aclik bakmadik ac gel demedi bana 50 lik yuklendi onda aclik istemiyolar ama bu simdi 140 uzeri cikarsa ac cagirip 75lik yukleme olurmusAçlık sonucu çıkmadı mı o daha cabuk cıkıyordu sanki
aclik bakmadik ac gel demedi bana 50 lik yuklendi onda aclik istemiyolar ama bu simdi 140 uzeri cikarsa ac cagirip 75lik yuklencekmis insallah gerek kalmaz ben aclik baktirmistim 1 hafta once 72 cikmistiAçlık sonucu çıkmadı mı o daha cabuk cıkıyordu sanki
8.haftaya kadar kullanılmaması gerekito dedi kalp doktorum şuanda nabzım çok yükselince içiyorum 25. haftalık gebelikMerhaba bende 9 haftalık gebeyim ve hiç bırakmadım beloc devam ediyorum siz ne durumdasınjsan
Burnunuzu kapatıp için içeceği ben öyle yapmıştım tadını almamak adınakizlaaar seker yuklemesi yaptiran annislerim simdi doktora geciyorum yukleme yapilicak ama sabah ac karna durduk yere bi ogurmeyle kustum suandada midem bulaniyo seker yuklemesinde kusmamak icin ne yapmak lazim bi taktik var mi
İnşallah yükselmez tansiyonlarımız canımBenim de tansiyon böyle çıktı hemşire normal demişti
Beyaz akıntı bende de oluyor canım ama nişan böyle değil sanırım tecrübeliler ne diyecek bakalımKızlar akıntı var mı sizde ya bende beyaz akıntı oluyor bazen nisan gelmesi falan böyle bir şey değil di mi ? Buara çok kasılma da oldu çok korkuyorum.
Valla artık her şeyden korkar oldum ya.Beyaz akıntı bende de oluyor canım ama nişan böyle değil sanırım tecrübeliler ne diyecek bakalım
Bende kam sulandırıcı kullanıyorum fetal DNA için kan verdim Dr um kullanma demedi ama şu an aklım karıştıDoktorunuz fetal DNA için kan verirken kan sulandırıcı kullanımı ile ilgili ne dedi?
Ben de hep oluyor beyaz akinti normal denmiştiBeyaz akıntı bende de oluyor canım ama nişan böyle değil sanırım tecrübeliler ne diyecek bakalım
Doktorlar beyaza ve şeffafa normal diyor canım sarı ve yeşil olunca sıkıntılı bir de nişan öyle beyaz gelmiyormuş bazen kanlı sarı olur diyorlarKızlar akıntı var mı sizde ya bende beyaz akıntı oluyor bazen nisan gelmesi falan böyle bir şey değil di mi ? Buara çok kasılma da oldu çok korkuyorum.
Sağol canim biraz parça gibiydi de korktum gerçi normal akıntı da öyle oluyor da. Valla çok korkuyorum. Sen nasılsın ?Doktorlar beyaza ve şeffafa normal diyor canım sarı ve yeşil olunca sıkıntılı bir de nişan öyle beyaz gelmiyormuş bazen kanlı sarı olur diyorlar
Canım bende oluyor bol su iç dedi doktorum , kasılma için bugün doktora gittim braxton hicks kasılması dedi bu haftalarda başlarmış 27+3 üm rahim ağzını ölçtü şükür uzun ve kapalıydı korkma dediKızlar akıntı var mı sizde ya bende beyaz akıntı oluyor bazen nisan gelmesi falan böyle bir şey değil di mi ? Buara çok kasılma da oldu çok korkuyorum.
Canım bastırınca ağrı acı vs oluyor mu ?Kızlar goguslerimin hemen altında karnımın üst kısmında agri gibi mi yanma gibi anlayamadigim bir şey hissediyorum yaşayan var mı böyle bir şey
Gittin mi iyi yapmışsın ben daha yeni gittiğim için gidemedim ya aynı değil mi senin de kasiklarda baskı karin sertliği yürürken falan da baskı oluyor. Bi de hafif vajina ağrısı oluyor bende sende de var mı ? Akıntı da normaldir insallah ya valla şu tehlikeli dönemleri de atlatsaydık hayırlısıylaCanım bende oluyor bol su iç dedi doktorum , kasılma için bugün doktora gittim braxton hicks kasılması dedi bu haftalarda başlarmış 27+3 üm rahim ağzını ölçtü şükür uzun ve kapalıydı korkma dedi
Ay çok sevindim canım, kasılmalar normalse iyi ya rahatladım ben deCanım bende oluyor bol su iç dedi doktorum , kasılma için bugün doktora gittim braxton hicks kasılması dedi bu haftalarda başlarmış 27+3 üm rahim ağzını ölçtü şükür uzun ve kapalıydı korkma dedi
Canım bu vajina ağrısı nasıl oluyor sende? Bende ki bi kaç gündür zonklama gibi mi desem sızı gibi mi bişe oluyorGittin mi iyi yapmışsın ben daha yeni gittiğim için gidemedim ya aynı değil mi senin de kasiklarda baskı karin sertliği yürürken falan da baskı oluyor. Bi de hafif vajina ağrısı oluyor bende sende de var mı ? Akıntı da normaldir insallah ya valla şu tehlikeli dönemleri de atlatsaydık hayırlısıyla
yok nisanda galiba kanla karisik bi akinti oluyo galibaaa emin degilim ama ben bugun doktoruma akinti sordum beyazmi dedi dedim yok su renk soyle boyle tamam bisey yok ozaman normal dedi beyaz olsa ne olurdu dedim hani biliyim diye kokusuzsa kasinman yanman olmazsa oda normal dediKızlar akıntı var mı sizde ya bende beyaz akıntı oluyor bazen nisan gelmesi falan böyle bir şey değil di mi ? Buara çok kasılma da oldu çok korkuyorum.
Aynen senin dediğin gibi her zaman yok sürekli değil batma gibi sizi gibi daha çok. Çatı genişlemesi mi bu bilmiyorum zaten çok kasılma vs oldu bu ara her şeyden huy kapıyorum yani. Bi dr a gidip nstye girsem bir daha baktırsam rahim uzunluğuna vs rahatlıktan ama daha çok yeni gittim çekiniyorum ya.Canım bu vajina ağrısı nasıl oluyor sende? Bende ki bi kaç gündür zonklama gibi mi desem sızı gibi mi bişe oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?