- 20 Aralık 2022
- 4.277
- 1.697
- 63
Yok canim progestan kullanmıyorum. Devam ediyor o zaman tehlike ciğer geliştirici vurduklarına göre yatmaya devam değil mi. Ya su tehlikeli dönemleri bir atlatsaydık hayırlısıylaProgestan kullanıyorsan eğer o da çok akıntı yapıyormuş. haklısın ki hiç bilmediğimiz bir şeyin içindeyiz ben de öyle ödüm kopuyor.
Ben iyiyim çok şükür bugün doktor kontrolü vardı bebiş iyi 28. haftayı atlattık, ciğer geliştirici iğne oldum bugün
Karindan mi ölçtü sizin.Açıklık karindan da belli oluyor mu onu merak ettim deCanım bende oluyor bol su iç dedi doktorum , kasılma için bugün doktora gittim braxton hicks kasılması dedi bu haftalarda başlarmış 27+3 üm rahim ağzını ölçtü şükür uzun ve kapalıydı korkma dedi
Evet karından rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor canımKarindan mi ölçtü sizin.Açıklık karindan da belli oluyor mu onu merak ettim de
Canım ciğer geliştiriciyi tek doz mu oldun ?Progestan kullanıyorsan eğer o da çok akıntı yapıyormuş. haklısın ki hiç bilmediğimiz bir şeyin içindeyiz ben de öyle ödüm kopuyor.
Ben iyiyim çok şükür bugün doktor kontrolü vardı bebiş iyi 28. haftayı atlattık, ciğer geliştirici iğne oldum bugün
Evet evet acil serklajlı olduğum için benim riskim hep var, hep yatıyorum sadece duşa ve tuvalete halaYok canim progestan kullanmıyorum. Devam ediyor o zaman tehlike ciğer geliştirici vurduklarına göre yatmaya devam değil mi. Ya su tehlikeli dönemleri bir atlatsaydık hayırlısıyla
Bugün ilk kez 2 ampül yarın da aynı şekilde olacak toplamda 2 doz canımCanım ciğer geliştiriciyi tek doz mu oldun ?
24 cnm. Bu saat oldu hala ses yokKaç haftaliksin
Tatli yedm kahve ictm uzaniyorm yokCanım tatlı bişiler yiyip sola yatsana bir ben öyle yaptığım da hemen hareketleniyo
Tamm oyle bir sey deneyim. Bayagi otrdm agladm. Zaten doktor olumsuz konusmustu ustune bu olunca. O kadr hareketli cocuk birden nie kesilir ki.beeen 1.5 gun surduu kahve cikolata seker meyve merdiven durtme hic biri hic bir ise yaramadi esimin sesini duyunca onada tepki veriyodu onada vermedi en son telefondan su horoz oyuncagi var ya onun sesinin videosunu buldum actim karnimada dayadim taaak diye telefona vurdukorktu buyuk ihtimal tepki verdi ama ben paranoyak olcama bi kere korku versin dedim bak oyuncagi ekliyorum sana sen sesini bulursun dene bence
28’i atlatmanıza çoook sevindim , bence o bebiş uslu uslu zamanını bekleyecekProgestan kullanıyorsan eğer o da çok akıntı yapıyormuş. haklısın ki hiç bilmediğimiz bir şeyin içindeyiz ben de öyle ödüm kopuyor.
Benim de başıma gelirse bu son çare olarak aklımdabeeen 1.5 gun surduu kahve cikolata seker meyve merdiven durtme hic biri hic bir ise yaramadi esimin sesini duyunca onada tepki veriyodu onada vermedi en son telefondan su horoz oyuncagi var ya onun sesinin videosunu buldum actim karnimada dayadim taaak diye telefona vurdukorktu buyuk ihtimal tepki verdi ama ben paranoyak olcama bi kere korku versin dedim bak oyuncagi ekliyorum sana sen sesini bulursun dene bence
Anladım canım benim bu sorunum yok, çatı ağrısı sorunum var maalesef baskı gibi inşallah erken değildiryok yok nasil biliyomusun en azindan bende busekilde segirme boyle bisey sanki takilarak giderde boyle tik tik tik seklinde bi titrestirir oyle oluyo sonra gobegimin derisi cekiliyomus gibi hissettiriyo gerilme gibi degilde bi noktaya toparlanma gibi dusun sonra orasi sep sert oluyo tas gibi 2 3 dk ya kendi kendine yumusuyo 2 gun once 4 kere oldu ayni gunde o yuzden bi sormak istedim
Erken gibi geldi bana canım ondan korktum biraz ama normalmiş sanırım hepimizde oluyorsaÇatı ağrısı oluyor mesela yürürken bile vajina da aprı oluyor. Genellikle magnezyum eksikliğinden oluyormuş birde haftamız ilerledikçe bebek baskı yapacak artık ondan da oluyor vajina ağrısı.
Canım benimki tatlıda ve kahvede çok hareketlenmiyor her bebek aynı olmaz demişti doktorum, şu içince falan hareketleniyor benimki, bazen arkalarını dönüyorlarmış falan öyledir belki ama çok tedirgin olduysan bi acile mi gitsen kadın doğum acilleri var artıkTamm oyle bir sey deneyim. Bayagi otrdm agladm. Zaten doktor olumsuz konusmustu ustune bu olunca. O kadr hareketli cocuk birden nie kesilir ki.
Çoooook çooook sağolun28’i atlatmanıza çoook sevindim , bence o bebiş uslu uslu zamanını bekleyecek
Bende hasimato tirodi var 2 haftada bir tahlil yaptırıyorum 2,5 altında olması lazım TSH ınkizlar yakin zamabda tahlil yaptiran ozellikle tsh baktiraniniz var mi
27 mart'ta yaptırmışım en son tsh yaptırmalı mıymışız canımkizlar yakin zamabda tahlil yaptiran ozellikle tsh baktiraniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?