2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok canim progestan kullanmıyorum. Devam ediyor o zaman tehlike ciğer geliştirici vurduklarına göre yatmaya devam değil mi. Ya su tehlikeli dönemleri bir atlatsaydık hayırlısıyla

Karindan mi ölçtü sizin.Açıklık karindan da belli oluyor mu onu merak ettim de

Canım ciğer geliştiriciyi tek doz mu oldun ?

Yok canim progestan kullanmıyorum. Devam ediyor o zaman tehlike ciğer geliştirici vurduklarına göre yatmaya devam değil mi. Ya su tehlikeli dönemleri bir atlatsaydık hayırlısıyla
Evet evet acil serklajlı olduğum için benim riskim hep var, hep yatıyorum sadece duşa ve tuvalete hala

Kızlar doktor bana saç boyamaya izin verdi sanırım artık o kadar beyazım ki o bile acıdı ama malum durumdan ötürü dışarı çıkamıyorum. Saçlarım koyu kahve. 4-5 numara. Var mı önereceğiniz bir marka?

Tamm oyle bir sey deneyim. Bayagi otrdm agladm. Zaten doktor olumsuz konusmustu ustune bu olunca. O kadr hareketli cocuk birden nie kesilir ki.

28’i atlatmanıza çoook sevindim , bence o bebiş uslu uslu zamanını bekleyecek

Benim de başıma gelirse bu son çare olarak aklımda

Anladım canım benim bu sorunum yok, çatı ağrısı sorunum var maalesef baskı gibi inşallah erken değildir

Çatı ağrısı oluyor mesela yürürken bile vajina da aprı oluyor. Genellikle magnezyum eksikliğinden oluyormuş birde haftamız ilerledikçe bebek baskı yapacak artık ondan da oluyor vajina ağrısı.
Erken gibi geldi bana canım ondan korktum biraz ama normalmiş sanırım hepimizde oluyorsa

Tamm oyle bir sey deneyim. Bayagi otrdm agladm. Zaten doktor olumsuz konusmustu ustune bu olunca. O kadr hareketli cocuk birden nie kesilir ki.
Canım benimki tatlıda ve kahvede çok hareketlenmiyor her bebek aynı olmaz demişti doktorum, şu içince falan hareketleniyor benimki, bazen arkalarını dönüyorlarmış falan öyledir belki ama çok tedirgin olduysan bi acile mi gitsen kadın doğum acilleri var artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…