Telefonun sesini actm karnima koydm hafif bir kipirdama oldu. Cok hafif birkac defa hissettim segirme seklinde. Ama o disardan gorunen sert hareketler hala yok. Ama hareket etmemesinden iyidr sonucta dimiGazel2110 canim naptin
Ben de her kahvaltidan sonra bazen de yemeklerden sonra ayni oluyorm. Kolum kalkmio seker var die korkuyrm daha test yapmadmKızlar 1 hafta 10 gündür kahvaltı ve yemeklerden sonra her zaman olmasa da ara ara böyle bir fenalaşma hissi gibi bir his geliyor, tam tarif edemiyorum ama şekerim düştü diyince hissettiğimiz şey var ya onun gibi. Acaba şekerle alakalı bir problem mi var kan değerlerimde, açlık şekerine ayda bir bakıldı hep en son 71 çıktı mesela herhangi bir yükseklik yoktu ama tokluk filan diyorsunuz ya ben de tam onları bilmiyorum, acaba ondan mı oluyodur
Bende yemek yedikten sonra hergün olmasa da çok sık fenalaşma yaşıyorum . Bir de kızartma yapınca mutfakta fenalaşma yaşıyorum. Nefesim yetmiyor sanki . Benimde açlığım senin gibi 70 lerde , şeker yüklemesi de yaptırdım toklukla ilgili sıkıntı çıkmadı canım. O yüzden şekerin yüksek değildir bundan korkma . Belki normalde şekerimiz düşük diye yaşıyoruzdurKızlar 1 hafta 10 gündür kahvaltı ve yemeklerden sonra her zaman olmasa da ara ara böyle bir fenalaşma hissi gibi bir his geliyor, tam tarif edemiyorum ama şekerim düştü diyince hissettiğimiz şey var ya onun gibi. Acaba şekerle alakalı bir problem mi var kan değerlerimde, açlık şekerine ayda bir bakıldı hep en son 71 çıktı mesela herhangi bir yükseklik yoktu ama tokluk filan diyorsunuz ya ben de tam onları bilmiyorum, acaba ondan mı oluyodur
Yemekten sonra bana da oluyor uykuyla karışık bas donmesi göz kararması. Carpinti da oluyor. Benim tansiyon düşüyorKızlar 1 hafta 10 gündür kahvaltı ve yemeklerden sonra her zaman olmasa da ara ara böyle bir fenalaşma hissi gibi bir his geliyor, tam tarif edemiyorum ama şekerim düştü diyince hissettiğimiz şey var ya onun gibi. Acaba şekerle alakalı bir problem mi var kan değerlerimde, açlık şekerine ayda bir bakıldı hep en son 71 çıktı mesela herhangi bir yükseklik yoktu ama tokluk filan diyorsunuz ya ben de tam onları bilmiyorum, acaba ondan mı oluyodur
Merhaba doğum iznine ne zaman çıkacaksınız evinizi taşıdınız mı acaba kafamda bir ton soru var sizinle aynı durumdayız. Eşim Balıkesir'de benim tayinimi bekliyoruz eğer yetişmezse 32.haftada doğum iznine çıkar çıkmaz evimizi taşıyacağız.Ya kızlar benim eşim Antalya’da ben İstanbul’da ama tayinim çıkmadı doğum izinine mecbur erken çıkıcam memurum dönmeyi de düşünmüyoruz adres değişikliği sorun olmaz demi
Ben de yatamıyorum canım doktoruma sormuştum nasıl rahat ediyorsan öyle yat o kadar da kasma dediBen bu sola yatma isini hiç beceremiyorum ya. Yan yatip uyuyorum gece her uyandığımda sirt ustu buluyorum kendimi. Insallah zarari olmaz.
Ayy aynen ben de üşütürüm elbise bile giyemiyorum daha üşütürüm diye ki çok dikkat etmeme rağmen üşüttüm yine :)Kız ben öyle yapsam idrar yolumu üşütürüm hemenama evet sızlama olunca sıkıyorum ben de kendimi o zaman artıyor ben de kalkıp yürümeye başlıyorum o zaman hafifliyor
Yok canım ben de elbise giymiyorum daha hala kışlık moddayım hemen üşütüyorum sonra biraz daha ısınsın ☺Ayy aynen ben de üşütürüm elbise bile giyemiyorum daha üşütürüm diye ki çok dikkat etmeme rağmen üşüttüm yine :)
32 de ama tayinim çıkmadı mecbur öyle yapacağımMerhaba doğum iznine ne zaman çıkacaksınız evinizi taşıdınız mı acaba kafamda bir ton soru var sizinle aynı durumdayız. Eşim Balıkesir'de benim tayinimi bekliyoruz eğer yetişmezse 32.haftada doğum iznine çıkar çıkmaz evimizi taşıyacağız.
benim t3 t4 normal hic ref disi olmadi onlarda tsh ta bi siki takip edelim dediBen iki üç hafta önce rutin için dahiliyeye gitmiştim dahiliye doktoru tsh sınırda problem yok ama yinede bidahaki gelişinizde hatırlatın kontrol edelim dedi. Kadın doğum doktorum sıkıntı görmedi ama bir dahaki gittiğimde hatırlatıcam. Sonra e nabız dan sonuçlarıma baktım tsh t3 falan hep normal çıkmış sadece ilk defa T4 0.69 çıkmış o referans dışı gözüküyor herhalde onun için bakalım dedi anlamadım. Önceki T4 sonuçlarıma baktım 0,85 miş normal referans değerinde gözüküyor onlar. İlk defa 0,69 çıkınca bu referans dışı olmuş
ayyyh cok sagol vallahi ohh be simdide kafayi tokluk sekerime taktim kafayi tokluk 56 geldi ya bana bi asiri dusuk geldi ya ama bana 50 lik yukleme yapildi ondan mi acaba bide 1 saate alcam kani dedi 10 dk falan gec aldi ama sanmiyorum ki okadar dakik olsun testBenim de 3 ve üstü . Stres yapma canım, ben Yeşim erbil i izledim profesör önemli olan T4 değeri diyor o normalse sıkıntı yok. Gebelikte crp gibi tsh da bi miktar yüksek çıkabilirmiş. Stres sıkıntı da tsh ı zorluyor maalesef. Kaan Kocatepe’yi de izledim , çocuk bir süre sonra kendi troid hormonunu üretyor dedi
ben de öyleyim. Hamile yastıgı aldım sağ tarafa bi yastık vardı evde fazladan onu diktim ki dönünde o bana engel olsun , çok bi fayda etmese de yükseklik yarattığı için uyanıp dönüyorum bazen sola.Ben bu sola yatma isini hiç beceremiyorum ya. Yan yatip uyuyorum gece her uyandığımda sirt ustu buluyorum kendimi. Insallah zarari olmaz.
Üst sınır her laboratuvarda farklı mı acaba ? Ben tahlil verdim açlık üst sınır 6,5 gözüküyo benim 5 e yakın çıktı.ayyyh cok sagol vallahi ohh be simdide kafayi tokluk sekerime taktim kafayi tokluk 56 geldi ya bana bi asiri dusuk geldi ya ama bana 50 lik yukleme yapildi ondan mi acaba bide 1 saate alcam kani dedi 10 dk falan gec aldi ama sanmiyorum ki okadar dakik olsun test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?