2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya kızlar benim eşim Antalya’da ben İstanbul’da ama tayinim çıkmadı doğum izinine mecbur erken çıkıcam memurum dönmeyi de düşünmüyoruz adres değişikliği sorun olmaz demi

Ben de her kahvaltidan sonra bazen de yemeklerden sonra ayni oluyorm. Kolum kalkmio seker var die korkuyrm daha test yapmadm

Bende yemek yedikten sonra hergün olmasa da çok sık fenalaşma yaşıyorum . Bir de kızartma yapınca mutfakta fenalaşma yaşıyorum. Nefesim yetmiyor sanki . Benimde açlığım senin gibi 70 lerde , şeker yüklemesi de yaptırdım toklukla ilgili sıkıntı çıkmadı canım. O yüzden şekerin yüksek değildir bundan korkma . Belki normalde şekerimiz düşük diye yaşıyoruzdur

Yemekten sonra bana da oluyor uykuyla karışık bas donmesi göz kararması. Carpinti da oluyor. Benim tansiyon düşüyor

Ben bu sola yatma isini hiç beceremiyorum ya. Yan yatip uyuyorum gece her uyandığımda sirt ustu buluyorum kendimi. Insallah zarari olmaz.

Ya kızlar benim eşim Antalya’da ben İstanbul’da ama tayinim çıkmadı doğum izinine mecbur erken çıkıcam memurum dönmeyi de düşünmüyoruz adres değişikliği sorun olmaz demi
Merhaba doğum iznine ne zaman çıkacaksınız evinizi taşıdınız mı acaba kafamda bir ton soru var sizinle aynı durumdayız. Eşim Balıkesir'de benim tayinimi bekliyoruz eğer yetişmezse 32.haftada doğum iznine çıkar çıkmaz evimizi taşıyacağız.

Kız ben öyle yapsam idrar yolumu üşütürüm hemen ama evet sızlama olunca sıkıyorum ben de kendimi o zaman artıyor ben de kalkıp yürümeye başlıyorum o zaman hafifliyor
Ayy aynen ben de üşütürüm elbise bile giyemiyorum daha üşütürüm diye ki çok dikkat etmeme rağmen üşüttüm yine :)

32 de ama tayinim çıkmadı mecbur öyle yapacağım

kizlar tokluk sekerim 56 cikmis bunda bi problem olabilir mi doktorum aramadida e nabizdan gordum

Eklentiler

• Screenshot_20240512_115826_e-Nabz.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 43
benim t3 t4 normal hic ref disi olmadi onlarda tsh ta bi siki takip edelim dedi

ayyyh cok sagol vallahi ohh be simdide kafayi tokluk sekerime taktim kafayi tokluk 56 geldi ya bana bi asiri dusuk geldi ya ama bana 50 lik yukleme yapildi ondan mi acaba bide 1 saate alcam kani dedi 10 dk falan gec aldi ama sanmiyorum ki okadar dakik olsun test

Ben bu sola yatma isini hiç beceremiyorum ya. Yan yatip uyuyorum gece her uyandığımda sirt ustu buluyorum kendimi. Insallah zarari olmaz.
ben de öyleyim. Hamile yastıgı aldım sağ tarafa bi yastık vardı evde fazladan onu diktim ki dönünde o bana engel olsun , çok bi fayda etmese de yükseklik yarattığı için uyanıp dönüyorum bazen sola.

Üst sınır her laboratuvarda farklı mı acaba ? Ben tahlil verdim açlık üst sınır 6,5 gözüküyo benim 5 e yakın çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…