Canım benim hamileliğin başında 2,9 çıkmıştı 0,25lik ilaca başlattı doktor. Hamilelikte 2,5 üstüne önlem amaçlı başlıyoruz dedi. İki farklı doktora gidiyorum ikisi de ilaç kullanmamı tavsiye ediyor. Şimdi 2lere düştü değerim ilaca devam dozu doğru diyorlar. İkinci tremister döneminde sanırım daha yüksek sınırı kabul edebiliyorlar. Seninki de sınırdaysa ondan takip edelim demiştirya benimki coook coook once 2023te yani 1 kere 5 kusurlerde cikmisti sonrakiler hep 2 kusur cikmisti 1 hafta once tahlil yaptirmistim ref. icinde duruyo ama 3.62 cikmis bugun doktor bi takip edelim dedi internettende okuyunca stres oldum valla ya
Canım nete hiç bakma çok kötü şeyler var nette onlara kalsa hepimiz yarına çıkmicazben tup mideliyim diye rutin yaptiriyorum hani bebegi besleyemezsem vitamin falan eksikligim olursa bianda onlem aliyim diye testte ref. icinde gorunuyo ama doktorum bugun gosterince biraz takipte olalim buna dedi az oncede arastirdimda iyice tirstim ya of
Ben göremedim. Testin hayali çizgisi oluyor belki o yansımıştır gözüne. En iyisi adet günü kan testi vermek. Sonradan 2.kese görülmüştü sanırım. Hatırlıyorum. Allahım sağlıkla hayırla tekrar nasip etsinKizlar bende ocak ayinda eger dusuk yapmasaydim hala bu grupta olacaktim kismet degilmis olmadi...bu ay adetime 5 gun varken test yaptim birde 6 gun kala yaptigim var siyah beyaz dun digeri bugun cizgi goren var mi? Ben mi yaniliyorum
Evet kuzucum sonradan 2 kese gorundugu soylendi ama elde var 0Ben göremedim. Testin hayali çizgisi oluyor belki o yansımıştır gözüne. En iyisi adet günü kan testi vermek. Sonradan 2.kese görülmüştü sanırım. Hatırlıyorum. Allahım sağlıkla hayırla tekrar nasip etsin
Haklısın, beklemek kolay olmuyor, ben de hafif çizgi görünce acilde kan vermeye koşmuştum. İnşallah istediğin gibi olur bu defaEvet kuzucum sonradan 2 kese gorundugu soylendi ama elde var 0cok sabirsizim simdi o kurt dustu ya icime 5 gun gecmek bilmez
1 buçuk litre içiyosam şükrediyorumGünde ortalama ne kadar su içiyorsunuz kızlar doktor bana 3 litre içmeye çalış demişti 3 litreyi pek bulmuyor benim
Senin de kutlu olsun canımmAnnişler anneler günümüz kutlu olsunseneye bebişler kucağımızda olması dileğiyle
İnsallah canim guzel dileklerin icin tesekkur ederimHaklısın, beklemek kolay olmuyor, ben de hafif çizgi görünce acilde kan vermeye koşmuştum. İnşallah istediğin gibi olur bu defa
Şükür 3 ay kaldı. Gebeliği sevmiyorum. Sağlıkla kavuşma gününü bekliyorumİnsallah canim guzel dileklerin icin tesekkur ederimnasil geciyo gebislik hersey yolunda mi?
Saglikla gelsin minnaklar insallah su gibi hemencik dogurun bir avazdaŞükür 3 ay kaldı. Gebeliği sevmiyorum. Sağlıkla kavuşma gününü bekliyorum
Tansiyon dusuyo olabilir kan mideye gidiyoKızlar 1 hafta 10 gündür kahvaltı ve yemeklerden sonra her zaman olmasa da ara ara böyle bir fenalaşma hissi gibi bir his geliyor, tam tarif edemiyorum ama şekerim düştü diyince hissettiğimiz şey var ya onun gibi. Acaba şekerle alakalı bir problem mi var kan değerlerimde, açlık şekerine ayda bir bakıldı hep en son 71 çıktı mesela herhangi bir yükseklik yoktu ama tokluk filan diyorsunuz ya ben de tam onları bilmiyorum, acaba ondan mı oluyodur
Yediklerine dikkat ediyor musun? Benim de öyleydi. Kan şekerim 73. Ayrıca baş ağrım da oluyordu. Kan değerlerime baktırdım. Demir (ferittin) düşmüş. Protein, kalsiyum, fosfat vs değerlerim düşmüştü. Dikkatsiz besleniyordum. Yumurta peynir yoğurt balık et düzenli yemeğe çalısıyorum. Vitamin başladım. Daha iyi hissediyorum. Ferittin düşük olduğu için halsizlik ve baş ağrısı yapabilir demişti DrKızlar 1 hafta 10 gündür kahvaltı ve yemeklerden sonra her zaman olmasa da ara ara böyle bir fenalaşma hissi gibi bir his geliyor, tam tarif edemiyorum ama şekerim düştü diyince hissettiğimiz şey var ya onun gibi. Acaba şekerle alakalı bir problem mi var kan değerlerimde, açlık şekerine ayda bir bakıldı hep en son 71 çıktı mesela herhangi bir yükseklik yoktu ama tokluk filan diyorsunuz ya ben de tam onları bilmiyorum, acaba ondan mı oluyodur
Ben iki üç hafta önce rutin için dahiliyeye gitmiştim dahiliye doktoru tsh sınırda problem yok ama yinede bidahaki gelişinizde hatırlatın kontrol edelim dedi. Kadın doğum doktorum sıkıntı görmedi ama bir dahaki gittiğimde hatırlatıcam. Sonra e nabız dan sonuçlarıma baktım tsh t3 falan hep normal çıkmış sadece ilk defa T4 0.69 çıkmış o referans dışı gözüküyor herhalde onun için bakalım dedi anlamadım. Önceki T4 sonuçlarıma baktım 0,85 miş normal referans değerinde gözüküyor onlar. İlk defa 0,69 çıkınca bu referans dışı olmuşkizlar yakin zamabda tahlil yaptiran ozellikle tsh baktiraniniz var mi
Ben yaptırdım canım 1365 çıktıkizlar yakin zamabda tahlil yaptiran ozellikle tsh baktiraniniz var mi
Benim de 3 ve üstü . Stres yapma canım, ben Yeşim erbil i izledim profesör önemli olan T4 değeri diyor o normalse sıkıntı yok. Gebelikte crp gibi tsh da bi miktar yüksek çıkabilirmiş. Stres sıkıntı da tsh ı zorluyor maalesef. Kaan Kocatepe’yi de izledim , çocuk bir süre sonra kendi troid hormonunu üretyor dediya benimki coook coook once 2023te yani 1 kere 5 kusurlerde cikmisti sonrakiler hep 2 kusur cikmisti 1 hafta once tahlil yaptirmistim ref. icinde duruyo ama 3.62 cikmis bugun doktor bi takip edelim dedi internettende okuyunca stres oldum valla ya
İnşallah aminnnAnne olanlar, anne olmak için gün sayanlar ve anne olmayı isteyen tüm tatlış annelerimizin anneler günü kutlu olsunnn iyi ki varsınızSeneye bebeklerimiz kucaklarımızda olsun inşallah
Evet tansiyon ihtimali gelmedi hiç aklıma belki de ondan olabilirTansiyon dusuyo olabilir kan mideye gidiyo
Faydalı şeyler yemeye dikkat ediyorum yiyorum da demir ve vitamin değerlerim iyiydi ama bunun yanında ekmek makarna pilav ve tatlı yemeye dikkat etmedim onlar diyorum belki beni kötü etkilemiş olabilir. Bu pazartesiden itibaren ekmek makarna pilav tatlı gibi şeyleri son 3 ayım için tamamen hayatımdan çıkarmaya ya da en azından minimuma indirmeye çalışıcamYediklerine dikkat ediyor musun? Benim de öyleydi. Kan şekerim 73. Ayrıca baş ağrım da oluyordu. Kan değerlerime baktırdım. Demir (ferittin) düşmüş. Protein, kalsiyum, fosfat vs değerlerim düşmüştü. Dikkatsiz besleniyordum. Yumurta peynir yoğurt balık et düzenli yemeğe çalısıyorum. Vitamin başladım. Daha iyi hissediyorum. Ferittin düşük olduğu için halsizlik ve baş ağrısı yapabilir demişti Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?