canim benim acligim 70 80 bandinda cikiyodu cihazla saglik ocaginda aclik vermistim onda 72 cikti ben cok hizli kilo aldim diye evde baktim tamameeen kendi pimpirikligimden toklugum min 100 civari gordum max 138i gordum ama yuklemede saak diye 56 cikti sok oldum meger reaktif hipoglisemim varmis bana doktorum yapti ben onun muaynehanesinde yaptirdim canim oneririm hic bisey cocuklarimizdan kiymetli degil eger 1 gr seker tuketmiyosan gercekten supeeeer otesi saglikli besleniyosan yaptirma ama biz halk olarak oyle beslenmiyoruz o yuzden yuklemenin hic bi zarari yok aksine hamilelikte seker cok ciddiSen şimdi böyle deyince bende cihazla ölçtüm 161 filan tok karına ama diyet yapınca 130 çıktı yükleme yapmayıp diyet yapacağım dedim . Yanlış mı düşünüyorum. hangi bölümde yapılıyor şeker yüklemesi
Yaaaa yerim ben onun heryeriniNormal doğum 23bin sezeryan 30bin dediler ama temmuzda zam gelicekmiş yani bundan da yüksek olucak, broşürü de paylaşayım sizinle. Başka bi yerde doğum ücreti sormadığım için aşina değilim konuya ama mesela nst ücretinin de pakete dahil olmasını isterdim. Bi de zam geleceği için şu an bi anlaşma ve ön ödeme alamıyoruz dediler. Medipol megaya gidiyorum ben
Bunu ben de merak ediyorum. Genelde sol tarafımda tekme gibi hissediyordum orda ayağı var sanıyordum ama bugün ultrasonda baktık meğer sol tarafıma başını yaslamış hatta orayı baya sertleşmiş hissettim. Genelde solda hissediyorum, kasıklarda ve karnımda dalgalanma şeklinde oluyor öyle olunca ben de gıdıklanıyorum
Oglm bogmaca gecirmisti daha 15 gunlkken tam 3 ay oksijen tupuyle gezdik bana da bulastrdi kriz gelince afedersnz altima yapiyordm nefessizlikten. O zamanlarda multeci yerlesmesi yeni baslamisti o yuzden teshisi gec kondu. Simdi cok yayginlasmis o yuzden tedbir alin benceBen boğmacalı olandan olacağım bugün hatta doktor eşime de vuracak. Göçmenler yüzünden virüsler çok arttı malum onlar bizim gibi aşılı değil. Yakın akrabamın bebeği geçen ay 1 hafta boğmaca yüzünden hastanede yattı 2 aylıktı aşıları bitmemişti. Bu nedenle boğmacadan biz biraz korktuk ve karı koca olmaya karar verdik. Doktorum özellikle dışarda çalışıp gelen baba olduğu için ona önerdi.
Evet bunu da dün forumda gezinirken öğrendim şaşırdım açıkçası, nst nin ücreti de 400-500 gibi bişeymişNst içinde değil mi? Ona ayrı para ödemek saçmalık
Benim gittiğim hastanenin paketi bence çok kıt hiçbişey yok ki içinde, hepatit b topuk kanı filan bunlar da dahil gibi bişey dedi, iyi de yenidoğan döneminde bebeğe yapılan tüm işlemlerin ücretsiz olduğunu biliyorum zaten bunu da lütuf gibi söylemesinler. Hastane yalnızca tek bir organizasyon şirketiyle anlaşmalıymış dışardan başka firma kabul etmiyorlarmış az önce instagram sayfalarına baktım ve hiç beğenmedim açıkçasıPahalıymış, ben hamilelik kontrollerinin hepsi ve doğum içinde 50 bin ödedim canım. Oda süslemesi bile var içinde.
Yaaaa yerim ben onun heryerini
Ben bunu bilmiyordum tedirgin oldum şimdi önlem almak lazım, tetanoz bir doz oldum ayrıca boğmacayı tek başına yapıyolardır değil mi ve aile sağlığında mı yapılıyor biliyo musunuz acabaBen boğmacalı olandan olacağım bugün hatta doktor eşime de vuracak. Göçmenler yüzünden virüsler çok arttı malum onlar bizim gibi aşılı değil. Yakın akrabamın bebeği geçen ay 1 hafta boğmaca yüzünden hastanede yattı 2 aylıktı aşıları bitmemişti. Bu nedenle boğmacadan biz biraz korktuk ve karı koca olmaya karar verdik. Doktorum özellikle dışarda çalışıp gelen baba olduğu için ona önerdi.
Saçma emrivaki olmuş oluyor çoğu şey, bebek doğduğunda 28 güne kadar bütün hastanelerde işlemleri ücretsiz zaten. Doktorun ordaysa yapçak çok bişe de yok canım ya inşallah memnun ayrılırsınız bebişleEvet bunu da dün forumda gezinirken öğrendim şaşırdım açıkçası, nst nin ücreti de 400-500 gibi bişeymiş
Benim gittiğim hastanenin paketi bence çok kıt hiçbişey yok ki içinde, hepatit b topuk kanı filan bunlar da dahil gibi bişey dedi, iyi de yenidoğan döneminde bebeğe yapılan tüm işlemlerin ücretsiz olduğunu biliyorum zaten bunu da lütuf gibi söylemesinler. Hastane yalnızca tek bir organizasyon şirketiyle anlaşmalıymış dışardan başka firma kabul etmiyorlarmış az önce instagram sayfalarına baktım ve hiç beğenmedim açıkçasıher şeyi kendim yapmak zorunda gibiyim bu da bi tık üzdü
Bravo seni ayakta alkışlıyorum.Ben salondan tuvalete giderken yorulup nefes nefese kalıyorum nerde kaldı boya yapicam.Elimden gelse lazimlik alıp yapicamoglusun odasini ben boyuyorum sahsen yorulmamak icinde taksit taksit boyuyorum benim kullandigim markalar kokmuyo benide rahatsiz etmedi acikcasi bi gun bi duvari boyuyorum bi gun digerini boyuyorum bazen gece estiriyolar gidip 2 katlarini atiyorum falan sjsjsjspolisan ve marshall kullaniyorum ikiside kokuda ayni kokusuz diycek kadar az kurumasi ikisininde cok coook hizli hemen kuruyolar polisan bi tik daha hizli kuruyo hatta ama silme olayi dersen kesinlikle marshall cok net ilk kurur kurumaz alci yaparken duvara alci dusurdum onu sildim gr boya beze cikmadi evimin geri kalan odalari dyo dynamik serisi rezaaaleeeet otesi bir boya haberin olsn
Doktorum da artık sırt üstü yatma dediği için zaten ben sağ ya da sol yatıyorum tek korkum umarım bebeği sıkıştırmıyorumdur sol yattığımda üstüne yatıyor gibiyim çünküZaten uyurken bile sol tarafa uyumak gerekiyormuş internette de böyle diyor:En çok önerilen, sol yan yatıştır. Bu durumda, hem bebeğe giden kan akımı artar, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik azalır.
Ben gecenin yarısı tuvalete gidip gelmekten salonda yatıyorum koltukta mecburi sola doğru yatıyorum sırtımı da koltuğa dayiyorum ve cok rahat ediyorumDoktorum da artık sırt üstü yatma dediği için zaten ben sağ ya da sol yatıyorum tek korkum umarım bebeği sıkıştırmıyorumdur sol yattığımda üstüne yatıyor gibiyim çünkü
Sola yatamıyorum ya burnum tıkanıyor ben hep sağ, bazen sırt üstü ama ona sırt üstü denmez benim başım oturur gibi yüksek bacaklarımı da kendime çekiyorumDoktorum da artık sırt üstü yatma dediği için zaten ben sağ ya da sol yatıyorum tek korkum umarım bebeği sıkıştırmıyorumdur sol yattığımda üstüne yatıyor gibiyim çünkü
ozel saglik sigortasindan ote tamamlayici yaptirirsan parasini sonuna kadar cikartiyo doktorunda tamamlayici geciyosa eger hamileykende yapan firmalar var daha fazla para istiyolar ama yapiliyo istedikleri para dogum ucreti kadar olmuyo ama bilgin olsunKızlar merhaba bayadır sessizdim ☺ 6 hafta gibi bi süre kontrole gitmeyince bende sesimi çıkarmadım dün şeker yüklemesi yaptırdım herşey yolunda hepsi ortalamada çıktı doktorum çok iyi dedi. biz 28+5iz ama doktor kilo boy ve gelişim olarak iki hafta önde ve bebek kanala girmiş ve rahim ağzı uzunluğun bi önceki kontrolde 3.2yken 2.9a düşmüş 2.5 erken doğum sınırıdır biraz aceleci bu kız heralde dedi biraz korkmadım değil açıkçası çünkü daha nerseyde hiç hazırlık yapmadım benbide bende tam onu soracaktım hastanelerinizle görüştünüz mü doğum fiyatı olarak kaç dediler? Benim hastane ssvd olcağım için çok uçuk fiyat verdi ama malesefki doktorumdan dolayı devam ediyorum bu hastanede. Bide doğum fiyatı temmuz sonu ağustos başını bulursa zamdan etkilenecek misiniz? Bide özel sağlk sigortasını gebelikten önce değilde sonra yaptırıp doğumu kapsatan varmı aranızda acaba? Ayy çok soru sordum kusura bakmayın baya dolmuşum buraya girmeyeli
yok yok marshall gercekten iyi cikti ayh syo olmasinda yemin ederim evde duvarlara baktikca cinnet geliyo simdi sana yazarken gaza geldim bi duvari daha hallettimBravo seni ayakta alkışlıyorum.Ben salondan tuvalete giderken yorulup nefes nefese kalıyorum nerde kaldı boya yapicam.Elimden gelse lazimlik alıp yapicam
Tavsiyen için teşekkürler allahtan bizde marshall almışız bende çok etkileyeceğini düşünmüyorum acikcasi boyalar eskisi gibi cok koku yapmiyor
MERHABA MEDIPOL SEFAKOY SUBEDEDE FİYAT ARALIGI NORMAL DOGUM 14 SEZERYAN 21 DEMISTI ISTANBUL /SEFAKOYDENormal doğum 23bin sezeryan 30bin dediler ama temmuzda zam gelicekmiş yani bundan da yüksek olucak, broşürü de paylaşayım sizinle. Başka bi yerde doğum ücreti sormadığım için aşina değilim konuya ama mesela nst ücretinin de pakete dahil olmasını isterdim. Bi de zam geleceği için şu an bi anlaşma ve ön ödeme alamıyoruz dediler. Medipol megaya gidiyorum ben
Bunu ben de merak ediyorum. Genelde sol tarafımda tekme gibi hissediyordum orda ayağı var sanıyordum ama bugün ultrasonda baktık meğer sol tarafıma başını yaslamış hatta orayı baya sertleşmiş hissettim. Genelde solda hissediyorum, kasıklarda ve karnımda dalgalanma şeklinde oluyor öyle olunca ben de gıdıklanıyorum
Kesinlikle! çok geçmiş olsun size de sırf bu yüzden eşimle olacağız herkese de öneririm. Olmaz olmaz olacağı tutar Allah korusun sonra pişman olmak istemiyorumOglm bogmaca gecirmisti daha 15 gunlkken tam 3 ay oksijen tupuyle gezdik bana da bulastrdi kriz gelince afedersnz altima yapiyordm nefessizlikten. O zamanlarda multeci yerlesmesi yeni baslamisti o yuzden teshisi gec kondu. Simdi cok yayginlasmis o yuzden tedbir alin bence
Masallah bebişin boyu kilosu ne kadar çıktı canımmmTeyzeler biz kontrolden çıktık çok iyiymiş durumumbiraz mutsuz çıkmış kızım ya 28+2 yiz
Canım benimde aynı yer çok ağrıdı dokununca bile sızlıyordu bunun için genel cerraha muayene oldum düşün safra kesesi olabilir dediler sağ taraftaydı ağrım, şükür ultrason temiz çıktı bebek baskı yapıyordur dedilerKızlar dövmenin olduğu kısmım çok ağrıyor bugün önceden sağıma yattığımda olurdu şimdi yürürken bile ağrıyor yanıyor sanki çok değişik doktorum rahmin batıyordur dedi ama bu hep böyle batıcak mı çok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?