Bu benseni okadaaar iyi anliyorum ki hem evhamli biri olarak hem basak garanticiligi olarakoglan 2 yila yakin kendi yataginda yatmicak ama ona ragmen yaticakmis gibi ic yatagina kadar aliyorum besigini tek kisilik olculerde yaptiriyorum nevresimine kadar hazir sjsjsj
Bende almadım canım hep pamuklu aldım , benim almama sebebim aslında yaz bebişlerine en uygun kumaş müslim ama şapkalarının çeneden bağlamalı olanları yüzleri kayboluyor sanki çok küçük olduklarından yakıştıramıyorum bebişlere hele benim ki erkek bebek , bağlamasız olanlarda büyük oluyormuş yenidoğana olmuyormuş . Benim almama nedenim tamamen şapkaKızlar ben hiç hastane çıkışı için müslin takımalmadım almalı mıyım sizce? Hep Pamuklu aldım
Ben de açıkçası Şapka ve eldiven kullanacağımı düşünmüyorum bu sıcakta kafasına o yüzden bilemedim yaniBende almadım canım hep pamuklu aldım , benim almama sebebim aslında yaz bebişlerine en uygun kumaş müslim ama şapkalarının çeneden bağlamalı olanları yüzleri kayboluyor sanki çok küçük olduklarından yakıştıramıyorum bebişlere hele benim ki erkek bebek , bağlamasız olanlarda büyük oluyormuş yenidoğana olmuyormuş . Benim almama nedenim tamamen şapka1 yaşında bıcır bıcır alırım müslim tulumlar
3 gün sonra geçiyor inşallah daha kısa sürerTetanoz aşısı olan kızlarrr bu kol ağrısı ve halsizlik ne zaman geçer ? Dün sabah oldum aşıyı , sabah öğlen bir şey yoktu akşam saatlerinde ağrı ve halsizlik vurdu gece de uyutmadı , o tarafa dönemediğim için
ben bunları aldım canım . Artı olarakta yenidoğan; 5 li hastane çıkışı , 1 tulum , 1 takım daha var . Daha fazla almak istiyorum ama tuttum kendimi bu kadarla kalıcam , çünkü bebek iri olursa Yenidoğanlar olmayacak , çok küçük olursa prematüre almak zorunda kalıcam belki .. hem bebiş varken alışveriş daha zevkli olurBen de açıkçası Şapka ve eldiven kullanacağımı düşünmüyorum bu sıcakta kafasına o yüzden bilemedim yani
Ben de hep bu tarz şeyler aldım kat kat giydirmek taraftarı değilimKonu Mesajı '2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı'
Popüler Konu - 2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
ben bunları aldım canım . Artı olarakta yenidoğan; 5 li hastane çıkışı , 1 tulum , 1 takım daha var . Daha fazla almak istiyorum ama tuttum kendimi bu kadarla kalıcam , çünkü bebek iri olursa Yenidoğanlar olmayacak , çok küçük olursa prematüre almak zorunda kalıcam belki .. hem bebiş varken alışveriş daha zevkli olur
Şapka evet evde kullanılmaz , hastanede takıyorlar takımlarda vardı extra almadım .. eldiven 1 tane 3 lü aldım ayrıca , kendisini tırmıklayacak mı ona göre kullanırım
Sıcak bebekleri daha fazla hasta ediyor haklısın canım . Hastane ameliyathane serin olabilir orda uzun giydiririlebilir diye hastane çıkışı ve tulum sadece uzun kollu diğerleri kısa. benim ev yazın çok sıcak oluyor ben eriyorum bebiş napsınBen de hep bu tarz şeyler aldım kat kat giydirmek taraftarı değilim
Bende çok panikledim ya 30 hafta oldu oda hala karışık alacaklar varSeni çok iyi anlıyorum ben de panik içindeyim nasıl yetişecek her şey hiç bilmiyorum odayı daha boyatamadım odadaki eşyaları satamadım ne yapacağız bilmiyorum
Canım ben hastane çıkışı pamuklu ama alt üst müslim takım ve tulumun biri müslimKızlar ben hiç hastane çıkışı için müslin takımalmadım almalı mıyım sizce? Hep Pamuklu aldım
Bana pamuklu 5 li hediye geldi iki paket (10 lu ve 5li) müslin almayı düşünüyorumKızlar ben hiç hastane çıkışı için müslin takımalmadım almalı mıyım sizce? Hep Pamuklu aldım
Ben de odayı daha boyatamadım.Bayramdan önce bitsin istiyorum.Boyalar alındı çıta da yapacağız duvara onu da sipariş verdim yarın gelecek.Pazar günü artık başlamayı düşünüyoruz.Perdesi halısı şifonyeri derken panik oluyorumSeni çok iyi anlıyorum ben de panik içindeyim nasıl yetişecek her şey hiç bilmiyorum odayı daha boyatamadım odadaki eşyaları satamadım ne yapacağız bilmiyorum
Alanlar nasıl alıyor ben de onu anlamıyorum.Bu nasıl bir azim diyorum helal olsun yani alabilenlereMaalesef stok yenilenmiyor ben de ikea istiyordum bu yüzden vazgeçtim çünkü artık sinir oluyorum mağazaya gidiyorsun bu sefer de kapağı yok kulpu yok hep bir şeyi eksik
Canım abartmıyorum 4 gün sürdüTetanoz aşısı olan kızlarrr bu kol ağrısı ve halsizlik ne zaman geçer ? Dün sabah oldum aşıyı , sabah öğlen bir şey yoktu akşam saatlerinde ağrı ve halsizlik vurdu gece de uyutmadı , o tarafa dönemediğim için
İlk zamanlarda göğüs kalkani sonrasında kolosturum gittikten sonra göğüs pedi lazım oluyormuş ben de gümüş kapak aldım digerlerini almadım henüz.Kızlar göğüs kalkanı aldinizmi gereklimi dogum yapmış çevrem gogus pedi gereksiz dedi
Ben ilk aşıyı olduktan sonra bildiğin hastalandım dr aşıdan değil denk geldi dedi ama bildiğin grip gibi olmuştum.1 hafta süründüm. 2. Hiç etkilemedi.Tetanoz aşısı olan kızlarrr bu kol ağrısı ve halsizlik ne zaman geçer ? Dün sabah oldum aşıyı , sabah öğlen bir şey yoktu akşam saatlerinde ağrı ve halsizlik vurdu gece de uyutmadı , o tarafa dönemediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?