Neden oluyor acaba keseden sızıyor olabilir ihtimalini düşünüyorum normalde yoktu çünkü şimdi bildigin su gibi geliyor surekliBen de aynıyım, beyaz akıntıyla beraber ıslaklık da olmaya başladı doktor fiyile devam et yazdı bu gece 3. Yü kullandm ama pek düzelen bi şey yok
Şöyle yapıyorlar mesela bir kısmını Ümraniye’den diğer kısmını Marmara Forum‘dan, uğraştırıyor açıkçası ben pes ettim yaniAlanlar nasıl alıyor ben de onu anlamıyorum.Bu nasıl bir azim diyorum helal olsun yani alabilenlereben de pes etmek üzereyim çünkü
Geçenlerde ben de emzirmeye katıldım gerçekten çok güzeldi çok faydalı bilgiler oluyorKızlar aptamilin ilk adimlarim diye bir uygulamasi var orda online eğitimler oluyor zoom üzerinden ücretsiz katılabiliyoruz ben 1 tanesine katıldım çok güzel geçti sürekli oluyormuş instagramdan takip edip uygulamayı indirebilirsiniz.
Ağzına kadar her yer eşya dolu bizde de yatagin altında dolapların üstünde her şey kolideOdası hazır olan pek yok sanırım :) benim de haziran başı bayramdan önce gelecek. Sadece bir yerine duvar kağıdı yaptık o hazır onun dışında her şey hala kolide dağınıklık beni çok sinir ediyor :)
Zaten bizim durum iyice sıkıntılı o yüzden ben panikliyorum kendim hiçbir şey yapamıyorum ki devamlı birilerinin yardım etmesi gerekiyor mümkün değil bir şeyleri yapabilmemiz, eşim de çok yoğun çalışıyor benim. Vallahi boyacı bulacağım bir tane bir günde boyar diye düşünüyorum minicik odaBen de odayı daha boyatamadım.Bayramdan önce bitsin istiyorum.Boyalar alındı çıta da yapacağız duvara onu da sipariş verdim yarın gelecek.Pazar günü artık başlamayı düşünüyoruz.Perdesi halısı şifonyeri derken panik oluyorumKıyafetler yıkanıp yerleşecek falan çok iş var gibi geliyor.Bir de bizim durum malum yata yata nasıl olacak bilmiyorum
Aslında daha vaktimiz de var niye bu kadar panikledik anlamıyorum ben de panik içindeyimBende çok panikledim ya 30 hafta oldu oda hala karışık alacaklar var
İkiside gerekli bence canim kullanım alanları çok farklı çünkü. Göğüs kalkanı süt sızıntısı olduğu ve o sütü ziyan etmemek için gerekli sızan sütü bebeğe içilebiliriz ama her yere dışarıya işe vs kalkanla gezemeyecegimiz için dışarıda ve işte sızıntı olması durumunda kıyafetlerinizin ıslanıp bizi uyandırmamasi adına göğüs pedleri gerekli. Ben göğüs pedinden iki paket aldim hatta hem normal hemde ultra ince aldım ki çok sıcaklarda beni terletmesinKızlar göğüs kalkanı aldinizmi gereklimi dogum yapmış çevrem gogus pedi gereksiz dedi
Ayy al benden de o kadar ağladım ağlıcam bu ne yaaCanım abartmıyorum 4 gün sürdüilk iki gün zordu. Cumartesi oldum pazar gecesi acıdan ağladım üstelik haftasonu uyuyamamış oldum senin gibi dönemiyorsun da Ama dün geçti sadece bastırırsam acıyor
Üzerimde bişey yaptı sanki çok ateşim var çok hastayım halsizliği gibi ama ateşim filanda yok ne saçma sapan bişey çıktı buBen ilk aşıyı olduktan sonra bildiğin hastalandım dr aşıdan değil denk geldi dedi ama bildiğin grip gibi olmuştum.1 hafta süründüm. 2. Hiç etkilemedi.
Nexus ben kullandım kesinlikle tavsiye ederim. Su ile değil serum fizyolojik ile kullanmak gerekiyor kızlar bilginiz olsun.valla geldi denedim guzel gibi ya hicte kullanmadim daha once o yuzden cok bi yorum yapamicam ama hava iyi veriyo gibi bide ses yok
Ben sleepy ve baby turco kullandım hiç kaçak yaşamadım canım o biraz da bağlamayla alakalı diye düşünüyorum bensjsjjsjssj uf cekmesin ilk denemelerimi kendi aldiklarim uzerinden yapmicam net sjsjsjs ben bezlerden 1 tane 1no 1tane 2no molfix 3d aldim birde 1 tane 1no ve 2 no molfix pure aldim baskada almicam bezi yillik stoklamadikca kar edemiyosun zaten bide erkek bebek valla kacagi cok oluyomus sjsjsjs hangisinden memnun kalcaz bilmiyorum
Ben maden suyu ve naneli sakızla geçiriyorum canım hiç ilaç kullanmadımAllah'ım çıldırcam akıl verin bana lütfen bu mide yanması nasıl geçer gece bu saat oldu hala kıvranıyorum ne rennie ne gaviscon ne soğuk süt ne elma geçirmiyor içimde volkan var sanki uyuyamıyorum sizler napıyorsunuz ya hiç bu gece ki kadar zorlanmamıştımuyumak istiyorum uyuyamıyorum ağlamak istiyorum artık ama ya
Bizim 55 m2 eve yatak odası hariç olmak üzere malzemeler bizden 6-7 bin istedilerZaten bizim durum iyice sıkıntılı o yüzden ben panikliyorum kendim hiçbir şey yapamıyorum ki devamlı birilerinin yardım etmesi gerekiyor mümkün değil bir şeyleri yapabilmemiz, eşim de çok yoğun çalışıyor benim. Vallahi boyacı bulacağım bir tane bir günde boyar diye düşünüyorum minicik oda
Bizde de aynı durumda tek odaya yigmadik her yerden bir şey çıkıyorAğzına kadar her yer eşya dolu bizde de yatagin altında dolapların üstünde her şey kolide
Sabahları uyandiginda bir kaşık tahin canım. Burada bir arkadaş söylemişti ona çok duaciyim. Beni en iyi rahatlatan tahindirAllah'ım çıldırcam akıl verin bana lütfen bu mide yanması nasıl geçer gece bu saat oldu hala kıvranıyorum ne rennie ne gaviscon ne soğuk süt ne elma geçirmiyor içimde volkan var sanki uyuyamıyorum sizler napıyorsunuz ya hiç bu gece ki kadar zorlanmamıştımuyumak istiyorum uyuyamıyorum ağlamak istiyorum artık ama ya
Ben de şüpheleniyorum kaç gündür çok huzursuzum, doktora yazdm ama gel demedi fitile devam et dedi. Cuma günü kontrole gidicem mecbur ve doktorumu değişcem. Sık sık doktora gitmek istemiyorum sürekli ultrasona girmek vs. Ama bi şey çıkıyor hepNeden oluyor acaba keseden sızıyor olabilir ihtimalini düşünüyorum normalde yoktu çünkü şimdi bildigin su gibi geliyor surekli
Canım panto 40 mg mide ilacı var al kullan. Ben onunla rahatladım. Kadın doğum doktoru yazdiydiAllah'ım çıldırcam akıl verin bana lütfen bu mide yanması nasıl geçer gece bu saat oldu hala kıvranıyorum ne rennie ne gaviscon ne soğuk süt ne elma geçirmiyor içimde volkan var sanki uyuyamıyorum sizler napıyorsunuz ya hiç bu gece ki kadar zorlanmamıştımuyumak istiyorum uyuyamıyorum ağlamak istiyorum artık ama ya
senle ben ayri analardaniz ya her zevkimiz birBu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?