- 14 Şubat 2021
- 8.464
- 23.129
- 298
Sabahları özellikle aç karnına Ilık suya 3 tane gün kurusunu koyup yumuşatın suyu da için onları da yiyin 15 dakika sonra kahvaltınızı yapabilirsiniz kahvaltıdan 10 -15 dakika sonra 1-2 tane daha ılık suda beklettiğiniz gün kurusunu yiyebilirsiniz anında probleminizi çözecektir. Bide olabildiğince su için
Kayısı sade denedim akşam su ilede yapayım inşallah iyi gelir yaaaaKayısıyı geceden suyun içinde bekletip sabah yiyebilirsin aç karnına
Evet ya çok doğum odaklı yazdim ilk mesajı ama doğum ve sonrası bütün gibi geliyo bana diye sanırımDoğurma korkusu değil benim ki ya daha sonrası için yetebilme gibi
Bende sadece sırt üstü rahat edebiliyorum
Solda da sırt üstünde de mahvoluyorum yaaa bnde geceleri çok uyanıyorum bu sebepleKeşke yatabilsem sol yatmaktan yani kalçam çok ağrıyor
Bende diyabet yok çok şükür benim 30+3 de 1860 gramdı 32+5 de 2460di iri olsun ya kendi sağlıklı olsundSelam ayrıntılı ultrasona girdim yine , daha sonuçları gösteremedim ama radyolog bebek iri dedi30+0 Haftadayım 1830 gram olmuş yarma gülüm . Umarım sorun yoktur , diyabet olumsuz etkilemiyordur yavrumu
Bunu duymak içimi rahatlattı , teşekkür ederim , diyabet etkileyecek diye endişeleniyorum yoksa varsın iri olsun , bir şekilde doğururum :)Bende diyabet yok çok şükür benim 30+3 de 1860 gramdı 32+5 de 2460di iri olsun ya kendi sağlıklı olsund
Benim de akıntım arttı bu hafta , kaşıntım yok gerçi ama yine de önlem amaçlı yaptıklarım şunlar : Ben bugün idrar tahlili verdim ama sonuç çıkmadı daha.Kızlar sanırım vajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum şimdi fark ettim akıntımın rengi sarıya dönük daha yoğun ve vajina içimde kaşıntı hissi var sanırım düzenli olarak günlük ped takmamdan kaynaklandı hamilelikte ne yapmam gerek önerisi olan var mı bu hafta için randevu almaya çalışacağım
Günlük ped hamilelikte onerilmiyor. En az 3 litre su iç çamaşırlarını sürekli degis ve mutlaka utule bir de sirkeli suyla yıkamak da iyi gelmişti banaKızlar sanırım vajinal mantar enfeksiyonu geçiriyorum şimdi fark ettim akıntımın rengi sarıya dönük daha yoğun ve vajina içimde kaşıntı hissi var sanırım düzenli olarak günlük ped takmamdan kaynaklandı hamilelikte ne yapmam gerek önerisi olan var mı bu hafta için randevu almaya çalışacağım
Doktorların ölçümleri yorumlamalari farklı oluyor kilolarina çok takılmamak lazım. Sağlıklı olsunlar daSelam ayrıntılı ultrasona girdim yine , daha sonuçları gösteremedim ama radyolog bebek iri dedi30+0 Haftadayım 1830 gram olmuş yarma gülüm . Umarım sorun yoktur , diyabet olumsuz etkilemiyordur yavrumu
Bence her türlü çok zorlanıyoruz artıkSolda da sırt üstünde de mahvoluyorum yaaa bnde geceleri çok uyanıyorum bu sebeple
Tamam canim Bise olmaz ya poşetli hava almıyor zaten takılma bence ona üstüne alet çarşaf gelecek daha.Evet öyle benim de daha açılmadı
Daha doktorlar yorumlamadı bakalım ne diyecekler . Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da en önemlisi oDoktorların ölçümleri yorumlamalari farklı oluyor kilolarina çok takılmamak lazım. Sağlıklı olsunlar da
Cnm Bana da normal geldi bende de diyabet yok bizimki o haftalarda 30+6da 1930 grdi. Geçen hafta gittiğimde de 32+6 da 2300 olmuş doktor normal dedi. Ben hatta üstüne açlık tokluk şeker baktırdım acaba şekerim mi çoktı diye ama o da normal çıktı. Doktorun dediği önemli bence.Selam ayrıntılı ultrasona girdim yine , daha sonuçları gösteremedim ama radyolog bebek iri dedi30+0 Haftadayım 1830 gram olmuş yarma gülüm . Umarım sorun yoktur , diyabet olumsuz etkilemiyordur yavrumu
İyi bayramlar. 31.hafta ben de aynı durumdayımKızlar hayırlı bayramlar. Yarın 30 haftalık oluyoruz. Bu bel ağrısı davul gibi ayaklar hiç iş görmesem de yorgunluk bu doğuma kadar devam edecek miii
Hepimizde biraz vardır korku. Yalnız değilsin. Hatta düşününce nefesim kesiliyor kalbim çarpıyor. Az kaldı geçip gidecek bu zamanlarKızlar dogum yaklaştıkça bende bir korku başladı nasıl adapte olucam yapabilirmiyim değişik bir psikoloji sardı 3 aylık evliyken hamile kaldım ben plansız oldu iyi ki oldu istememezlik asla degil ama kendimi degisik hissediyorum..
Acile gittiğinde duruma göre veriyorlar hamilelere uygun diye biliyorum.2 gündür tansiyon çıkıp iniyor takipteyim. Ama yemek yiyemedim su içemedim. Serum alıp vücuda sıvı girsin toparlanayım istiyorum. Gebelikte serum alan var mı, zararlı mı?
Teşekkür ederim. Dr una da yazdım ama daha cevap vermedi. O halde acile gidip görüşeyimAcile gittiğinde duruma göre veriyorlar hamilelere uygun diye biliyorum.
Canım acile git taksınlar mutlaka. susuz kalmaman lazım.Ben kustuğum dönemde taktılar serum hiç bir zararı olmaz.2 gündür tansiyon çıkıp iniyor takipteyim. Ama yemek yiyemedim su içemedim. Serum alıp vücuda sıvı girsin toparlanayım istiyorum. Gebelikte serum alan var mı, zararlı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?