Kızlar pişik sorunu yaşayan var mı aramızda zaten zor yürüyorum bir de bu çıktı başıma. İki bacağımın yanı şiş ve kızarık genital bölgenin değdiği yerler tam
Kızlar pişik sorunu yaşayan var mı aramızda zaten zor yürüyorum bir de bu çıktı başıma. İki bacağımın yanı şiş ve kızarık genital bölgenin değdiği yerler tam
Bölgeyi kuru tutun. Pudra kullanabilirsiniz. Deodorant sürebilirsiniz. Bir de pamuklu boxer giyebilirsiniz. Sürtünmeyi azaltır. Normalde de çok pişik olan biriyim. Kilo alınca da artıyor maalesef.
Bölgeyi kuru tutun. Pudra kullanabilirsiniz. Deodorant sürebilirsiniz. Bir de pamuklu boxer giyebilirsiniz. Sürtünmeyi azaltır. Normalde de çok pişik olan biriyim. Kilo alınca da artıyor maalesef.
Ben de bebiş için sudocrem almıştım onu sürdüm bol bol havalandırıyorum şu an evde inşallah geçer. Çok sıkıntılı bir durum ya. Hayatımda ilk defa ilk doğumumdan sonra yaşamıştım bu durumu 45 gün ped le durunca haziran temmuz sıcağında bir de şimdi yaşıyorum. İş yerinde bacaklar kapalı oturmaktan sıcakta, bir de oturduğum koltuk naylon gibi olunca işte mahvoldum bugün
Son saatler penguen yürüyüşüne dönmüştüm artık zaten çok canım yanıyordu eve zor geldim bir de 1 saat yol sürüyor düşün o sıcakta neyseki yarın çalışamaz raporumu alacağım daha fazla çekilecek gibi değil
Sağım yaparken kenardan hava alıyor mu, sütyene koymak yeterli mi. Ben elektrikli ile çektim geçen sene, avent ve çok memnunum aslında ama elimden biraz pırtsa kenardan akardı. Sütyene koyup evde rahat hareket etmek cazibeli geldi.
Son saatler penguen yürüyüşüne dönmüştüm artık zaten çok canım yanıyordu eve zor geldim bir de 1 saat yol sürüyor düşün o sıcakta neyseki yarın çalışamaz raporumu alacağım daha fazla çekilecek gibi değil
Kızlar ben etiketlemeyi bilmiyorum ama beyaz prenses diye yazıyorum tansiyon için yatırıldı durumu nasıl hastanedemi hayla etiketleyin görsün ben bilmiyorum yapmayi