Canım benim doktor aşı yaptırma dedi ben yaptırmadım yaGünaydın kızlar 18+2 haftalık bebeyim bugün tetanoz aşımı oldum şuanlık ağrı felan yok şükür benim gibi erken aşı olan var mı bidahaki ay 2. Dozu olup şeker yüklemesi yaptıracağım.
Ben herşey tam olsun istediğim için yaptırdım risk almak istemiyorumCanım benim doktor aşı yaptırma dedi ben yaptırmadım ya
YaaaaaaaBir göbek güncellemesi de benden gelsindışardan baksanız hamile demezsiniz kimse anlamıyor bol kıyafetlerle ama o sırada aldığım 8 kilonun ortama girişi hahah ben diyet yapmaya karar verdim sadece bebeğe yararlı besinler tüketeceğim bir süre de böyle deneyeceğim
Ay maşallahh doktor kilosu için ne dedi benimki hiç yorum yapmıyor daEki Görüntüle 3403199
Günaydın teyzelerimiz biz şimdi kontrolden çıktık 276 gram olmuşuz Allah'ım öyle hareketli idi ki anlatamam siz doktor aleti koyup bastırınca sağ sol dalar gibi hareketli idi ve hissettim vurmasını da
Bana gayet iyi dedi boyu kilosu eli ayağı haftası ile uyumlu dedi. 18+2 oldukAy maşallahh doktor kilosu için ne dedi benimki hiç yorum yapmıyor da
Benimki de hiç kilodan bahsetmedi daha ☺Ay maşallahh doktor kilosu için ne dedi benimki hiç yorum yapmıyor da
7 Mart'ta gittiğimde 150 gram demişti banaBenimki de hiç kilodan bahsetmedi daha ☺
Bence hepimiz yürüş takibi de yapalım yarım saat bi saatSelam kızlar tetanoz aşısı oldum. Çok kilo almışsın dedi hemşire7 kilo almışım şuan. 1 aydır hastayım yatıyorum yürüyüşe başlayacağım aklımdaydı zaten.
Aslında çok güzel olur. Önceden daha düzenli yürürken artık zor geliyor. Ama bu sabah işe gelirken yolumu uzatıp yürüyerek geldim o bile enerjimi değiştirdi. Yürüyüş takibi yaparsak daha çok hevesleniriz gibiBence hepimiz yürüş takibi de yapalım yarım saat bi saat
Evet genel olarak fazla aldık kiloları sankıBence hepimiz yürüş takibi de yapalım yarım saat bi saat
Yalnız değilsin bende uyarı aldım. Kendimi silkeledim bundan sonra paketli gıda tatlı ve gereksiz fazla ekmeği hayatımdan çıkaracağım ve inşallah bir de yürüyüş her gün hafta içi yarım saat yapacağım. Yoksa sonunda yuvarlanarak doğuma gideceğimBir göbek güncellemesi de benden gelsindışardan baksanız hamile demezsiniz kimse anlamıyor bol kıyafetlerle ama o sırada aldığım 8 kilonun ortama girişi hahah ben diyet yapmaya karar verdim sadece bebeğe yararlı besinler tüketeceğim bir süre de böyle deneyeceğim
Ben dün oldum gece kolumun üstüne yatamadım uykusuzluktan başım ağrıyorGünaydın kızlar 18+2 haftalık bebeyim bugün tetanoz aşımı oldum şuanlık ağrı felan yok şükür benim gibi erken aşı olan var mı bidahaki ay 2. Dozu olup şeker yüklemesi yaptıracağım.
Ben sancı kramp olunca kullanıyorum gerçekten işe yarıyorArkadaşlar magnezyum kullanıyor musunuz?bacağıma kramp girdi hala acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?