Allahım kolayca geçirmeyi nasip etsin ertesi güne daha çok etki ediyomuş zaten kolunu kaldıramazsın en fazla dedi bana da hemşireBen dün oldum gece kolumun üstüne yatamadım uykusuzluktan başım ağrıyorşimdide kaldıramıyorum kolumu
AminnnAllahım kolayca geçirmeyi nasip etsin ertesi güne daha çok etki ediyomuş zaten kolunu kaldıramazsın en fazla dedi bana da hemşire
Ağrı gibi değilde anlık bir rahatsız his oluyor sert vurunca ben korkuyorum şu anlıkBebek içinizde kıpırdayınca ya da vurunca ağrıtıyo mu karnınızı çok değişik bi ağrı yani alt karnımda hissediyorum aralıklarla bu değişik bişey vurdu diyorum artık doğru mu hissediyorum sizce
Evet işte anlatamadığım şey o gerçekten tuhaf bi his ama yine de orda olduğunu bilmek insanı mutlu ediyorAğrı gibi değilde anlık bir rahatsız his oluyor sert vurunca ben korkuyorum şu anlık
Başlarda minik minik hissedince gıdıklanma gibiydi ama şu an garip gerçekten
Ben birgün full kramp ve topal olarak gezdim acıdan ağlıyordum o derece simdi her gün kullanmıyorum ona rağmen kramp ağrı kalmadıArkadaşlar magnezyum kullanıyor musunuz?bacağıma kramp girdi hala acıyor.
Emre beye gidiyorum ben canım oda birsey demedi zaten çok detaylı bakıyor 1 nişanda tekrar randevum onda daha detaylı incelerim dedi
Ne kullanıyorsunuz acabaBen birgün full kramp ve topal olarak gezdim acıdan ağlıyordum o derece simdi her gün kullanmıyorum ona rağmen kramp ağrı kalmadı
Ben iki dakikalık yolda nefes nefese kaldımAslında çok güzel olur. Önceden daha düzenli yürürken artık zor geliyor. Ama bu sabah işe gelirken yolumu uzatıp yürüyerek geldim o bile enerjimi değiştirdi. Yürüyüş takibi yaparsak daha çok hevesleniriz gibi
Aynen kontrol altına alınmazsa iyi değilEvet genel olarak fazla aldık kiloları sankı
Evet ben başladım doktorum yazdı. Şikayetimi söylemiştim. Az bir mesafe yürüyorum ama 500 basamak çıkmışım gibi bir giriyor o krampArkadaşlar magnezyum kullanıyor musunuz?bacağıma kramp girdi hala acıyor.
Bunu önerdi doktorum ve çok memnun kaldımNe kullanıyorsunuz acaba
Zamanla vücut alışacak canım bende eskiden yürüdüğüm kadar rahat yuruyemiyorumBen iki dakikalık yolda nefes nefese kaldım
Ağrı değilde bugün 17+6 yız. Çok sert bi şekilde hissettim uzanırken. Hatta karnım sağa doğru hafiften toparlandı. Dokunduğumda her yer yumuşak orası sertleşmişti. Ne olduysa birdenBebek içinizde kıpırdayınca ya da vurunca ağrıtıyo mu karnınızı çok değişik bi ağrı yani alt karnımda hissediyorum aralıklarla bu değişik bişey vurdu diyorum artık doğru mu hissediyorum sizce
Böyle yazınca aklıma şey geldi gen devlete kontrole gittiğim de hamileler peş peşe çıkıyor poliklinikten ve hepsi penguen gibi yürüyordu birden gözümün önüne o geldi bizde mi öyle olacağız yaaaZamanla vücut alışacak canım bende eskiden yürüdüğüm kadar rahat yuruyemiyorum
Hangi marka vermişti cranberry takviyesi?Benim idrar kültürümde de bakteri çıktı ama doktor antibiyotik vermedi bol su iç dedi ve cranberry takviyesi verdi. Bakterinin koloni sayısı önemliymiş sanırım 100.000nin altında olduğu için bu şekilde yaptı..
Gözümde canlandi vallaBöyle yazınca aklıma şey geldi gen devlete kontrole gittiğim de hamileler peş peşe çıkıyor poliklinikten ve hepsi penguen gibi yürüyordu birden gözümün önüne o geldi bizde mi öyle olacağız yaaa
Canım cranberry diye bir meyve var turna yemişi olarakta geçiyor ben kurusunu aldım günlük yiyorum azar azar idrar enfeksiyona karşı koruyor eczacı önermişti. Takviyeleri bile varmış ama ben direk kurusunu aldım tüketiyorum ve faydasını görüyorum deneyebilirsin netten araştır bi bakMerhabalar uzun süredir uğrayamamıştım ailevi bazı sorunlar derken, umarım herkes iyidir :) bugün şehir hastanesinde muayene oldum perinatolojiden randevu alabilmek için. Ama doktor bunun için geldim diye o kadar ters davrandı ki sinirimden ağladım valla. Tahlil istemiştim onu bile sadece hemogram ve normal idrar istemiş sadece detaylı değil. Perinatoloji randevuları tabiki dolmuş alamadım. İdrarda da lökosit 153 çıktı bence çok yüksek ama doktorum çok kötü değil dedi :/ kurtulamıyorum bu sıkıntıdan resmen
Ben hamileliğimden beri 1 kilo tek almişım kız ben şok on kilo.saniyordum ağır olmuşşum çunkuBen yürüyüşe başladım bugünhadi kızlar hem doğum kolay olur, sezeryande de ayağa kalkmak toparlanmak kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?