allahim yiceem cok tatlıııBir göbek güncellemesi de benden gelsindışardan baksanız hamile demezsiniz kimse anlamıyor bol kıyafetlerle ama o sırada aldığım 8 kilonun ortama girişi hahah ben diyet yapmaya karar verdim sadece bebeğe yararlı besinler tüketeceğim bir süre de böyle deneyeceğim
2 3 4 lü testlerin Bi anlamı yok ama 2li istersen yapalım yine de içim rahat etsin demişti Dr. Peritanalog ayrıntılı baktıysa ve birşey yok dediyse güven Dr una için rahat etsin, böyle hamilelik bitmez :) dna testi için belirli bir süre vardı diye biliyorum. 19. Haftada yapıyorlar mıselam kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere. ilk gebeliğim 19 haftadayız geçen hafta 4 lü test yaptırdık. sonuç 1:227 geldi. yüksek risk sınıfına giriyor sanırım. doktorumuz bu testlerin çok anlamlı olmadığını %60-80 arası bir doğruluk payı verdiğini söyledi. ayrıca ultrasonda da baya inceledi hiçbir şeye rastlmadı. her şey gayet normal görülüyor dedi. sonucu böyle gelen var mı? sizce fetal dna dedikleri testten yaptırmalı mıyım? valla doktorlar baştan uyarsaydı hiç bir 2 li-4 lü testlere girmezdim. en baştan dna yaptırırım geçerdim. şimdi doktor içimi rahatlatsa da tam da rahat değilim tabii ki.
3 gündür diz kapağımda ağrı vardı. Bugün daha fazla ve üzerine basarken ağrıyor. İğne saplanıyor gibi bi ağrı giriyor. Diz üstünde asla duramıyorum. Düzenli beslenemedim ve takviye ilaç da almıyorum. Magnezyum alsam belki iyi gelir. Cuma günü randevum var bekliyorum. Diz için Dr a gitsem film çekmek isteyecekler, radyasyon zararlı diye giremem. Mecbur bekliyorum. Ama çok zorluyorArkadaşlar magnezyum kullanıyor musunuz?bacağıma kramp girdi hala acıyor.
Benim doktorum da bunu verdi bana 2 aydır kullanıyorum bende memnun kaldımBunu önerdi doktorum ve çok memnun kaldım
Ne kadar şanslısınBen hamileliğimden beri 1 kilo tek almişım kız ben şok on kilo.saniyordum ağır olmuşşum çunku
Ben osteocare kullanıyorum hem magnezyum hem kalsiyum var günde 1 tane alıyorum.Arkadaşlar magnezyum kullanıyor musunuz?bacağıma kramp girdi hala acıyor.
Ben limonlu su içiyorum hep tansiyonum için belki onun etkisi olabilir ve kusma vardı bende dört ay boyunca haftada iki defa kusuyordum ben hep ben normalde de çabuk kilo alan biri değilim son aylarda bende çok Alicam yaNe kadar şanslısıninşallah bende kontrol altına alırım
Bağdat caddesi zeki şahinoğlu çok iyidirKızlar Anadolu yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir perinatalog var mi?
Devletteki perinatolog ikiz gebelik için bizim aletler yetersiz kalıyor dedi.Daha önce özelde gittigim perinatalogu da tavsiye etmedi
Çok teşekkürler arastiricamBağdat caddesi zeki şahinoğlu çok iyidir
Ben varım canım ve kıvami sulu bi akıntı dar şeyler giyince daha da artıyo :/Akıntısı çok olan var mıığğ
Benim de zaman zaman sulu zaman zaman katı hiç geçmiyor vajinal yıkama jeli aldım nioli aldım bana mısın demiyor sinirleniyorum artıkBen varım canım ve kıvami sulu bi akıntı dar şeyler giyince daha da artıyo :/
Koku veya kaşıntı yanma yoksa normal dedi doktorumBenim de zaman zaman sulu zaman zaman katı hiç geçmiyor vajinal yıkama jeli aldım nioli aldım bana mısın demiyor sinirleniyorum artık
Of ben durduramıyorum kiYalnız değilsin bende uyarı aldım. Kendimi silkeledim bundan sonra paketli gıda tatlı ve gereksiz fazla ekmeği hayatımdan çıkaracağım ve inşallah bir de yürüyüş her gün hafta içi yarım saat yapacağım. Yoksa sonunda yuvarlanarak doğuma gideceğim
Evet benim hiçbiri yok çok şükürKoku veya kaşıntı yanma yoksa normal dedi doktorum
Sinirlenme canım dışarıda o kadar kendini bilmeden konuşanlar var ki bu süreçte kulaklarimizi kapatmak en güzeli. Banada iş yerinde abla en sevdiğim montumu giydiğim gün kalçaların büyümüş kizin olacak senin dedi pat diye insan içinde. Neye uğradığımı şaşırdım ve şimdi o montu giyemiyorum bile içinde mutlu hissetmiyorum.Sabah sabah bir sinir oldum bir fabrikada hemsireyim çalışan geldi pansumana kadın vallahi pes bu insanlara kız olcakmis almış güzelliğini sivilcelendirmis sanki diyor dayanamadım hiç işim yok sivilce düşüncem ya dedim ki zaten cildim sivilceliydi hafif olmadan önce şuan yok bile ben bile şaşırıyorum nasıl cikmiyo diye azarladim kadını öyle sinir oldum sağlıklı olsun sivilce düşünemicem herkes işine baksın dedim vallahi salak bu insalar ya
Size ne yani öyle olsa bile insan kendini zaten kadınsı hissetmiyor şuan pek anaçlıktan iyice aynaya baktirmicaklar insanı..Sinirlenme canım dışarıda o kadar kendini bilmeden konuşanlar var ki bu süreçte kulaklarimizi kapatmak en güzeli. Banada iş yerinde abla en sevdiğim montumu giydiğim gün kalçaların büyümüş kizin olacak senin dedi pat diye insan içinde. Neye uğradığımı şaşırdım ve şimdi o montu giyemiyorum bile içinde mutlu hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?