- 26 Şubat 2024
- 6.024
- 6.210
- 118
Fazlası rahim de kasılma yapıyormuş sanırım ama bi taneden birle olmaz ben yemiştim, herşeyin fazlası zarar dozunda birşey olmaz diye düşünüyorum yoksa hiç maydanoz soğan da yiyemezdik gebeyken onlar da kanama vs yapıyor ya yani fazla kaçırırsak sorun. Ben gebeliğin ilk dönemlerinde baya kiraz yedim baya hemde en son ciddi ağrı yaşadım ne olduğunu anlayamadı doktorum da meğerse böbreklerimi ağrıtmışAa niye tüketmiyormuşuZ? Ben de arada yiyordum.
Son 2 aydır günde 2 tane alıyorum da yükselmedi henüz haftaya yine baktırcamKan tahlillerine baktırdın mı demir eksikliği çıktı mı? Takviye alıyor musun
Canım tatile gittiğimizin birinci günü ben olmuştum hatırlarsan. Bir serum yapıldı acilde. Sonra da reflor kullandırdı doktor o şekilde 4-5 gün sonra geçti. Çocuk o durumdan etkilenmez sıvı yeteri kadar alabilirsen. Ama senin açından zor olabilir devamı gelirse. Benim zaten akut başlamıştı yani 10 dakikada bir günde 15-20 kez gitme şeklinde. Dolayısıyla ilk günden acile düştüm. Şiddetli olursa direkt doktora git ama sıklık olarak normal sadece kıvamı ona dönüştüyse beslenme düzenine ilaç alma düzenine dikkat et.Kızlar gebeliği süresince ishal geçiren var mı aranızda ya? Dünden beri midem de nahoş iştahım az, afedersiniz su gibi oldu ve devamlı öğürüyorum. Bebek de arada pıtlıyor ama az hareketli bugün, ben de biraz yoruluyorum bugünlerde galiba. İshal ne zaman tehlikeli olur gebelikte? Napsam bilemedim muz falan yedim bana mısın demediçiçeğim iyidir di mi
Ay uf dışarda sandviçle kahve içtim dün hep yediğimiz yerdi ama salam vardı içinde vicdan azabı çekiyorum şu an ondan mı oldu diye. Ama çok yemiştim ordan daha önceCanım tatile gittiğimizin birinci günü ben olmuştum hatırlarsan. Bir serum yapıldı acilde. Sonra da reflor kullandırdı doktor o şekilde 4-5 gün sonra geçti. Çocuk o durumdan etkilenmez sıvı yeteri kadar alabilirsen. Ama senin açından zor olabilir devamı gelirse. Benim zaten akut başlamıştı yani 10 dakikada bir günde 15-20 kez gitme şeklinde. Dolayısıyla ilk günden acile düştüm. Şiddetli olursa direkt doktora git ama sıklık olarak zaten sadece kıvamı ona dönüştüyse beslenme düzenine ilaç alma düzenine dikkat et.
Valla biz de yolda (çok özür dileyerek) kavurma akşamına da waffle yemiştik onlardan biri mi dokundu yoksa tuvalet mikrobu muydu hiç anlamadım ama perişan olmuştum. Ve resmen pazartesiden perşembeye kadar sürdü yemekten olup nasıl o kadar sürer hiç anlamadım. Süt ürünlerinden şekerden uzak dur dedi doktor bana birkaç gün o zaman için.Ay uf dışarda sandviçle kahve içtim dün hep yediğimiz yerdi ama salam vardı içinde vicdan azabı çekiyorum şu an ondan mı oldu diye. Ama çok yemiştim ordan daha önceyazlıktayım şu an devam ederse bakıcam artık ya
Kusmalarım da bitmedi gitti ya, bu hafta Prilam’ı bırakıyorum dedim dozu arttırdım teşekkürler aıfkdksValla biz de yolda (çok özür dileyerek) kavurma akşamına da waffle yemiştik onlardan biri mi dokundu yoksa tuvalet mikrobu muydu hiç anlamadım ama perişan olmuştum. Ve resmen pazartesiden perşembeye kadar sürdü yemekten olup nasıl o kadar sürer hiç anlamadım. Süt ürünlerinden şekerden uzak dur dedi doktor bana birkaç gün o zaman için.
Kan uyuşmazlığı için daha önce iğneyi kaçıncı hafta oldunuz şimdi kaçıncı haftadasınızPazartresi yine kan uyusmazligi ignesi olucam , poff igne olmaktan nefret ediyorum istemsiz kasiyorum kendimi
13 falandi sanirim cunku bir minik kanamam olmustu oyle durumlarda yaptirmayi istiyormus doktorlar riske etmemek icin simdi 28 de olmus olucam . Bir de dogumdan sonra oluyor musuz eger cocuk negatif olursa. Aslinda ilk cocukta gerekli degil ama belki 2. Olur dedi doktor dusunmuyorum dedim yok yok belki dusunursun dediKan uyuşmazlığı için daha önce iğneyi kaçıncı hafta oldunuz şimdi kaçıncı haftadasınız
Ben böyle yaptırdım canım instagram da pırıltı eventCanımlar hediyelikleri Instagramdan yaptıracaksanız buradan da atar mısınız hesabı. Ben Instagram kullanmıyorum şimdi bulduğum yerden dolandırılırım falan hiç anlamıyorum güvenilir mi değil mi
Kaydettim canım teşekkürlerBen böyle yaptırdım canım instagram da pırıltı event
Trendyolda dün bakarken görmüştüm alayım ben de madem bu kiremit rengi de cogüselmiş
+1 bi haftadir bende boyleyim . Cigerden geliyor hatta geceleri de oluyo daha cok nedir anlamadim once refluden dedim ama yok yani . Grip gibi oldum onun yuzunden mi scaba.Bende yine öksürük başladı ya
Eşim üşüyor ben yanıyorum, o yüzden gün içinde vantilatör açık hep. Üşüttüm herhalde yine ben de+1 bi haftadir bende boyleyim . Cigerden geliyor hatta geceleri de oluyo daha cok nedir anlamadim once refluden dedim ama yok yani . Grip gibi oldum onun yuzunden mi scaba.
Geçmiş olsunnn kumral. Ben genelde ishale meyilliyim kadınlarda kabız daha sık görülse se… hamileykende oldum 2 güne falan geçti bir sıkıntı olmadı. Ama ben sık olduğum içinde vücudum için normal olabilir. Bolca su iç patates haşlaması türk kahvesi falan da iyi gelebilir dene devam ederse doktoruna sor ama hemencik bir şey olmaz zaten geçer diye düşünüyorumKızlar gebeliği süresince ishal geçiren var mı aranızda ya? Dünden beri midem de nahoş iştahım az, afedersiniz su gibi oldu ve devamlı öğürüyorum. Bebek de arada pıtlıyor ama az hareketli bugün, ben de biraz yoruluyorum bugünlerde galiba. İshal ne zaman tehlikeli olur gebelikte? Napsam bilemedim muz falan yedim bana mısın demediçiçeğim iyidir di mi
Aynen ya ben de sanirim aksam koltukta uyukluyorum balkon fln acik , ustumu de ortmeyince usuttumEşim üşüyor ben yanıyorum, o yüzden gün içinde vantilatör açık hep. Üşüttüm herhalde yine ben de
Benim deee sürekli öğürüp duruyorum öksürdükten sonra, kusucam diye ödüm kopuyor no no geri dönemem o günlereAynen ya ben de sanirim aksam koltukta uyukluyorum balkon fln acik , ustumu de ortmeyince usuttumoksuruk cok can skici bazen midemi bulandiriyo bide .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?