2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Off çıldırcam asla uyuyamıyorum ben ya hamile kaldigimdan beri aynıyım bugün hic uyuyamadım sol bacagim huzursuz bacak sendromu var deli etti beni yaa
Yatarken magnezyum içiyor musun? O baya rahatlatıyor aslında. Bi de çok kriz zamanlarında ayakta parmak ucuna çıkıp inerek ağrıyan kaslarda kan dolaşımını artırıyorum ben. Bi de sabun koyuyorum yatağa. Tüm tuşlara basmak zorunda kalıyor insan öyle bir illet bu ya

Teşekkür ederimm

Çok güzel gerçekten güle güle kullanın siz zenginler zengin gülüşüyle gülerek kullanın

Ay ne tatlıymış. Anacım bana bir çöp bile hediye gelmedi 3. Cocuk olunca heralde bu kadın habire doguruyor bununla mı ugrascaz diyolla sanırım en yakınlarımdan bile bir sey soran alan olmadı neyse canları sağolsun. Ben ahsap anne yanı alıcam onun yatak koruyucu ve uyku seti hediyesi var onun dışında carsaf ve yastık takımı alıcam 1-2 tane. Nevresim takımı yorgana gecince alayım diyorum.

Diyorum ya tercih meselesi diye, niyet o olmasa bile o esnada bebekle ilgilenen kişiye ayıp olur gibi geliyor bana. İnsan izlenirken rahat olamıyor genelde biliyorsun
Ya ilerde ise baslayinca bakici tutmak gerekirse degistirirsin. Oyle de olur. Yoksa annem bakarken bakmam tabi ki de

Bio Natürel ve Natürel farklı mı canım? Yani içerik olarak. Ben bio natürel aldım ama natürel de mi alayım?

Biz şundan aldık canım henüz gelmedi. Gelince kurulum yaparsak yazarım yorumları.

Xiaomi Smart Kamera C300 - 360° 1296P 2k - 2023 Versiyon Akıllı Kamera (Xiaomi Türkiye Garantili)

Ya ben 3-6 kiloyu görünce bebek de iri olacak gibi olduğundan direkt 2 numara aldım. Yenidoğan çok küçük oluyor falan diyenler olmuştu. Ama bir tanesini de molfixin yenidoğan 1 numarasından alacağım canım.

Kilo olarak aşağı yukarı aynılar bizimkiler o zaman canım. Yanılma payları illa ki olabilir bu da göbek çevresini bir şeyle çarpılarak hesaplanıyor sanırım sonuçta nereden nereye ölçtüğü bile fark eder yani. Bir sonraki ay daha net anlarız. Bu arada 32 haftalık arkadaşım da 2.5 kilodaymış şu an bebeği. Bu durumda o da fazla gibi değil mi doğuma 8 hafta kala? Ama ona da öyle bir şey dememişler. Ben de diyete asla dikkat edemiyorum ya. Çok da korkutmadılar diye şekerden yana herhalde ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…