2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Böbrekler de sorun yok şükür canım.

çok amin

30. Haftadan sonra zaman bir büküldü hiç geçmiyor gibi sanki.
Evet ya başta inanılmaz hızlı geldi bana hatta yavaş geçer diyenlere şaşırıyordum çok hızlıydı 30a kadar şimdi yaklaştıkça geçmiyor. Birde kaygı daha da artıyor, baştan beri vardı ama yaklaştıkça çok daha endişeli oluyor insanazıcık zamanımız kaldı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ya

Sanırım bu saatten sonra kaygı, telaş ,endişe hayatımızdan hiç eksik olmayacak .

ben bunu aldım canım, işbirin alezi de çok güzel yumuşacık. ikisini de çok beğendim

Yataklarin biri ince biri kalin hangisini baz almak lazim acaba. Bizim burda var bi ara gidip gozumle bakayim . Magazada varsa .

Ayyy dogunca nasil olacak acaba gece 4 e kadar icimde parti vardi sipa asla uyumama izin vermedi sonra sanirim ikimizde sizdik sonra 8 de yine danslar . Hareket etti neden etti hareket etmedi neden etmedi ama gece de uyusun gunduz istedigi kadar oynasin cocugum yalan mi ?

Mağazada ben de bunu görmüştüm beğenmiştim evet çok teşekkürler canım Orta sertlikte di mi?

aynı hisleri paylaşıyoruz. şuan içimde sağ sol ayak sanki dans ediyor. yanlışlıkla delmese bari plesanteyı diyorum.

Bana doktor sık olursa gel dedi canım. Korkutmak için söylemiyorum ama doktoruna kolay ulaşabiliyosan sıklığını bi söyle istersen
Iltrasando işte nerde neresi diye gösteriyor doktor kafası şurda sırtı ayakları şurda diye mesela sırtı dediği yer de ben kafası zannediyordum dün nst de orası yükseldi top gibi birkaç saniye sonra indi tam o sırada zaten ağrı çıktı bunun sıklığını takip et dedi bana o yüzden heralde arada olması normal ama sık olması sıkıntı teşkil ediyor

Müstelanın pişik kremi losyonu ve yağı içeriği iyi mühendisoğlu diye bir sayfa var instada orda bakabilirsin ama şampuanı için aynı şeyi söylememiş fazla kimyasal bulmuş onu mesela

Aynen bana da öyle dedi arada oluyosa rahatsız etmiyorsa totosudur kafasıdır ama düzenli oluyosa bu haftalarda istemeyiz o kasılmayı dedi

Kızlar 30. Hafta olup hala demir ilacı kullanmayan var mı? Benim doktorum hala vermedi? Kendim mi kullansam acaba ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…