Böbrekler de sorun yok şükür canım.Pek tatlısınızTansiyonun mu yüksek seyrediyor o yüzden mi ödemin fazla canım? Böbreklerle ilgili bir sorun yok değil mi? Tuzsuz yemek gerçekten gebelikte kabus gibi bir şey bence de Allah yardımcın olsun Hepimizin farklı sıkıntıları var çok rahatım diyen yok galiba.. bir an önce gelsin de şu aralık ayı hayırlısıyla, sıra sıra doğuralım artık
30. Haftadan sonra zaman bir büküldü hiç geçmiyor gibi sanki.dogum zamani yaklastikca beni yine bi kaygi sardi gozumu kapatsam aksa gitse su surec
Evet ya başta inanılmaz hızlı geldi bana hatta yavaş geçer diyenlere şaşırıyordum çok hızlıydı 30a kadar şimdi yaklaştıkça geçmiyor. Birde kaygı daha da artıyor, baştan beri vardı ama yaklaştıkça çok daha endişeli oluyor insan30. Haftadan sonra zaman bir büküldü hiç geçmiyor gibi sanki.
Sanırım bu saatten sonra kaygı, telaş ,endişe hayatımızdan hiç eksik olmayacak .Evet ya başta inanılmaz hızlı geldi bana hatta yavaş geçer diyenlere şaşırıyordum çok hızlıydı 30a kadar şimdi yaklaştıkça geçmiyor. Birde kaygı daha da artıyor, baştan beri vardı ama yaklaştıkça çok daha endişeli oluyor insanazıcık zamanımız kaldı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ya
ben bunu aldım canım, işbirin alezi de çok güzel yumuşacık. ikisini de çok beğendimKızlar yatak linki bırakır mısınız? Aldığınız, görüp dokunduğunuz, kalitesinden emin olduğunuz bişeyler ? Beşikle gelen yatağı beğenmedim ince ve yumuşak gibi geldi bana güvensiz buldum yani.edahandro Kumraladamavituna1 siz kalmışsınız aklımda yatak alan ? Tabi önerisi olan herkesten bekliyorum
Bunu aldım ben canım Bobo Yıkanabilir Kılıflı Bebek Yatağı - İşbir JuniorKızlar yatak linki bırakır mısınız? Aldığınız, görüp dokunduğunuz, kalitesinden emin olduğunuz bişeyler ? Beşikle gelen yatağı beğenmedim ince ve yumuşak gibi geldi bana güvensiz buldum yani.edahandro Kumraladamavituna1 siz kalmışsınız aklımda yatak alan ? Tabi önerisi olan herkesten bekliyorum
Mağazada ben de bunu görmüştüm beğenmiştim evet çok teşekkürler canımben bunu aldım canım, işbirin alezi de çok güzel yumuşacık. ikisini de çok beğendim
Kiki - İşbir Yatak
Kiki isbiryatak.com'da! En çok tercih edilen Doğal İçerikli modellerini İşbir Yatak'ta keşfetmeye başla!www.isbiryatak.com
aynı hisleri paylaşıyoruz. şuan içimde sağ sol ayak sanki dans ediyor. yanlışlıkla delmese bari plesanteyı diyorum.Ayyy dogunca nasil olacak acabagece 4 e kadar icimde parti vardi sipa asla uyumama izin vermedi sonra sanirim ikimizde sizdik sonra 8 de yine danslar . Hareket etti neden etti hareket etmedi neden etmedi ama gece de uyusun gunduz istedigi kadar oynasin cocugum yalan mi ?
Iltrasando işte nerde neresi diye gösteriyor doktor kafası şurda sırtı ayakları şurda diye mesela sırtı dediği yer de ben kafası zannediyordum dün nst de orası yükseldi top gibi birkaç saniye sonra indi tam o sırada zaten ağrı çıktı bunun sıklığını takip et dedi bana o yüzden heralde arada olması normal ama sık olması sıkıntı teşkil ediyorBana doktor sık olursa gel dedi canım. Korkutmak için söylemiyorum ama doktoruna kolay ulaşabiliyosan sıklığını bi söyle istersen
Müstelanın pişik kremi losyonu ve yağı içeriği iyi mühendisoğlu diye bir sayfa var instada orda bakabilirsin ama şampuanı için aynı şeyi söylememiş fazla kimyasal bulmuş onu meselaKızzlar, bebek bakım ürünü olarak neleri almalıyız, mustela içeriği kötü diyorlar bir de yeni doğmuş bebek bu kadar losyonu yağı kremi ağır olmaz mı çok mu detay bakıyorum :/ ne almalıyım mustela düşünüyordum bir de
Kız seninkiler ne iyi öyleKayınvalidem aradı baban biberon setini sipariş vercek cam mı plastik mi istiyorsun diye. Marka alcaz korkma dedi mdmff ne gelcek acaba meraktayım
Aynen bana da öyle dedi arada oluyosa rahatsız etmiyorsa totosudur kafasıdır ama düzenli oluyosa bu haftalarda istemeyiz o kasılmayı dediIltrasando işte nerde neresi diye gösteriyor doktor kafası şurda sırtı ayakları şurda diye mesela sırtı dediği yer de ben kafası zannediyordum dün nst de orası yükseldi top gibi birkaç saniye sonra indi tam o sırada zaten ağrı çıktı bunun sıklığını takip et dedi bana o yüzden heralde arada olması normal ama sık olması sıkıntı teşkil ediyor
Sağ olsunlarKız seninkiler ne iyi öylesagllsun benımkıler hiç düşünmez
BerilBebek ismine karar veren oldu mu kızlarrrr tablomuz renklensin biraz
@babyzuzu @arwen42 @ozlemem @ante diem @yenidenanne3 @serendipcem @Hayat89 @cewriye @nursen6161 @aydassss @lokumcumm @hayrihale S sem123 @Dersolsun @benfatma @Peanut2018 @flamingome @otuzaazkala @Bahar0805 @secondchance @mavigokyuzu93 @kzkzkzkz @okidoki6666meyveliruj3 @Umayyyyyh @onekim @mucizeidil @meraklipapatya karadasfn aydodo @ozllem123 @festina lente @Miss2311 @whiterabbit @HAYATAKIRGINIM1 @hayaletcizgi @owlll @zinnureyn__ @MavisOglumm @hemsirebiri @Iremre44 @Cngz44 @EsrLiones @dnzerdgn @fatma2041 @eelifeylull @Ayyayya @rvaalamiaa @dnz34
SADECE KARAR VERENLER YANITLAYABİLİR, ETİKETLEDİĞİM HERKESİN YANITLAMASINA GEREK YOK
İnce alın dediler. Kalın olunca yataktan düşüyormuş sanırımYataklarin biri ince biri kalin hangisini baz almak lazim acaba. Bizim burda var bi ara gidip gozumle bakayim . Magazada varsa .
Kızlar 30. Hafta olup hala demir ilacı kullanmayan var mı? Benim doktorum hala vermedi? Kendim mi kullansam acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?