2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Sağlıkla zamanında senin bebişin de ben de hastanedeyim 1 cm açıklık olmuş . Benim 80 90 görüyor nstde . Rahim kısalığından mı hastanedesin şu an ?

Ah canım gecmis olsun insallah durur yerinde aceleci cikti seninki de valla

İdrar tahlilinde lökosit 12 çıkmış yine ya. Sağlık ocağında tahliller bekletildiği için fazla çıkıyor diyorlardı onla mı alakalıdır sizce?

Nidicarti bende hala kullanıyorum. Ama nu devlette bu kadar çok kurcalamalarına bende ayar olmuştum. En ufak bişeyde farklı tedaviler. Ve haklısın gerçekten tetikliyor bence de. Ama ilk zamanlar böyle oluyor sonra normale dönüyor. İçini rahat tut. Kendi doktorunla konuşuyor musun o ne diyor. 20 mm evet risk ama bu mm ile 40 haftaya gelen var demişti perinatolog bana

Sağlıkla zamanında senin bebişin de ben de hastanedeyim 1 cm açıklık olmuş . Benim 80 90 görüyor nstde . Rahim kısalığından mı hastanedesin şu an ?
Ayy kızlar ınsallah herkes zamanında doğursunbu haftalardan sonra kendınızı çok yormayın

Enfeksıyon falan var mı acaba
Yani enfeksiyonu gösteriyo tabi de çok sınırda ya, bekletildiği için de yüksek çıkabiliyomuş, doktora atsam ilaç başlatacak 7 lökositte bile kullandıydım
Canım şeker sende sınırda ve arada yüksek olduğu için olabilir mi enfeksiyon vs bunlara şekerde sebep olabiliyor
Yok benim şekerim yokkk inanmıyorum ben djfj

Bekletıldıgınde oluyor mu bılmıyorım da antıbıyotık verır en azından gecsın enfeksıyon iyi değil bol su iç

İdrar tahlilinde lökosit 12 çıkmış yine ya. Sağlık ocağında tahliller bekletildiği için fazla çıkıyor diyorlardı onla mı alakalıdır sizce?
12 beklemekle olmaz sanki anam ya. Senin sigortan vardı sanki, doktorun tahlil yazsa olmuyor mu? Güvenemiyorum sağlık ocağına hiç

Kedoşlu ve çılgın arkadaşlarım ❤ bir sayfadan şu yatağı aldım. Baya kaliteli çıktı, altı ince tahta, yanları sert kalın penye örgü, içindeki yatakla geldi. Şuanda da indirimde 650 + 150 tl kargo. Düşünen olursa diye sayfayı bırakayım. Bebeğime yatak alırken, kızlarıma da yatak alıvermişim Satıcı hem sokak hayvanları klinik masraflarını karşılıyor aldığı parayla. O yönden de çok içime sindi. Evde yer ayarlayabilirsem bir tane daha alacağım orenkedisatis (@orenkedi35satis) • Instagram photos and videos

Eklentiler

• IMG_20241015_182716.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20241015_203725.webp
    32 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…