- 24 Mart 2023
- 828
- 883
- 23
Evet ya orda aylardır kız diyordu, nisanda ne dediğini hatırlamıyorum görünmüyor şimdi gebelik başlattığım için galibaBenim kızzfemometer otomatik hesaplıyordu kuzum
İyi geldi doktor ve hastane iyiyse uygun hatta piyasaya göreHanımlar doğum paketine 23 bin dedi. Özel muayenehane olduğu için hastaneye de doğum ücreti veriliyormuş o da 9 (tabii artabilir) bana iyi geldi ne diyorsunuz?
Özel muayenehane canım, doktoru çok sevdim çok cana yakın bi kadın baya sempatik, iyi açıkladı her şeyi. Doğumu da benim öncesinde düşündüğüm hastanede yaptırıyormuş (koru)İyi geldi doktor ve hastane iyiyse uygun hatta piyasaya göre
Yılık izinden kesme hakları olamaz ne alaka yani bu keyfi bir izin değil ki yasal bir şey. Ben henüz resmi olarak bildirmedm şefime söyledim o da müdüre söyledi ik ya mı vermem lazım raporu onura bilmiyorum büyük bir holding çalıştığım yer kime ne diycrm kestiremiyorum bazen. bide şeyide merak ediyorum benim molalar toplam ne 1.30 saat işe giriş 8.15 çıkış saat 17.45 sanırım 7.5 saate düşürmelerKızlar çalışan hamişler bir sorum var iş yerim doktordan hamile olduğuma dair bir rapor aldıktan sonra günde 7,5 saat çalışmaya başlayacağımı söylediler biz 10 saate yakın çalışıyoruz molalar düşünce vs 1.5 saat erken çıkma hakkım olucak ama yıllık izninden kesicez dediler haziranda yılım doluyor öncesinde de alabilirsin ama maaşından kesilir dediler . Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Canım hiç öyle bi şey olduğunu düşünmüyorum ya. Mevzuatta falan da bulamadım şimdi baktım da. Devletin verdiği bi hak bu, yıllık izninden kesilecek olsa yıllık iznini kullanırsın zatenKızlar çalışan hamişler bir sorum var iş yerim doktordan hamile olduğuma dair bir rapor aldıktan sonra günde 7,5 saat çalışmaya başlayacağımı söylediler biz 10 saate yakın çalışıyoruz molalar düşünce vs 1.5 saat erken çıkma hakkım olucak ama yıllık izninden kesicez dediler haziranda yılım doluyor öncesinde de alabilirsin ama maaşından kesilir dediler . Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?
Siz nereye gideceksiniz acaba ben devletten memnun değilim hiç medical parkla görüştüm birtek Keçiörendeki 45 bin fiyat veriyor şu sn toplu para yok elimizde çok arada kaldımOnu sormadım kuzum yarın sorayım. Bende herpes vardı başka bi doktor doğal doğum olmaz sende demişti bu doktora söylemedim daha
Fatma Yazıcı Yılmaz'a gitmeye karar verdim canım Etimesgut'ta. Optimum'u biliyorsundur belki tam karşısında. 23 bin + 9 bin koru'da doğum yaptırıyor (doğum tabii biz doğum yapana kadar artabilirmiş o zaman verecekmişiz ücreti) A Life da uygundu galiba ama uzak mı sanaSiz nereye gideceksiniz acaba ben devletten memnun değilim hiç medical parkla görüştüm birtek Keçiörendeki 45 bin fiyat veriyor şu sn toplu para yok elimizde çok arada kaldım
O kadar merak ettim ki canım çekti bilmeden evin yakınında çağdaş var gidiyim alacağım hemenAy ben o Exotic meyve suyunu staja giderken herrr sabah içerdim o kadar enerji veriyordu ki, sonra uçtu fiyatı dkfkfk kendim sıkıyorum portakalı artık
İnşallah çok artmaz ya baya iyi. A life tam nerede bilmiyorum bakayım bi. Ben nata vega var ikea falan mamakta orada oturuyorumFatma Yazıcı Yılmaz'a gitmeye karar verdim canım Etimesgut'ta. Optimum'u biliyorsundur belki tam karşısında. 23 bin + 9 bin koru'da doğum yaptırıyor (doğum tabii biz doğum yapana kadar artabilirmiş o zaman verecekmişiz ücreti) A Life da uygundu galiba ama uzak mı sana
Anlatiyorum hazir misinsimdi mesela yakin arkadasin koltuklardan birinin altina bicak birinin altina makas koysun ama sen gorme. Sadece hangi koltuklar onu bil . Icinden hangisi geciyorsa o koltuga otur . Bicaksa erkek makassa kiz. aman hurafe ama eglence iste. Yuzuk falinda da kiz cikti benim ama fal hepsi
Ben 5+3te sanırım gitmiştim kese vardı sadece beta 9000 olduğu halde sonra zaman geçsin öyle gidiyim dedim 7+2 de kalp atışını duydumKızlar betam 5987 olmuş ama o gün keseyi alttan zar zor gördüler kesenin içinde de bebek göremediler ya sizce pazartesi çıkar mı
Yılık izinden kesme hakları olamaz ne alaka yani bu keyfi bir izin değil ki yasal bir şey. Ben henüz resmi olarak bildirmedm şefime söyledim o da müdüre söyledi ik ya mı vermem lazım raporu onura bilmiyorum büyük bir holding çalıştığım yer kime ne diycrm kestiremiyorum bazen. bide şeyide merak ediyorum benim molalar toplam ne 1.30 saat işe giriş 8.15 çıkış saat 17.45 sanırım 7.5 saate düşürmeler
Hayır bir de anlamadığım daha önce bir avukatta bu hakkını kullandı ona da aynı şekilde yaptıklarını tüm çalışanlarda bu şekilde olduğunu söylediler şuan bir çalışan daha hamile o da 4. Ayında başladı daha az yıllık izin hakkından düşsün diye dediler. Patron finans finansçı ik da yapıyor ve ekip yöneticim birlikte konuştuk bende tam bilemediğim için bişey demedim bir de ben iki kere giriş çıkış yaptım ikincisi kasımda normalde kasım ama biz haziran belirledik ilk girişini sende haziranda raporunu getir dediler. 170’i aradım böyle bişey yapamazlar maaştan kesmek ya da yıllık izinden kesemezler dedi yarın yöneticime söylicemCanım hiç öyle bi şey olduğunu düşünmüyorum ya. Mevzuatta falan da bulamadım şimdi baktım da. Devletin verdiği bi hak bu, yıllık izninden kesilecek olsa yıllık iznini kullanırsın zaten
Benim çin takvimine göre kız ben erkek hissediyorum ama baştan beri. bide yumurtlamadan birkaç gün önce hamile kalınca kız olasılığı yumurtlama günü hamile kalınca erkek olasılığı yüksek deniyor (x kromozomlu sperm yavaş ama uzun ömürlü Y kromozomlu hızlı ama kısa ömürlü) ben yumurtlamaya 2 gün kala hamile kaldım gününü biliyorum sürpriz yumurta olduğu içinAa çin takvimini kimse söylememişÇin Takvimine Göre Bebek Cinsiyeti Hesaplama - Welcome Baby bende hem gebe kalma tarihi hem son adet tarihine göre erkek veriyor
Kesinlikle söyle yani verilen hakkı senin başka hakkından kesmek ne saçma bir durumHayır bir de anlamadığım daha önce bir avukatta bu hakkını kullandı ona da aynı şekilde yaptıklarını tüm çalışanlarda bu şekilde olduğunu söylediler şuan bir çalışan daha hamile o da 4. Ayında başladı daha az yıllık izin hakkından düşsün diye dediler. Patron finans finansçı ik da yapıyor ve ekip yöneticim birlikte konuştuk bende tam bilemediğim için bişey demedim bir de ben iki kere giriş çıkış yaptım ikincisi kasımda normalde kasım ama biz haziran belirledik ilk girişini sende haziranda raporunu getir dediler. 170’i aradım böyle bişey yapamazlar maaştan kesmek ya da yıllık izinden kesemezler dedi yarın yöneticime söylicem
Yumurtlamadan 5 gün sonra hamile kalırsak noluyoBenim çin takvimine göre kız ben erkek hissediyorum ama baştan beri. bide yumurtlamadan birkaç gün önce hamile kalınca kız olasılığı yumurtlama günü hamile kalınca erkek olasılığı yüksek deniyor (x kromozomlu sperm yavaş ama uzun ömürlü Y kromozomlu hızlı ama kısa ömürlü) ben yumurtlamaya 2 gün kala hamile kaldım gününü biliyorum sürpriz yumurta olduğu için
Getir'de falan da vardı galiba ben de istedim şimdi alayım bari kdkfO kadar merak ettim ki canım çekti bilmeden evin yakınında çağdaş var gidiyim alacağım hemen
O da Etimesgut, Eryaman tren istasyonunun karşısı. Sana uzak kalıyor galibaİnşallah çok artmaz ya baya iyi. A life tam nerede bilmiyorum bakayım bi. Ben nata vega var ikea falan mamakta orada oturuyorum
O kadar merak ettim ki canım çekti bilmeden evin yakınında çağdaş var gidiyim alacağım hemen
Evett görünmüyor kuzum şimdi bende bi bakayım dedimEvet ya orda aylardır kız diyordu, nisanda ne dediğini hatırlamıyorum görünmüyor şimdi gebelik başlattığım için galiba
aa bunun içeriği güzelmiymiş ben meyvesuyunu bıraktım çünkü bbu arada file marketlerde de var
Sadece portakal ve nar var canım başka bi şey yok içinde. Zaten ömrü kısa açılınca da hemen tüketmen lazım o yüzden. Ama baya güzeldi tadıEvett görünmüyor kuzum şimdi bende bi bakayım dedim
aa bunun içeriği güzelmiymiş ben meyvesuyunu bıraktım çünkü bbu arada file marketlerde de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?