- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 30
Bazen diyorum ki keşke kamera olsada izlesek napıyor bu kadarBenim 1 haftadır fakan baya canımı acıtıyor ayy diye ufak cıglık atıyorum resmen kafasının sırtının oldugu yerlerde hareket edince canım acıyor baya artık napıyor iyice dayıyor mu kendini kafasıyla beni mi ittiriyor anlamıyoeumzaten gögüs kafesimde nerdeyse kafası bazen nefesim sıkışıyor gibi oluyorum. Ama tekmeleri hafif mesela asagılarda hiç rahatsızlık vermiyor
Benimde öyle canımKızlar bu çatı ağrısı tam kemikte mi hissediliyor ben tam bacak vajina birleştiği kısım mı diyim artık nasıl tanımlıyım orda ama etli kısımda hissediyorum acı tek taraflı sadece sola ama dönerken oturup kalkarken inanılmaz çok acıyor. Kemikte değil ama hiç
Bana da neden oynamadın hiç düşecek diye mi korkuyorsun diyen mi dersin..Evet bir akraba düğününe geldim . Halam şey dedi normal doğum yapmaya uğraş canım bak bağ kuramazsın ……
Şimdi olmasa bile çok ileri de anne ile bağı kötü olur çocuğun dedi …..
Ben katılmıyorum bu yorumuna dedim sadece ne diyim cahile laf anlatmaya da uğraşamam yahu
Ya çok zorlayan bebekler de vardı tabiki arkadaşlarımızda. Mesela oyun halısı 3 aydan sonra atiyodum onun içine orda çırpınırken sesler çıkarırken falan ben mutfağa gidip pazar kahvaltısı hazirliyodm mis gibi de. O zaten oynarken uyuyakalmis oluyodu bizde eşimle sohbet ederek kahvaltı yapıyorduk mesela. Her gün de işkence gibi geçmiyor yani gözünü kortumayin.tabi biraz da cesaretli olmak lazım oynayan bebek salonda sesleri geliyor nasıl tek bırakıyorsun diyenler oluyodu bana da meselaYa asla bir tecrübem yok tabii ama kahve içecek vakit bulunur bebek aşırı kolik değilse sanki. Ya da ne bileyim bir yemek yapılabilir azıcık uyusa. Tabii çok zor bebekleri dışında tutarak söylüyorum ama. Bizim millette açkrı kötüleme huyu var her şeyiiii. Şunu yaptım desen direkt ama şöyle böyle derler hiç motive eden insan yok
Evet bir akraba düğününe geldim . Halam şey dedi normal doğum yapmaya uğraş canım bak bağ kuramazsın ……
Şimdi olmasa bile çok ileri de anne ile bağı kötü olur çocuğun dedi …..
Ben katılmıyorum bu yorumuna dedim sadece ne diyim cahile laf anlatmaya da uğraşamam yahu
2 yaş civarı diyebilirim ama burda sağlamlıktan ziyade artık orda oturmak istemedi o yüzden bıraktı. normal masa sandalyesi daha cazip geldi.Sağlamlığı nasıl kaç yaşa kadar kullandınız
benim haftalardır ara ra gidip gelen özellikle yemekten sonra mıdem şişince başlayan kaburga ağrım vardı. dün gece uykudada geldi artık gün içerisinde beni bırakmıyor. sanki kaburgam altındaki parçayı kesiyor gibi sürekli bir acı ve ağrı var.Sağ göğsümün altındaki ön kaburgam öyle bir ağrıyor ki gözümden yaş geliyor ya. Kolumu kaldıramıyorum, sağa sola hiç dönemiyorum yatamıyorum. Bugün oldu ilk kez aniden başladı. Oluyor mu size de? Ne uzun gün ya
Geçen ben de o ağrıyla uyandım. Tuvalete gidiyom geçmiyor uyuyorum uyanıyorum geçmiyor. Sabahı zor ettim ya o gün. Bir arkadaş bebek kaburgaya dayardı bi tarafını son aylarda çok zorlanırdım demişti. Öyle bişey sanırım ya da kaburgamız bile doğuma hazırlanıyorSağ göğsümün altındaki ön kaburgam öyle bir ağrıyor ki gözümden yaş geliyor ya. Kolumu kaldıramıyorum, sağa sola hiç dönemiyorum yatamıyorum. Bugün oldu ilk kez aniden başladı. Oluyor mu size de? Ne uzun gün ya
benim ilk cocugumu oyle birakmak mumkun degildi ne oyun halisi ne oyuncak oyalanmiyorsu gun ici asiri aktif surekli bizi istiyoe ama gece uykusu cok iyiydi ancak o zaman dinleniyorduk. bebek arabasinda sa durmazdi alip disaeda yuruyelim agla agla insanlar bize bakiyordu sokakta cocuk mu kaciriyor bunlar diye. ama 2 yasindan sonra zamanla duzeli sakinledi konusunxa yuruyunce tum icinde biriken hareketi disaei atabildi hala cok aktif cocuk ama bebekligi zor gecmisti surekli aksiyon istiyorduYa çok zorlayan bebekler de vardı tabiki arkadaşlarımızda. Mesela oyun halısı 3 aydan sonra atiyodum onun içine orda çırpınırken sesler çıkarırken falan ben mutfağa gidip pazar kahvaltısı hazirliyodm mis gibi de. O zaten oynarken uyuyakalmis oluyodu bizde eşimle sohbet ederek kahvaltı yapıyorduk mesela. Her gün de işkence gibi geçmiyor yani gözünü kortumayin.tabi biraz da cesaretli olmak lazım oynayan bebek salonda sesleri geliyor nasıl tek bırakıyorsun diyenler oluyodu bana da meselaniye birakmayim emeklemiyir yürümüyor nereye gidebilir. Arada düz yatirdigim için kapıdan beni görmeden bakıp işime devam ediyorum hani olurda kusar falan gibi. Tabiki dikkatliydim ama sürekli beni görmek zorunda değildi bebek kendi başına oynarken. Gündüz yarım saat uyuyodu en fazla tabikii bende zorlandim gündüz hiç uyuyamadim ama ne yapalım gece 8-9 arası uykuya geçince bence yatiyodum bı şekilde çözüm bulunuyo yani
+1 sezaryenla dogum yaptım 5 yasındaki kızımla yapışık yasıyoruz. Hatta oyun terapisine götürüyorum o kadar baglanmışki ayrışamamışız diyeSezeryanla doğum yaptım 4 yaşındaki oğlumla yapışık geziyoruz söyleyeceklerim bu kadar
Evde bu tarz işleri yapmayan erkek nefret nefret… al başına çarp yani o perdeleri falan. Kes sesini diyip oturttur valla baban keyfine gelmiyor. İş yapmaya geliyor adam. Ay çok uyuz oldum ben de aşırı haklısın. Hepimiz kendi kocamızla birlikte birbirimizin kocasından da nefret eder olduk şu zamandaKocam resmen tahammul seviyemi zorluyor yemin ederim . Babam ugrayacak kornisi yapistiracak diyorum oooooo deliriyo bana neden soylenmedi sen annem gelince hemen suraya kacayim buraya kacayim diyosun . Ulan sen annen gelince yanimizda bile oturmuyosun . Hemen odaya kacip oyun oynuyosun senin anana ben tahammul etmek zorunda kaliyorum. Aciyo sacma sapan yok muge anli yok esra erol onlara maruz kaliyorum. Benim babam geliyo senin yapman gereken ustalik istelerini yapiyor. Tamam ozaman gelmesin sen yap diyorum ona da gik yok. Babam olmasa 3 aydir perdemiz yok evde storla oturuyoruz. Cidden uyuz oluyorm sacma sapan sende anneme boyle yapiyodun babama boyle yapiosun.
Babasi ameliyat oldu zahmet edip gitmedi bile ve hala gitmiyo. Ama bana laf cakmaya gelince masallahi var dil pabuc. Off valla cekemiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?