2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Benim göbek deliğim dışarı çıkmış ya. Önceden öksürürken falan çıkıyodu da komple çıkmış gibi. Geri giriyo mu bu içine ckgk

Kuruyorlar ya oyuzden ben yavastan gogus ucu kremi surmeye basladim .
Zaten bir ay kala yavaş yavaş göğüs ucu kremini sürün diyorlar. Günde iki saat gümüş kapakla durun diyorlar kuzum. Ben de kasım gibi başlamayı düşünüyorum. Her gün olmasa da haftada iki üç gün yaparım gibi.

Günaydınn hanımlarrr Ankara’ya birden kış geldi hava buzzzz
Regl olacakmış gibi karnım ağrıyor

ohoo bunlar daha iyi günlerini baya bi duydum artık bağışıklı kazandım ona insanlar çok az bi kısmı gerçekten destekçi onu anlamış oldum

Kızlar benim bebişim dünden beri çok sakin, gece çok dürttüm bi iki küçük hareketini hissettim sabahları normalde kıpır kıpır olur ama yine çok sakin ufacık hareketler ediyor. İçim rahat etmedi bi türlü şimdi hastaneye gidiyoruz

benimde cumartesi günü o kadar az hareket etti ki saatlerce hareket bekledim . kasık ağrım çoktu kasılmam artmıştı falan ama şehir dışında olduğum için doktorada gitmedim . ertesi günü geçti. nasıl sabrettim bende bilmiyorum çok zordu . bütün günüm endişe ile geçti. gitte için rahatlasın.

valla temizlikten hazırlıktan işten bana gına geldi. uyuyup doğum sancısıyla uyanmak istiyorum. evde halılar yok annem mutfağı komple döktü sabah tezgahta tost makinesi koyacak yer yoktu. neymiş baharda bebek olduğu için böyle temizlik yapılmazmış. ulan zaten hepsini kullanıyorum sürekli yıkanıyor onlar. dedim canınıza yazık yaa ne diyebilirim ki.

ben de duramıyorum yavaş yavaş da olsa hep ayaktayım ama erken doğurmam inşallah yaa bu temizlik bokuna.

Kayınvalidem gelince o da girişecek kesin ama ben kıpırdamıcam Allah affetsin ya. Yorulacaksa kendi yapmasın birini tutalım, ben geçen 2-3 yemek yapıp bi ev temizledim hala kendime gelemedim, yardım edicem diye geceleri ağlayamam hiç

Eşim de yardım ediyor ama her şeye benden onay almaları bile yoruyo beni. Ben dedim ona kadın tutayım 3 gün yapsın diye heveslendi diye ısrar etmedim ama beni çok yoruyo 1 haftada geldiler bana.

offf çok geçmiş olsun yeni gördüm nasılsın şimdi

Anneni sadece gerçek temizlik hastaları anlar... Ben de sabah kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarını siliyordum, eşim zorla kapının önüne attı beni...

Anneni sadece gerçek temizlik hastaları anlar... Ben de sabah kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarını siliyordum, eşim zorla kapının önüne attı beni...
kız kendine gel iyi yapmış eşin. ev temiz olcak diye doğurma fobisi geldi bana kendimi asla affetmem

32+1 doktor kontrolünden selamlar. Bebişim 2 kilo olmuş. Yine yüzünü göstermedi ama sağolsun pipisinin renkli ultrason resmi var djdjdj rapor konusunda tam vaktinde gelmişsin dedi rapor yazan kişi. Dün resmi tatil olduğu için zaten alamıyosum 32+1 okeyiz dedi. 37. Haftada otomatik olarak çalışamaz oluyormuşum. Tekrar doktora gidip rapora falan gerek yokmuş. Doktora sat 15 marttı siz 10a çektiniz 15 diyip bir hafta daha çalışsam dedim de sisteme 10 mart girince artık o değişmiyormuş. Görebiliyorlarmış sistemden. Ayrıca boşver biraz iş stresinden uzaklaş dedi. İyi madem dedim ne diyim dkdjdjd.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…