Yolundadır hiç merak etme. Kalbini ferah tutEşim pansuman yaptı canım batikon sürdük kremledik bakalım şimdilik her şey yolunda gibi
3 gecedir kaburga ağrısı ile uyanıyorum ben de:/ özellikle yanlara doğru:/Kaburgam ağrıyo deli gibi, sağ kolumu kaldıramıyorum dönemiyorum yemin ederim çıldırıcam artık ya
Benimki de çıkacak gibi ya ne çirkin of snfmskslsBenim göbek deliğim dışarı çıkmış ya. Önceden öksürürken falan çıkıyodu da komple çıkmış gibi. Geri giriyo mu bu içine ckgk
Benimki de çıkmış. Krem sürerken elime geliyor. Huylanıyorum. İnşallah giriyordur geriBenim göbek deliğim dışarı çıkmış ya. Önceden öksürürken falan çıkıyodu da komple çıkmış gibi. Geri giriyo mu bu içine ckgk
Kuruyorlar ya oyuzden ben yavastan gogus ucu kremi surmeye basladim .Kızlar ne sorucam sizce benim ıkı gündür goguslerım ucu kaşınıyor niye olabılır ya
Zaten bir ay kala yavaş yavaş göğüs ucu kremini sürün diyorlar. Günde iki saat gümüş kapakla durun diyorlar kuzum. Ben de kasım gibi başlamayı düşünüyorum. Her gün olmasa da haftada iki üç gün yaparım gibi.Kuruyorlar ya oyuzden ben yavastan gogus ucu kremi surmeye basladim .
ohoo bunlar daha iyi günlerini baya bi duydum artık bağışıklı kazandım onaBen de şey duymaktan sıkıldım ‘ bunlar daha iyi günlerin ‘ sağolun ya çok rahatlattınız içimi. Özür dilerim daha kötü olmadığım için. Belim ağrıdığı için ne yapsam ne etsem affettirsem size kendimi
evet evet kesinlikle o kadar haklısın ki ev-iş devamAllah sabır versin bacım, dönünce bi 10-15 gün karantinaya al kendini anca arınırsın
benimde cumartesi günü o kadar az hareket etti ki saatlerce hareket bekledim . kasık ağrım çoktu kasılmam artmıştı falan ama şehir dışında olduğum için doktorada gitmedim . ertesi günü geçti. nasıl sabrettim bende bilmiyorum çok zordu . bütün günüm endişe ile geçti. gitte için rahatlasın.Kızlar benim bebişim dünden beri çok sakin, gece çok dürttüm bi iki küçük hareketini hissettim sabahları normalde kıpır kıpır olur ama yine çok sakin ufacık hareketler ediyor. İçim rahat etmedi bi türlü şimdi hastaneye gidiyoruz
ehehe benimki de dümdüz oldu eşim farketti geçen aaa göbek deliğin dümdüz olmuş diyoBenim göbek deliğim dışarı çıkmış ya. Önceden öksürürken falan çıkıyodu da komple çıkmış gibi. Geri giriyo mu bu içine ckgk
Kayınvalidem gelince o da girişecek kesin ama ben kıpırdamıcam Allah affetsin ya. Yorulacaksa kendi yapmasın birini tutalım, ben geçen 2-3 yemek yapıp bi ev temizledim hala kendime gelemedim, yardım edicem diye geceleri ağlayamam hiçvalla temizlikten hazırlıktan işten bana gına geldi. uyuyup doğum sancısıyla uyanmak istiyorum. evde halılar yok annem mutfağı komple döktü sabah tezgahta tost makinesi koyacak yer yoktu. neymiş baharda bebek olduğu için böyle temizlik yapılmazmış. ulan zaten hepsini kullanıyorum sürekli yıkanıyor onlar. dedim canınıza yazık yaa ne diyebilirim ki.
ben de duramıyorum yavaş yavaş da olsa hep ayaktayım ama erken doğurmam inşallah yaa bu temizlik bokuna.
Kayınvalidem gelince o da girişecek kesin ama ben kıpırdamıcam Allah affetsin ya. Yorulacaksa kendi yapmasın birini tutalım, ben geçen 2-3 yemek yapıp bi ev temizledim hala kendime gelemedim, yardım edicem diye geceleri ağlayamam hiç
offf çok geçmiş olsun yeni gördüm nasılsın şimdiKızlaaar çok kötü düştüm evde terliğim kaydı göbeğime denk gelmesin diye dizimle ellerimin üstüne düştüm göbeğim hiç değmedi ama çok korktum dizim baya kötü durumda halının üstüne sürttüm resmen göbegime denk gelmedi diye içim rahat bebişin de hareketlerini hissediyorum 3 gün sonra randevum gideyim mi sizce şimdi
Anneni sadece gerçek temizlik hastaları anlar... Ben de sabah kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarını siliyordum, eşim zorla kapının önüne attı beni...valla temizlikten hazırlıktan işten bana gına geldi. uyuyup doğum sancısıyla uyanmak istiyorum. evde halılar yok annem mutfağı komple döktü sabah tezgahta tost makinesi koyacak yer yoktu. neymiş baharda bebek olduğu için böyle temizlik yapılmazmış. ulan zaten hepsini kullanıyorum sürekli yıkanıyor onlar. dedim canınıza yazık yaa ne diyebilirim ki.
ben de duramıyorum yavaş yavaş da olsa hep ayaktayım ama erken doğurmam inşallah yaa bu temizlik bokuna.
kız kendine gel iyi yapmış eşin. ev temiz olcak diye doğurma fobisi geldi bana kendimi asla affetmemAnneni sadece gerçek temizlik hastaları anlar... Ben de sabah kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarını siliyordum, eşim zorla kapının önüne attı beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?