2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Kızlar çamaşırları kurutma makinasında kurutan yok mu? Sakıncası mı var acaba içine kurt düştü ben kurutma makinasında kurutacaktım
Ben battaniye, puset minderi, puset örtüsü, müslin örtüler, mendiller hatta düz kafa yastığı, emzirme yastığı kılıfı gibi giyim dışı tekstilleri kurutmaya attım. Kıyafetlere cesaret edemedim çekerse diye.

Teşekkür ederim Allah razı olsun

Teşekkür ederim Allah razı olsun
Gecmis olsun hayirlisiyla saglikla vaktinde gelsin bebis inşallah Su an nasılsınız? Sertlesmeler düzenli miydi o yüzden mi bu sekilde konuştular sizinle ? Çünkü ben de çok sık yaşıyorum ama hep normal deniliyor. Biraz panikledim nst te de denk geldi ama sancı olarak yansımadı.

Sertleşmeler sıklıkla oluyordu bazen bebek ortaya toplanıyor dokunduğum zaman popo ya da baş kısmını hissediyordum. Bazen de karnım genel olarak sertleşiyordu. Herkesin süreci farklı oluyor ben de yaşıyorum diye panik yapmayın lütfen. Doktorunuz ne diyorsa ona uyun mutlaka aksi bir durum olsa zaten söylerler. Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun umarım gelecek haftalar kolaylıkla geçer bana hep hamileliğin tadını çıkar derlerdi ama onu bile yapamadım sürekli bi korku tedirginlik

O sırada gece -1'e düşen Ankara ve mahallenin delisi gibi takılan ben mdmgmg
bogazim coook fena aciyor, kendim iyiyim ya ama kuru oksuruklu gelen bogaz yanmasi ve bogaz agrisi yasiyorum. en son boyle oldugumda antibiyotikle gecmisti sizin basiniza geldi mi nasil geciriyorsunuz
Bende aşırı öksürük var ya ıhlamur bal limon falan içiyorum ama geçmiyor. Ne zaman öksürsem eşim sinirli sinirli suratıma bakıyor ne zaman gideceksin doktora diye. Gidince de antibiyotik veriyolar diye gidesim yok, crp'm çok yüksek çıkmamıştı ama geçiremedim şu öksürüğü. Bal karabiber zencefil karışımıma geçicem bugün

bogazim coook fena aciyor, kendim iyiyim ya ama kuru oksuruklu gelen bogaz yanmasi ve bogaz agrisi yasiyorum. en son boyle oldugumda antibiyotikle gecmisti sizin basiniza geldi mi nasil geciriyorsunuz
Benim geldi canım. Aile hekimi antibiyotik yazdı. Kendi doktorum ateşin çıkarsa kullan dedi. Ben ıhlamur limon karabiber bal çayı içtim, klorobenle günde iki üç kez gargara yaptım, gazlı içecek içmedim, bol meyve yedim, dilimde yara vardı bir iki kez kenakort aft için krem sürdüm. Onda az kortizon var, o da boğazıma iyi geldi bence. Gebeliğimin başında kusarken dilimde çok büyük yara çıkmıştı, doktorum biraz kullanabilirsin kenakortu demişti. Küçük tırnak ucu kadar sürdüm. Minnacık yani. Kloroben de içilmediği için sıkıntı olmaz dedi doktorum. Ağızda çalkalayıp atıyorsun. Antibiyotik kullanmaktansa ben bunları tercih ettim. Ve rapor verdi bir hafta yattım. Ateşim çıkmadı, antibiyotiği kullanmadım kuzum. ÇÇok çok geçmiş olsun sana ❤

Rek Home 6 zıbınlar çoraplar için vs bu kullanışlı olur mu analar? Ben ne var ne yok astım çünkü ama gereksiz oldu bence
Ben ikea skubb model aldım. Naylonumsu yıkanabilir olması hoşuma gitti. Bunlar kirlenince nasıl yıkanacak bilemedim açıkcası. Bence iyi birşey, kullanılır diye düşünüyorum. Ben askılığın altına yerleştireceğim gibi. Ivır zıvırı toparlar. Benim şifonyerim yok. O sebeple tercih ettim kuzum. O asılanları da bir süre sonra katlayıp dolap içine tıkıştırmaya başlıyormuşuz. Hep asamazsın demişti bir arkadaşım. Asmak Kullanışlı olmuyormuş. Biz şimdi hevesle asacağız tabiki hepsini. Kendi saydasında çok daha ucuz. Ben burda indirimden almıştım. IKEA Skubb Kutu Seti, Beyaz 004.285.49 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ben kendi eşyalarımız için bundan kullanıyorum da çok dağılıyor gibi geliyor ya bana, ondan daha sert bişi alasım geldi. Tabii kendi eşyalarımızı katlamak yerine dürüp içime sokmaya çalıştığımdan mütevellit de olabilir mfmgmg

Benim bunlardan çamaşır çekmecemde var büzüşüp gidiyor. Hiç kullanamadım. Hatta en sonn attım. Belki ben becerememişiimdir. Daha sert yapılı düzenleyiciler daha iyi oluyor sanki.

Yıkıcaz mı bunları da dngkg amaan. Bende de şifonyer yok şimdi her şeyi astım ama çorap vs almadım henüz, onlar koyulur ne bileyim şu boyunluklar ağız mendilleri koyulur bence de gerekli. Buna da bakayım anam teşekkürler

Ben baktigimda kalmamisti ikeaya gittik esimle somurmusler ben de ocean textile aldim o da gayet guzel ve yikanir bence.

Benim bunlardan çamaşır çekmecemde var büzüşüp gidiyor. Hiç kullanamadım. Hatta en sonn attım. Belki ben becerememişiimdir. Daha sert yapılı düzenleyiciler daha iyi oluyor sanki.
Hadi ya ben kullanmadim hic de zibinlar icim iyi gibi gelmisti ama ne zmaana kadar boyle duzenli katlar koyarim o mechul

Bak bundan aldim ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…