Battaniye örtmeyiz ya müslin yarım kundak korur bence zaten. Bak bir arkadaşım var doğduğundan beri Toglu tulum giydirir çocuğuna 3 yaşındalar hala aynı. Ama o kadar çok hasta olan bir çocuk ki hiç iyileşmez desem yeridir. Görümcemler gece normal bir şey giydirir üstü açık uyur bebek sabaha kadar 10 aylık oldu o da maşallah bir kere hasta olmamıştır. İlaçla tanışmadı maşallahyani bebeği soğuktan çok sıcak hasta ediyor ben buna hep inanırım. Kendim de kalın giyinmeyi sevmem pek üşümem zaten çocuğu da devamlı sıcak tutmayı düşünmüyorum. Annenin giydiğinden bir tık kalını diyorlar. Bende tişört varsa ona zıbın + yelek. Bende çorap varsa ona çorap + patikli tulum. Böyle düşünüyorum hep. 2.5 tog demek kalın yorgan demek mesela. Dağda kampta değilsek çok aşırı yani bana göre.
1 ay once kendi olctu doktor vajinal ultrasonla 1,7 cm dedi rahim agzina olan uzakligina plesantanin, ancak 34. haftan biterken 2cm olursa vajinal dogum baslatiriz yoksa sezaryen gunu verecegiz dedi bana. 2 hafta sonra belli olacak bakalim tekrar olcecek. Sizin de olcer kesin karar vermek icin, biraz daha bekliyordurPlesanta ne kadar aşağıda soramadım bileönce dönsün sonra sorarım dedim aman sağlıklı olsunlar da nasıl olursa olsun
bu cok dogru hatta bebegi cok sicak tutmak iyi degil derler burda, Allah korusun ani bebek olumu diye birsey var yattigi oda az serin olsun asiri kalin giyinmesin nefes alabilsin uyku pozisyonu sirt ustu olsun dedi bize hep bebek bakim hemsireleri.Battaniye örtmeyiz ya müslin yarım kundak korur bence zaten. Bak bir arkadaşım var doğduğundan beri Toglu tulum giydirir çocuğuna 3 yaşındalar hala aynı. Ama o kadar çok hasta olan bir çocuk ki hiç iyileşmez desem yeridir. Görümcemler gece normal bir şey giydirir üstü açık uyur bebek sabaha kadar 10 aylık oldu o da maşallah bir kere hasta olmamıştır. İlaçla tanışmadı maşallahyani bebeği soğuktan çok sıcak hasta ediyor ben buna hep inanırım. Kendim de kalın giyinmeyi sevmem pek üşümem zaten çocuğu da devamlı sıcak tutmayı düşünmüyorum. Annenin giydiğinden bir tık kalını diyorlar. Bende tişört varsa ona zıbın + yelek. Bende çorap varsa ona çorap + patikli tulum. Böyle düşünüyorum hep. 2.5 tog demek kalın yorgan demek mesela. Dağda kampta değilsek çok aşırı yani bana göre.
Her şeyde bar her şeydee ama ne yapalım en azından tatlı bişeyYemin ederim başım döndü bu kadar model neküçük prens içime aşırı siniyor ama herşeyde küçük prens var diye soğudum
Ya burası da biraz pahalı gibi geldi bana. 60 tanesi 900. bidoluetiket diye bir instagram hesabı, çok çok güzel modeller var içerde. Sade baya tasarımlarıÇok şık, çok sade, çok beğendim. Ben de süsleme ve başka hediyelik düşünmüyorum hastane için. 2 gün sonra atılacak bişey için gerek yok. Bir de daha mevlüdü falan olacak. Onlara da kalsın biraz hediyelik hakkı. Yoksa batarım ben
Bu hangi site acaba? Ben de hacı şeriften bakıyorum daha sipariş vermedim. Fiyatı çok yükselmiş kararsızım
Senin bu el kremi hediye fikrine bayıldımben dogumda degil ama noel hediyeleri hazielicam kres ogretmenlerine icine minik el kremi ve el yapimi sabun koymayi dusundum bir de anneme gelirken Divan’in madlen cikolatasi getirticem 5li minik paketlerde. ben de ise yarar hediye cok seviyorum. dogumda yapmayacagim cunku akraba vs yok gelen giden olmaz bize bir iki arkadas disinda, duymadim dogum hediyesi burda.
Bende tek tek gelirlerse baş edemeyeceğim için mevlid yapcamGüzel, çok mantıklı bence de. Ya kullanılan olsun tabi bir sürü para veriyoruz çöpe atılınca hem de çocuğumuzun adıyla insanın zoruna gider yani. Açacak yine dediğim gibi sağda solda duruyor işe yarar diye ama baktığında yine saçma neden açacak mesela? Millet sodasını birasını kolasını şak şak açsın diye migörümcem küçük bir cüz ve içine de teşbih yaptırmıştı. Kırk mevlidinde dağıttı o daha öncesinde bir şey yapmadı. Kırk mevlidi güzel aslında okutmak isterim ama o kadar kalabalığı kış günü eve toplamak ne kadar hijyenik ve sağlıklı? İlla ki bebeğe de bakmak isterler falan. Yoksa kaynanam çok hevesli kırkında mevlid okutmaya komşularımı çağırmaya falan. Büyük ihtimalle o arada o olur gibi yanımda annem dönmüş olur. Hayır için tamam okey de hijyen açısından biraz sağlıksız geliyor gözüme. Bahar yaz falan olsa bahçede okutulurdu en azından bu direkt evin içinde. Bebeği korusak kendimizi nasıl koruyacağız yani Ben yine konudan konuya geçtim shhs
Ben 2 aya yakın yaparım herhalde tam 40ı şart değil y. 40ında banyo yaptırırım kendim süslüyolar falan ya küvetiYa ben mevlid yaptırcam ama 40'ında mı olur bilmiyorum. Kayınvalidem gelenimiz gidenimiz olur dedi ben korktum çünkü insanlar gelsin istemiyorum eve. Sezaryen olursa zaten erken doğmuş oluyor daha hassas olacak, e kedi ayrı stres olacak bi de o kadar insan gelince mecbur bi odaya kapatacağız falan herkes ayrı zora girecek beni çok korkutuyor misafir. E bi de erkek bebo sünnet bekliyor iki taraf da, sünnet düğünü yapmıcam dedikçe özenir çocuk ilerde diyolar kdjgkf mevlid yapıp geçiştiririm gibi ama bakalım ne zaman
Yaptıran var mıdır hala özensin ya bence artık yaptıran çok azdırNo ben de sünnet düğünü istemiyorum asla ya. Benim kayınvalidem de işte çocuk büyüyünce özenir benim niye sünnet düğünüm olmadı diye diyor dkgkfkfkg ben şok. Okuduğum kitapta genelde 4 ay sonrası öneriliyodu sünnet ama daha erken yaptıran ve öneren doktorlar da var aynen. O da ayrı dert amaan
Bence çok güzel olur kuzum. Sabunlar da çok tatlış görünüyor. Gökçe yazana bayıldımKızlar ben çikolata alacağım hastane için, bir de draje alırım diye düşünüyorum isim etiketini kendim tasarladım onu yaptırmam lazım bi yere. Hediyelik olarak el yapımı sabun düşünüyorum ama aklımda farklı modeller var, sizce nasıl olur?
Ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden almadım ama battaniye vs önerilmiyor. Doğum sonrasına bırakacağım sanırım baktım ayarlayamıyorum ısıyı alırım bi tog değerli tulum 2 günde geliyor zaten
Yüklenmemiş jdjddhGünaaydın 32+1 güncellemesi geldiii.
Benim ilk çocuğum da Aralık doğumlu. Mevlidi haziran ayında okuttukGüzel, çok mantıklı bence de. Ya kullanılan olsun tabi bir sürü para veriyoruz çöpe atılınca hem de çocuğumuzun adıyla insanın zoruna gider yani. Açacak yine dediğim gibi sağda solda duruyor işe yarar diye ama baktığında yine saçma neden açacak mesela? Millet sodasını birasını kolasını şak şak açsın diye migörümcem küçük bir cüz ve içine de teşbih yaptırmıştı. Kırk mevlidinde dağıttı o daha öncesinde bir şey yapmadı. Kırk mevlidi güzel aslında okutmak isterim ama o kadar kalabalığı kış günü eve toplamak ne kadar hijyenik ve sağlıklı? İlla ki bebeğe de bakmak isterler falan. Yoksa kaynanam çok hevesli kırkında mevlid okutmaya komşularımı çağırmaya falan. Büyük ihtimalle o arada o olur gibi yanımda annem dönmüş olur. Hayır için tamam okey de hijyen açısından biraz sağlıksız geliyor gözüme. Bahar yaz falan olsa bahçede okutulurdu en azından bu direkt evin içinde. Bebeği korusak kendimizi nasıl koruyacağız yani Ben yine konudan konuya geçtim shhs
İlk yıl bu tulumlardan kullanmadım ama sonraki yıllar hep kullandım. İlk dönem için şu yüzden almıyorum. Bebek sık sık emecek, e emmek demek kucak, sıcaklık demek haliyle. Ben normal çıt çıtlı body üstü tulumuyla emzirirdim, saçları falan kolumdan terleyip ıslanmasın diye de ince müslin örtü sererdim. Uyuyacağı zaman da muslinle kundak yapmak istiyorum ama ilki hiç yaptırmadı, yaptırırsa istiyorumToglu tulumlar ilk zaman çok gerekli mi ki ben almayı düşünmüyorum şahsen belki 3 ayı geçince 1 tog 3-6 ay arasında. Sonra zaten yaz tekrardan da yaşından itibaren kullanırım diye düşünüyorum. İlk zaman yarım kundak yapmak, geceleri tulum giydirmemek daha iyi sanki. Sürekli altını açıp bakıcaz falan tulumla bilemedimmm
Kiz senin saclarin acik renk degilmiydi baskasiyla mi karistirdimYüklenmemiş jdjddh
Uçları sarı da kalmadı artık iyice dibi geldi bi de toplayınca kayboluyoKiz senin saclarin acik renk degilmiydi baskasiyla mi karistirdim
İnsanın heyecan, heves duyduğu şeyin peşinden gitmesi, ona zamanını, uygunsa parasını ayirmasindan daha güzel, daha zararsız, daha tatlı ne olabilirBen de çikolata,kolonya ve magnet yapacağım kızlar.Biliyorum magnet gereksiz bulunuyor ama zaten yakınlarımız ailemiz için yapılacak biz her yenidoğan magnetlerini asıyoruz şimdi kuzenleriyle beraber 4 oluyor,gelenek gibi oldu tatlı geliyorKolonya da kullanılır gibi ama kullanmasalar bile benim hoşuma gidiyor pembiş pembiş mutlu oluyorum.Bir de araştırma konusunda valla bana aylarca bir şeyleri araştırmak çok iyi geldi.Buraya her zaman yazamasam da(geç kalıyorum hepsini okumakta takıntılıyım diye) geceleri yatmadan okumak,bebeklerle ilgili saatlerce araştırmak çikolata olsa bile çok iyi geliyor bunlar tatlı heyecanlar iyi ki de burada beraber paylaşıyoruz bu duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?