2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
İleride canım 4 hafta kadar hem de. Ama kendisi de 3,5 hafta ileride olduğu için orantılı sanırım kendine göre.
Heh işte bana da böyle dedi, totalde de ileri olduğu için sıkıntı yok dedi.
Sat'a göre kendisi 3.5 mu ilerde? Ben normalde sat'a göre 31'dim, ultrasonda hep önde gittiği için doktor 1 hafta öne çekti 32, genel ortalamaya göre 34 görünüyor, kafa 36
Benimle senin aynı durumumuz, benim de hep ilerdeydi ama satı değişmedi. Benim ortalama 35, kafa 37. Bence bi sıkıntı yok hiçbirimizde, normalde çok evhamlanırım ama bu sefer gerçekten rahatım

Sende de önde baya doktor sana da sorun yok diyor o zaman rahatliyim ben de
Benim doktorum yok diyordu da şu manyak kafamızı bulandırdı işte. Yine de görüneceğim cumartesi günü. Eşime de bugün herkes gitmeyin öyle doktor olmaz falan demiş

Kizlar hala multivitamin kullaniyirmusunuz birakaniniz varmi
Ay ben doguracam nerdeyse doktor yeni verdi omega 3. Ondan once bebegin kilosu önde gidiyordu cok büyümesin sezaryen oldugum için öncekimde zorlamayalım Dikişleri büyük bebekle diye vermemişti ama artık kilo normale dönünce kullan dedi. Vitaminden zarar gelmez emzirirken de kullanmaya devam ediliyor hala daha bebek vitamin mineral degerlerimizi emcüklediği için

Benim doktorum yok diyordu da şu manyak kafamızı bulandırdı işte. Yine de görüneceğim cumartesi günü. Eşime de bugün herkes gitmeyin öyle doktor olmaz falan demiş
Djgk manyak deme ayıp... Ama o şekerden diyo ya benim dediğim hidrosefaliden şüphelenmemiştir

Ikizlerde genelde kizlar erkeklere gore daha minyon oluyorlarmis normal aylarinda dogsalar bile. Allahim el kadar seyler deliricem bi an once toparlasinlar da alip eve gotur annesi insallah

Kızlar gebelik ürtikeri yaşayan var mı aranızda. Kaşınmaktan helak oldum resmen.
Yakın zamanda alt ast degeri bakıldı mı? Karacigerde sıkıntı olabiliyor onu ihmal etmemek lazım. Kasım annelerinde bi gebeyi bgn sezaryana alacaktı doktoru 36+6 da. Cok kasınıyormuş alt ast cok yüksek cıkmış o yüzden. Korkutmak istemem ama baktırıp tedbir almakta fayda var

Yok yok kalabalık falan değil :) mesela eşinle, evdekilerle bir pasta keselim gibi İlk eve geldikleri gün şunları yapalım gibi hayaller

Kızlar gebelik ürtikeri yaşayan var mı aranızda. Kaşınmaktan helak oldum resmen.
Ben de aşırı kaşınıyorum ya uykuya bile zor dalıyorum kaşınmaktan. Bacaklarım kalçam falan pul pul dökülüyor yaralı bir görüntüsü var. Bugün aile hekiminde gösterdim hatta bayağı döküntü olmuş ama steroid krem falan kullanamazsın o nedenle doğumdan sonra geçmesini bekleyin dedi. Genelde geçermiş.

Bugün aldıgım süt pompasını denemek için gögsüme tuttum bir damla geldi süt gibi sarımsı birsey . Doktorumun ebesine sormuştum 2 gün önce normal demişti bir sıkıntı yokmuş bu haftalarda yani

Bunların hiçbiri sebzeden meyveden alınmıyor canım. Bebek bakıcaksın besliceksin bak dogunca da ihtiyacın olacak dirence, vitamin minerale. Benim tavsiyem hiçbırakma hem cocuj hem kendin için.

Eve getirdiğinizde inşallah bize iki çift pembiş ayak fotosu atarsan o günkü duygulanma bahanemiz de o olur Vlog izle izle bir hak olduk

Ya onda doktor başka bir şey görmüştüm sadece kafa büyüklüğü değildir sen de canını sıkma doktor bir şey yok diyorsa yoktur birde sen demedin mi bizde koca kafalıyız diye genetiktir o

iste gunluk yaklasik 50 mg demir aliyorum ama ben kendim yukselticem artik tableti ikiye cikarixam doktor birsey yok diyor israrla sinir oldum, evde bol cig sebze falan yemeye basladim bu ara folik asit ve demir var diye

Arkadasimda globber bisiklet vardi dedim ki cok artmis fiyati aa ne kadar ki ben onu bakiciya verdim dedi kullanmiyo artik puuu sana dedim bileydim cok onceden sorardim

Kiz yine kendini korkutucak bisey buldun he. Bi dur allasen . Dertsiz basina dert alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…