- 2 Mart 2024
- 1.073
- 1.062
- 53
Heh işte bana da böyle dedi, totalde de ileri olduğu için sıkıntı yok dedi.İleride canım 4 hafta kadar hem de. Ama kendisi de 3,5 hafta ileride olduğu için orantılı sanırım kendine göre.
Benimle senin aynı durumumuz, benim de hep ilerdeydi ama satı değişmedi. Benim ortalama 35, kafa 37. Bence bi sıkıntı yok hiçbirimizde, normalde çok evhamlanırım ama bu sefer gerçekten rahatımSat'a göre kendisi 3.5 mu ilerde? Ben normalde sat'a göre 31'dim, ultrasonda hep önde gittiği için doktor 1 hafta öne çekti 32, genel ortalamaya göre 34 görünüyor, kafa 36
Sende de önde baya doktor sana da sorun yok diyor o zaman rahatliyim ben deEvet canım. Ben 34ken o 37+5ti. Kafa 38+1. Sat’a göre doğumu 13 Aralık, ultrasona göre 18 Kasım.
Benim doktorum yok diyordu da şu manyak kafamızı bulandırdı işte. Yine de görüneceğim cumartesi günü. Eşime de bugün herkes gitmeyin öyle doktor olmaz falan demişSende de önde baya doktor sana da sorun yok diyor o zaman rahatliyim ben de
Ben bebeğin altına sermelik bir müslin götüreceğim ama havlu ya da çarşaf goturmeyecegim. İlkinde terlik de götürmedim, oradan bir şey vermişlerdi galiba ama götürmek gerekiyor mu? Eve dönünce boşaltması gözümde büyüyor
Ay ben doguracam nerdeyse doktor yeni verdi omega 3. Ondan once bebegin kilosu önde gidiyordu cok büyümesin sezaryen oldugum için öncekimde zorlamayalım Dikişleri büyük bebekle diye vermemişti ama artık kilo normale dönünce kullan dedi. Vitaminden zarar gelmez emzirirken de kullanmaya devam ediliyor hala daha bebek vitamin mineral degerlerimizi emcüklediği içinKizlar hala multivitamin kullaniyirmusunuz birakaniniz varmi
Djgk manyak deme ayıp... Ama o şekerden diyo ya benim dediğim hidrosefaliden şüphelenmemiştirBenim doktorum yok diyordu da şu manyak kafamızı bulandırdı işte. Yine de görüneceğim cumartesi günü. Eşime de bugün herkes gitmeyin öyle doktor olmaz falan demiş
Ikizlerde genelde kizlar erkeklere gore daha minyon oluyorlarmis normal aylarinda dogsalar bile. Allahim el kadar seyler deliricemÇok pembik değiller , daha önce görmüştüm ama ameliyattan yeni çıkmıştım çok anlamamışım bugün ilk defa gördüm sanki . Küçük insan tanelerioğlum gözlerini açtı bu sefer , kızım daha küçük , beslenmede bugün biraz sorun yaşamış o yüzden mavi ışıktaydı gözleri kapalıydı göremedim ama o da hareketli . Yani ikisi de küçük yani gerçekten küçükler . Enteresan bir duygu annelik çok anlatamıyorum kendimde şoktayım iki bebeğim var gördüğümden beri dut yemiş bülbül gibi oldum
Yakın zamanda alt ast degeri bakıldı mı? Karacigerde sıkıntı olabiliyor onu ihmal etmemek lazım. Kasım annelerinde bi gebeyi bgn sezaryana alacaktı doktoru 36+6 da. Cok kasınıyormuş alt ast cok yüksek cıkmış o yüzden. Korkutmak istemem ama baktırıp tedbir almakta fayda varKızlar gebelik ürtikeri yaşayan var mı aranızda. Kaşınmaktan helak oldum resmen.
Yok yok kalabalık falan değil :) mesela eşinle, evdekilerle bir pasta keselim gibiOrganizasyon hiç benim işim değil ya :) ben çok düz bi insanım öyle romantik şeyler hiç beceremem ama başkasında görünce beğenirim ben kendime uğraşmambebekler de yoğun bakımdan çıkmış olurlar kalabalığa sokmam heralde .
Ben de aşırı kaşınıyorum ya uykuya bile zor dalıyorum kaşınmaktan. Bacaklarım kalçam falan pul pul dökülüyor yaralı bir görüntüsü var. Bugün aile hekiminde gösterdim hatta bayağı döküntü olmuş ama steroid krem falan kullanamazsın o nedenle doğumdan sonra geçmesini bekleyin dedi. Genelde geçermiş.Kızlar gebelik ürtikeri yaşayan var mı aranızda. Kaşınmaktan helak oldum resmen.
Kız tövbe de bir de onu çıkarma başımızaDjgk manyak deme ayıp... Ama o şekerden diyo ya benim dediğim hidrosefaliden şüphelenmemiştir
Bugün aldıgım süt pompasını denemek için gögsüme tuttum bir damla geldi süt gibi sarımsı birsey . Doktorumun ebesine sormuştum 2 gün önce normal demişti bir sıkıntı yokmuş bu haftalarda yaniKızlar sizinde meme uçlarınızdan minik minik süt geliyor mu? Benim sütyenimde bir kaç nokta kurumuş oluyor, bazen bakayım diyorum ellediğimde minicik doluyor ucuna sıvı, şimdi kedim üstüme çıkmıştı patisi geldi bastırdı, ıslak hissettim bi baktım minicik çıkıyor sıvı, biliyordum gelebileceğini de böyle tahmin etmemiştim
Aman korkuttu kız beniKız tövbe de bir de onu çıkarma başımıza
Bunların hiçbiri sebzeden meyveden alınmıyor canım. Bebek bakıcaksın besliceksin bak dogunca da ihtiyacın olacak dirence, vitamin minerale. Benim tavsiyem hiçbırakma hem cocuj hem kendin için.Bende cok ilac kullaniyirum cok skldm birakmak isdiyorum sabah demir kahvalti sonrasi d3 b12 sprey oglen multivitamin progestan fitil magnezyum gunde 2 bende cok skldm vegan oldum icinde birakmadim bugune kadar ama elinde 36.haftaya kadar kaldi tekrar almakda isdemiyroum biyandan da bilmiyorum cocuk vitamin ondanmi aliyor acaba yoksa bende hic vitaminli seyler yok biraksam yinede bakliyatdan sebzedende alirmi acaba
Çok pembik değiller , daha önce görmüştüm ama ameliyattan yeni çıkmıştım çok anlamamışım bugün ilk defa gördüm sanki . Küçük insan tanelerioğlum gözlerini açtı bu sefer , kızım daha küçük , beslenmede bugün biraz sorun yaşamış o yüzden mavi ışıktaydı gözleri kapalıydı göremedim ama o da hareketli . Yani ikisi de küçük yani gerçekten küçükler . Enteresan bir duygu annelik çok anlatamıyorum kendimde şoktayım iki bebeğim var gördüğümden beri dut yemiş bülbül gibi oldum
Kim korkuttu ya hidrosefali ne alaka neredenAman korkuttu kız benikedi de var bizds malum
Ya onda doktor başka bir şey görmüştüm sadece kafa büyüklüğü değildir sen de canını sıkma doktor bir şey yok diyorsa yoktur birde sen demedin mi bizde koca kafalıyız diye genetiktir oHanımlar bebeğin kafası önden gidenler, doktorunuz herhangi bi sıkıntıdan bahsetti mi ya? Şimdi sanırım Ocak ya da Şubat annesi bi konu açmış toksoplazmadan şüpheleniyolarmış, bebeğin kafası 3 hafta ilerideymiş hidrosefali riskini artırıyormuş toksoplazma. Tekrar bi detaylıya girecekmiş. Benim doktor sorun görmüyor internete de bakma diyor ama okuyunca bi panik oldum şimdi
iste gunluk yaklasik 50 mg demir aliyorum ama ben kendim yukselticem artik tableti ikiye cikarixam doktor birsey yok diyor israrla sinir oldum, evde bol cig sebze falan yemeye basladim bu ara folik asit ve demir var diyeSenin kanında aslında baya düşük birde normal doğumda sezaryenden daha fazla kan kaybı oluyor diye biliyorum tansiyonun baya düşer gibi neden önemsemiyorlar acaba sen yinede kanını yükseltmek için takviyeler al fazlasının zararı yok ya
Kiz yine kendini korkutucak bisey buldun he. Bi dur allasen . Dertsiz basina dert almaHanımlar bebeğin kafası önden gidenler, doktorunuz herhangi bi sıkıntıdan bahsetti mi ya? Şimdi sanırım Ocak ya da Şubat annesi bi konu açmış toksoplazmadan şüpheleniyolarmış, bebeğin kafası 3 hafta ilerideymiş hidrosefali riskini artırıyormuş toksoplazma. Tekrar bi detaylıya girecekmiş. Benim doktor sorun görmüyor internete de bakma diyor ama okuyunca bi panik oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?