Ben combiotic kullanıyorum ama hastaneye goturmemistim. 1 gece kaldık zaten gerek olmadi. 2-3 gün kalacak olanlar için ihtiyaç olabilir bilemiyorum. Bu arada organic diyo ama içinde palm yağı ayçiçek yağı ne ararsanız var, doktorum meme+mama devam dediği için mecbur kullanıyorum. Keşke ihtiyaç olmasaDoğum yapan anneler, hastaneye mama götürmeye gerek var mı? Hipp çok önerilmiş 2 tane organic var biri combiotic biri keçi sütlü, hangisini kullandınız?
PerocuukBu mesaj bana cok iyi geldi çok sevindim böyle hissetmene. yarın da ben doğruyorum bugün çok garip uyandım. Umarım bir an once toparlanırsınız
sanci oluyor ama dogum baslamiyor korkma bence beninde sancilarim cok yogunsu dun aksam ve gece ama su gelmedi dogum baslamadi. doktorun dedigine gore ilerle benceYarına mı çeksem bilmiyorum çok iyi haberler de almadım benim stresim bebeği etkiler diye de korkuyorum ama 39'a ne kadar yakın o kadar iyi demişti doktor, sancılarım da yoğun ama bilemedim
Sancıdan korkmuyorum cano ya yani çok kıvrandırıyor o ayrı ama stres bebeği de strese sokar diye korkuyorum açıkçası. Bi kendimi dinlicem birkaç saat dahasanci oluyor ama dogum baslamiyor korkma bence beninde sancilarim cok yogunsu dun aksam ve gece ama su gelmedi dogum baslamadi. doktorun dedigine gore ilerle bence
cok sevindim 40 haftani doldurunca dogurmus oldun degil mi? saglik ve mutlulukla buyutun kiziniKızlar müsait olunca uzun yazacağım inşallah şimdi biraz yorgunuz dinleneceğizdoğumum oldu güzel kızım 7 buçuk gibi doğdu gece hastaneye geldim 4-5 cm açıklığım olmuştu sancılarım 10 dakikadan altına düşmüştü biraz açılma bekledim 10 cm olunca doğuma aldılar kısa sürede kızım geldi çok şükür. Direk kucağıma vermelerini istedim mükemmel bir duygu eşime seslenip ağladım sadece öyle bir rahatlama geldi ki . Dikişlerim var ufak ağrıları var ama kızıma bakınca unutuyorum sanki
Kendini dinleYarına mı çeksem bilmiyorum çok iyi haberler de almadım benim stresim bebeği etkiler diye de korkuyorum ama 39'a ne kadar yakın o kadar iyi demişti doktor, sancılarım da yoğun ama bilemedim
stres sancin var diye mi oluyorsun sezaryenden once dogum baslar diye? yoksa sanci cok yogun canini acitiyor bu yuzden mi?Sancıdan korkmuyorum cano ya yani çok kıvrandırıyor o ayrı ama stres bebeği de strese sokar diye korkuyorum açıkçası. Bi kendimi dinlicem birkaç saat daha
Yok cano benim derdim biter mi :)) kötü bi haber aldım yine ondan. Doğumdan kaynaklı hiç stresim yok giricez çıkıcaz inşallah beboşlastres sancin var diye mi oluyorsun sezaryenden once dogum baslar diye? yoksa sanci cok yogun canini acitiyor bu yuzden mi?
kuzum seninle aynıyız diye hatırlıyorum. biz bugün 38 haftalık olduk tam. 39. haftayız yani. bundan sonrası için çok da bi değişiklik olmayacak. bebişler büyüdü ciğerler gelişti her şey yolunda Allah’ın izniyle. ben bu gece doğum yapıcam mesela doktor hiçbir sıkıntı görmedi. sen de doktoruna güven. birkaç gün şu aşamada çok fark yaratmaz diye düşünüyorum. her şey gönlünce olsunYarına mı çeksem bilmiyorum çok iyi haberler de almadım benim stresim bebeği etkiler diye de korkuyorum ama 39'a ne kadar yakın o kadar iyi demişti doktor, sancılarım da yoğun ama bilemedim
Aynen kuzum 38+1'im ben de bugün, normalde salıya vermişti gün tam 39 olsun diye (39 bitsin diye daha doğrusu) ordan pazartesiye çektik ama sancılar çok ağrı yapıyor, kıvrandırıyor yani evde çömelip kalakalıyorum öyle, nst'de de sancı çıktı zaten cumaya çekti. Duruma göre yarına çekebiliriz dedi benden haber bekliyor bilmiyorumkuzum seninle aynıyız diye hatırlıyorum. biz bugün 38 haftalık olduk tam. 39. haftayız yani. bundan sonrası için çok da bi değişiklik olmayacak. bebişler büyüdü ciğerler gelişti her şey yolunda Allah’ın izniyle. ben bu gece doğum yapıcam mesela doktor hiçbir sıkıntı görmedi. sen de doktoruna güven. birkaç gün şu aşamada çok fark yaratmaz diye düşünüyorum. her şey gönlünce olsun
Ben goturmedim hastaneden verdiler sonra eve giderken 2-3 gunluk yanima da verdiler. Ama her hastane aynimi bilemedm hastanene sor istersen. Hastane hipp kullaniyordu bana aptamil de alabilirsin dedi ben aptamil de kullaniyorum ara ara sarilik icin.Doğum yapan anneler, hastaneye mama götürmeye gerek var mı? Hipp çok önerilmiş 2 tane organic var biri combiotic biri keçi sütlü, hangisini kullandınız?
Bu arada benim bebis 37+5 de dogdu oyuzden kafaya takma bence seninki 38 e bile girmis . Daha da durmazdi benimki suan bile kafa tutuyo banaAynen kuzum 38+1'im ben de bugün, normalde salıya vermişti gün tam 39 olsun diye (39 bitsin diye daha doğrusu) ordan pazartesiye çektik ama sancılar çok ağrı yapıyor, kıvrandırıyor yani evde çömelip kalakalıyorum öyle, nst'de de sancı çıktı zaten cumaya çekti. Duruma göre yarına çekebiliriz dedi benden haber bekliyor bilmiyorum
Maşallah çok hızlı bir doğum olmuşKızlar müsait olunca uzun yazacağım inşallah şimdi biraz yorgunuz dinleneceğizdoğumum oldu güzel kızım 7 buçuk gibi doğdu gece hastaneye geldim 4-5 cm açıklığım olmuştu sancılarım 10 dakikadan altına düşmüştü biraz açılma bekledim 10 cm olunca doğuma aldılar kısa sürede kızım geldi çok şükür. Direk kucağıma vermelerini istedim mükemmel bir duygu eşime seslenip ağladım sadece öyle bir rahatlama geldi ki . Dikişlerim var ufak ağrıları var ama kızıma bakınca unutuyorum sanki
Ben ameticol diye bitkisel bir damla kullanıyorum hiç faydası olmadı diyemem. Maflor damla da aldım (sezaryan dogum oldugu için probiyotik kullansam iyi olur diye düşündüm kendimce) sab simplex de aldım tüm tuşlara basıcam heralde ama daha bu son ikisini acmadım henüz.Hangi damlayı kullanıyorsunuz acaba? Ben de bugün yarın alicam sanırım ama ne alsam bilemedim.
Sab simplex e çok iyi demiş herkes, ben de onu almayı düşünüyordum. Alayım en iyisi. Kaçıncı gün kullanmaya başlıyoruz bu damlaları, süresi var mı acaba?Ben ameticol diye bitkisel bir damla kullanıyorum hiç faydası olmadı diyemem. Maflor damla da aldım (sezaryan dogum oldugu için probiyotik kullansam iyi olur diye düşündüm kendimce) sab simplex de aldım tüm tuşlara basıcam heralde ama daha bu son ikisini acmadım henüz.
1 gün çok fark etmez herhalde. Sancında epey varmış sanada yazıkAynen kuzum 38+1'im ben de bugün, normalde salıya vermişti gün tam 39 olsun diye (39 bitsin diye daha doğrusu) ordan pazartesiye çektik ama sancılar çok ağrı yapıyor, kıvrandırıyor yani evde çömelip kalakalıyorum öyle, nst'de de sancı çıktı zaten cumaya çekti. Duruma göre yarına çekebiliriz dedi benden haber bekliyor bilmiyorum
Maşallah canımKızlar müsait olunca uzun yazacağım inşallah şimdi biraz yorgunuz dinleneceğizdoğumum oldu güzel kızım 7 buçuk gibi doğdu gece hastaneye geldim 4-5 cm açıklığım olmuştu sancılarım 10 dakikadan altına düşmüştü biraz açılma bekledim 10 cm olunca doğuma aldılar kısa sürede kızım geldi çok şükür. Direk kucağıma vermelerini istedim mükemmel bir duygu eşime seslenip ağladım sadece öyle bir rahatlama geldi ki . Dikişlerim var ufak ağrıları var ama kızıma bakınca unutuyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?