- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.825
- 83
nisan geldi mi senin? bu cok iyi birsey demek acilman oldu senin ya iste bugun bana dediki doktor rahim agzindan membranlari supurebilirim nisan alma islemi sanirim bu, onun icin bile bir miktar acilma gerekir demisti.. ee senin olmustur acilman doktor bakti mi hic nisandan sonra?Biz pazar denedik. Sperm hatta beklesin diye kalkmadım biraz ama noogerçi nişan gelmişti o gün ama yinede devamı gelmesi. Bugün deneyelim bir kez daha
Aynen yaaa kim çekiyor o videoları hemen reels yapıp paylaştı bile yuhhh
Evet gelen akıntı nişandı bence doktorda silinmiş nişan dedi ama bir parmak girmiyor dedi bu açıklık yok demek sanırım var yok demedi çünkü. Başka da bir şey olmadı bendenisan geldi mi senin? bu cok iyi birsey demek acilman oldu senin
Ben lansinoh biberon kullandım canım meme reddi yaşamadım kaşık biberon hiç kullanmadimKizlar selam tecrubeli analardan bir yardim istiyorum . Ben gunde 1-2 kere mama veriyorum sarilik yuzunden . Ama kasik biberon ya da enjektor ile . Ama mamanin cogu yerlerde az bisey alabiliyor yiksek ihtimal. Ara ara mamayi biberonla versem acaba meme reddi yaparmi asiri da cekiniyorum bu durumdan halbuki guzelde emiyor memeyi ama biraksam sabahtan aksama kadar memede kalacak bayilmak uzereyim
bak bana tamamen kapali rahim agzin ve sert dedi. senin bir parmak girmiyor demis bir miktar var belki ya da rahim agzin yumusamis en azindan, bence bu iyi birsey bir kac gune hizlanabilir surecEvet gelen akıntı nişandı bence doktorda silinmiş nişan dedi ama bir parmak girmiyor dedi bu açıklık yok demek sanırım var yok demedi çünkü. Başka da bir şey olmadı bende
Doymuyor cocugum cok uzuluyorum en azindan gunde 1-2 deniyim diyorum mama zaten gun icinde meme aliyor onda bi sikintim olmuyorBen lansinoh biberon kullandım canım meme reddi yaşamadım kaşık biberon hiç kullanmadim
Koca gün evdeler eşiyle yaptıkları hiç bişey yok demek ki baya iyi kazanıyolarbende merak ediyorum bide o an akla gelmesi falan sonrasına paylaş bari çat çat infulencerlıkta iyi para var herhalde
Canım ilk hafta ben de kaşık biberon kullandım. Ama sonraki hafta biraz daha ağzını aça aça içince sanki hava da yutuyormus gibi geldi. Ben de biberona geçtim. Comotomo kullanıyorum. Bebek çekerse geliyor. Sağdığım sütleri onunla veriyorum. Şimdilik bir sıkıntı olmadı.Kizlar selam tecrubeli analardan bir yardim istiyorum . Ben gunde 1-2 kere mama veriyorum sarilik yuzunden . Ama kasik biberon ya da enjektor ile . Ama mamanin cogu yerlerde az bisey alabiliyor yiksek ihtimal. Ara ara mamayi biberonla versem acaba meme reddi yaparmi asiri da cekiniyorum bu durumdan halbuki guzelde emiyor memeyi ama biraksam sabahtan aksama kadar memede kalacak bayilmak uzereyim
Hadi inşallah sağlıkla normal doğumla alalım bebeklerimizi kucağımızabak bana tamamen kapali rahim agzin ve sert dedi. senin bir parmak girmiyor demis bir miktar var belki ya da rahim agzin yumusamis en azindan, bence bu iyi birsey bir kac gune hizlanabilir surec
Dimi ya birde sürkeli dışarda kahvaltı kahve içme sürekli taşınıyorlar falanKoca gün evdeler eşiyle yaptıkları hiç bişey yok demek ki baya iyi kazanıyolar
Canım doğumu mu yarına çektiniz?Yok yok endişelenmedim ya 38+2 gayet iyi bi hafta bence zaten olacak olan dediğin gibi 40'ta da oluyormuş. İyi olacağız beraber inşallah
Bende de dr browns var asiri guzel yorumlari simdi verdim mama cocuk acmis gercekten oturup aglayasim var nedendir bilmem lohusalik sanirim .Canım ilk hafta ben de kaşık biberon kullandım. Ama sonraki hafta biraz daha ağzını aça aça içince sanki hava da yutuyormus gibi geldi. Ben de biberona geçtim. Comotomo kullanıyorum. Bebek çekerse geliyor. Sağdığım sütleri onunla veriyorum. Şimdilik bir sıkıntı olmadı.
Doymuyor cocugum cok uzuluyorum en azindan gunde 1-2 deniyim diyorum mama zaten gun icinde meme aliyor onda bi sikintim olmuyor
Bı öncekinde kızımda kullanmıştım ondada meme reddi yaşamadım şuanda da lansinoh çok şükür iyi arada bir ver biberonla sürekli vermiyoz ki zten sarılığı iyice atlatalim düzene girerizBende de dr browns var asiri guzel yorumlari simdi verdim mama cocuk acmis gercekten oturup aglayasim var nedendir bilmem lohusalik sanirim .
Neden acabaoy ölücem açlıktan yaaagözümün önünden pişiler, yumurtalı ekmekler geçiyooor. ben ve fakir zevklerim daha 3e çok var ya
gece 3te doğum varNeden acaba
Uyumaya çalış canım mümkün deil ama ışığı felan kapatoy ölücem açlıktan yaaagözümün önünden pişiler, yumurtalı ekmekler geçiyooor. ben ve fakir zevklerim daha 3e çok var ya
Hastaneye kaçta geciceksin canımgece 3te doğum varöncesinde 8 saat aç kalmam gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?