2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Ben Türkiye'de yetişkinlerin terapiyle aşama kat edebileceklerine dair inancımı kaybettim ela o yüzden büyük konuşmayayım ama asla. İnşallah hayırlısı neyse o olur

Ay kısaca ben araştırdım bir zararı yok de geç millet ne meraklı yani kedi bebeği yiycek sanki ve en anlamadığım bir bebeği annesinden daha çok düşünüyor olamazsınız sonuçta
Psikologsunuz demek arada toplu terapi isteriz

Benimkininde gereksiz endişeleri var ama midem bulanırken arayıp hiç yemek lazım mı diye sormadı mesela eşime söylendim en son ağlayarak o an ki psikolojimle napıyım getirmiyo dedi bende hasta vs olduklarında götürmeyi düşünmüyorum kötü gelin olmak tercihim

Oyle olmak lazim onlarin koymeti biliniyor .

Göttuğ diye dalga geçerler çocukla diyorum eşimde barlası başta beğendi beğenmiyor şimdi öyle bir ikilem
Canım bir de üç çocuktan birinin adı olacak Göktuğ sanki. Bizim çocukluğumuzdaki Esra Büşra Kübra popülerliği gibi

ben de Gülce ismine çok yakınım ama erkek olacak gibi hissediyorum Uraz ve Akif var aklımda

Anladim canim cok zor kayip yasamak allah sabir versin. bende testi yaptiriken arastirma surecimde bunlari duymustum.benim sanirim ileri hafta bebek kaybi oldugundan ben hem gen hemde esim ve bana kromozom testleri yapti zeynep kamildeki genetik doktoru.eger zorluk cikarsaydi yapmamak icin kimyasal dusuklerim var diyecektim. Ben 24 . Haftada kaybettim ve bu buyuk hafta kayiplarinda genelde seker tansiyon yoksa pihtilasma cikiyormus sonuc.

Ben de cinsiyeti öğrenmeden önce isim olarak İnci istiyordum.Bir gün rüyamda da bir yerde bebek seçiyoruz isimler vardı ben Inci'yi gördüm almak için uzandım bana seninki o değil alamazsın dediler Zümra'yı gösterip seninki orda dediler.Ben de eşime rüyayı anlattım ismi çok sevdi ben de hiç beğenmedim açıkçası ama cinsiyetimiz kız çıkınca o Zümra istedi ben de Alin istiyorum.Alin Zümra oldu,isteyen istediğini kullanacak. outoffit tabloya kızımın ismini ekleyebilir misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…