2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 92 41,1%
  • erkek

OY: 114 50,9%
  • ikiz kız

OY: 3 1,3%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,0%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    224
Gunaydin , mete,cihan , cihangir , kerem, ilgaz, tibet , pamir , arhan , arda. Aklima gelenleri yazdim

Eşime isim önerisinde bulundum . çoğuna sahne ismi bu ne böyle diyor şuan listedekiler 1)asya 2)birce 3)sahra
ne zormuş isim seçmek ya

Eşime isim önerisinde bulundum . çoğuna sahne ismi bu ne böyle diyor şuan listedekiler 1)asya 2)birce 3)sahra
ne zormuş isim seçmek ya
3 ude guzelmis ayy sorma cok hemde ben kizim olursa sak diye bulurum demistim

Guncelleme
ben cemre ismini de seviyorum ama arkadasim koyucak oyuzden dusunemedim . otuzaazkala

cemre ismi de güzelmiş :) offf iki isimde koymak istemiyorum sabah eşimin isim kombinasyonu şöyleydi
birce duru beren e.... instagramda kolay bulurlar diyor
Hahahahahaaa cok iyiymis . Benimki de seslen bakalim hangisi guzel oluyo deli gibi evin icinde sesleniyorum odalara

ne zormuş isim seçmek ya
Sahra bana hayatında dımdızlak, çöl gibi kalır vibe'ı veriyo ya

Ben anlamıyorum tam ama internetteki düzse kız eğimdiyse erkek bilgisine göre kendiminki kız gibi gelmişti şu an belli olmamakla birlikte yüksek ihtimalle erkek
benimkini doktor ölçtüğünde 36 derece eğim ölçtüm, erkek dedi. 30’un üzeri erkek oluyor diye. ama çok erken, beklemek lazım diye de ekledi

ama tabii o açıyı benim gözle görme ihtimalim yoktu

Kızlar bu arada dün gece kanamam oldu hafif pembe bugün sabahın körü hastanede aldık soluğu 17. Haftadayım. Plesanta hafif aşağıdaymış. Ben etmedim siz dikkat edin çok korktuk.
İş mi yaptın canım durduk yere mi oldu çok geçmiş olsun

Kızlar bu arada dün gece kanamam oldu hafif pembe bugün sabahın körü hastanede aldık soluğu 17. Haftadayım. Plesanta hafif aşağıdaymış. Ben etmedim siz dikkat edin çok korktuk.
yaaa çok geçmiş olsun canım . daha önceside oluyor muydu lekelenme falan yoksa ilk mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…