Katı olan gıdalardan uzak durmakta fayda var bol bol sıvı olan şeyler tüketin soğuk süt mesela beni direk ishal yapıyordu afedersiniz erik kayısı gibi meyveler de iyi geliyor gerçekten bol bol karpuz yiyebilirsin sindirime iyi geliyor bu süreçte ekmek kesinlikle hayatınızdan çıkarın sulu yemek tarzından yiyin bir süre bunları yaparsan belki faydası olurKorkmaya başladım bu kabızlktan salatalık domates peynir kayısı beslenmem lazım galiba Bi süre

salı detaylıya gidicem haftaya, cuma gidersem salıya halsiz olurum diye korktum
 salı detaylıya gidicem haftaya, cuma gidersem salıya halsiz olurum diye korktum 
 ben çarşamba oldum mesela o gün çok halsiz oldum ertesi gün normal oldu kolum ağrıdı sadece cuma gününe hafifledi dün ağrı tamamen kayboldu bugün gayet iyiyim
 ben çarşamba oldum mesela o gün çok halsiz oldum ertesi gün normal oldu kolum ağrıdı sadece cuma gününe hafifledi dün ağrı tamamen kayboldu bugün gayet iyiyim bende böyle olsun istiyorum. Duymak istiyorum ama günde beş kere bile değil bazen iki gün duymuyorum sonra duyuyorum. Belki de benim için erken bir iki haftaya iyice hissederim
 bende böyle olsun istiyorum. Duymak istiyorum ama günde beş kere bile değil bazen iki gün duymuyorum sonra duyuyorum. Belki de benim için erken bir iki haftaya iyice hissederim