- 17 Temmuz 2022
- 4.648
- 3.981
- 83
- 31
Evet ince bi örtü örtünce ısındı gündüz iyi oluyo da gece yetmedi üstündekiUyurken üstüne örtmen lazım zaten canım o uyanıklık zamanı için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ince bi örtü örtünce ısındı gündüz iyi oluyo da gece yetmedi üstündekiUyurken üstüne örtmen lazım zaten canım o uyanıklık zamanı için
Çok kalın değil de ince orta karar bi örtüyle örttüm ısındı hemen zatenBen üstünü örtüyorum valla hemde kalın battaniyeyle. Ben onlara pek bakmiyorum bebekler seviyor sıcağı. Hiçte terlemiyor dediğin gibi ben tsortle terliyorum
Hm ben emzirmiyorum her sağımda 40-100 arası çıkıyor. Bir göğüsten acaba ön süt mü içiyor sadece?20ye yakın herhalde ayıramıyorum ki ama süt çok sulu dediğin gibi
evet canım demiştin senYa benimki de sıcak sevmiyor işte üstğne ekstra battaniye falan örtsem kesin uyanır. Bi kere dıları çıkarken uyudu diye yeleğini çıkarmadan kalın battaniyeye sardım kıyameti koparttı yelek çıkana kadar susmadı resmen boynu göğsü hemen isilik oldu huylu benim oğlan![]()
Ben de aynı hep ince giydiriyorum 22-23 derece ya kısa kol zıbın ve patikli tulum ya uzun kol zıbın patikli tulum. Bazen de askılı/kısa kollu zıbın üstü alt üst takım. Daha hiç üşümediYa benimki de sıcak sevmiyor işte üstğne ekstra battaniye falan örtsem kesin uyanır. Bi kere dıları çıkarken uyudu diye yeleğini çıkarmadan kalın battaniyeye sardım kıyameti koparttı yelek çıkana kadar susmadı resmen boynu göğsü hemen isilik oldu huylu benim oğlan![]()
Geçen doktorun biri diyordu youtube da. Anneler fazla baskın ve kontrolcü davranıyorlar. Böyle böyle çocuğa zarar veriyorlar diye.kızlar ben bebeğimle manyak derecede bütünleşik hissediyorum kendimi. bilmiyorum normal mi ya da size de böyle oluyor mu ama ona yapılan her şeyi kendime yapılmış gibi algılıyorum. sanki bebek benim bi uzantım gibi. diyelim babası uzayan sakallarıyla bebeğin yanağını biraz sert öpüyor. onun acısını sanki ben yanağımda hissediyorum. hatta sanki değil, gerçekten hissediyorum ve aşırı sinirleniyorum. kayınvalidem sürekli bebeğin burnunu sıkıyor o kadar deliriyorum ki. bugün en son dedim biri sizin burnunuzu sıksa hoşunuza gider mi diyecanı yanmasını ya da rahatsız olmasını hiç istemiyorum yüreğim hiç dayanmıyor ya. ama bi yandan da her şeye müdahale edemiyorum ya da görmemişin çocuğu olmuş durumuna düşmemek için içime ata ata mahvoluyorum. sizce çok garip bir durum mu hissettiğim?
Tüm kilo gitti 15 günde. Şimdi kilo alıyorum ben de. Hep açım hepHamileyken almadığım kiloyu emzirirken aldım. Var mı benim gibi boğazını tutamayan![]()
Zeytinyağı sürüp 10-15 dak bekletip tarıyorsunuz. Kazıyorsunuz tüysüz bölümü. Yumuşak tabi. Kazıyorsunuz dedimKızlar bebeğimin kafasının hemen üstünde ve kaşlarının ortalarında konak oluşmuş sanırım önerileriniz varmı
4. Aydan sonra destekli oturtmalara başlayabilirmişiz.Kızlar merhaba bebeğim 80 günlük oldu. Emzirme minderine koyuyorum başını kaldırmak istiyor ne zamandan sonra oturtmaya başlıyoruz acaba
Benimki 24 derecede zıbın ve ince tulumla terlemişti gece emerken. Emdiğinden diye düşündüm. Bıraktığımda göğsü soğumuştu biraz.Ben üstünü örtüyorum valla hemde kalın battaniyeyle. Ben onlara pek bakmiyorum bebekler seviyor sıcağı. Hiçte terlemiyor dediğin gibi ben tsortle terliyorum
Aramıza hoşgeldin bacımTüm kilo gitti 15 günde. Şimdi kilo alıyorum ben de. Hep açım hep
Karışmak gibi olmasın canım tabi sen daha iyi bilirsin bebeğin için. Sanki hem kundak hem yorgan biraz fazla geldi bana en azından yorgan yerine battaniye olabilir sanki. Çünkü terleyince de geri soğuyup hasta olabiliyolarUyurken Ort Bence. Uyanıkken Ben senin giydirdigin üzerine hırka ekliyorum sadece. Çift corap çift pantolon. Ama uyurken zıbın, üst, pantolon, tek kat corap, kundak, yorgan şeklinde yatırıyorum. Ama saçı terliyor bazen. Bazen iyi oluyor. Açtığımds Vücudu iyi oluyor. Evim sabit 24 derece.. (tavsiye değil bu arada saç terlemesi bana acaba dedirtiyor)
Canım ben olsam asla kabul etmem misafir olarak zaten etmem hele bi de kalmaya :/ bebekli eve böyle gelinir mi yaBu insanlar niye düşüncesiz ya ailecek hastayız zaten etlimin eşi gece 12 de kocama mesaj atıyor abisi yani çarşamba sizdeyiz diye kalıcaklar bide ya bi sorun önce musaitmisiniz bide hasta olduğumuzu biliyorlar 2 tane küçük çocukla bana gelcekler![]()
Yani hadi geliyorsun bari eltim bana bi sorsaydı önce kadın kadının halinden anlr ya sözdeCanım ben olsam asla kabul etmem misafir olarak zaten etmem hele bi de kalmaya :/ bebekli eve böyle gelinir mi ya
Yok canım ön süt o kadar çok çıkmaz. İlk 5 dk gelen süt önsüt diyorlar geneldeHm ben emzirmiyorum her sağımda 40-100 arası çıkıyor. Bir göğüsten acaba ön süt mü içiyor sadece?
Üşüse büzüşmez mi ya göğsü serin diye üstünü örttüm iyice sabahına boynunun altı isilik olmuş üşümüyo demek ki. Emzirme işi bitti şimdi de giydirme işi başladı üşür mü üşümez mi düşünüp duruyorumBen de aynı hep ince giydiriyorum 22-23 derece ya kısa kol zıbın ve patikli tulum ya uzun kol zıbın patikli tulum. Bazen de askılı/kısa kollu zıbın üstü alt üst takım. Daha hiç üşümedi
Ay emrivaki en nefret ettiğim şeyBu insanlar niye düşüncesiz ya ailecek hastayız zaten etlimin eşi gece 12 de kocama mesaj atıyor abisi yani çarşamba sizdeyiz diye kalıcaklar bide ya bi sorun önce musaitmisiniz bide hasta olduğumuzu biliyorlar 2 tane küçük çocukla bana gelcekler![]()