- 1 Eylül 2022
- 556
- 482
- 53
Benim diyetisyenimden çok memnunum. Online hizmet veriyordu diye biliyorum. Yarın istersen görüşüp sana özelden bilgilerini atarım canım. Emzirme dönemi için de hizmet veriyordu ben hamilelikten önce görüşmüştümKızlar online diyetisyen düşünüyorum ama var mı öneriniz kilo vermm gerekiyor ama bebeğimin de beslenmesi gerekiyor ve herkesede güvenemiyorum çok detaylı araştırıyorum şuan
Bacım boşanmada fazla bana göre her aile farklıdır. Kabul etme. Benim eşim 6 gün çalışıyor cumartesi en erken 3 de çıkıyor. Sabah 6 da kalkıyor 2 araba değiştirip gidiyor akşam da en erken 7 buçukta evde. Çocuğu uyutmaya gelince o ara oturup dinlenebiliyor. Pazar günü de evle uğraşmaktan çocuk yıkamaktan eksikleri almaktan dinlenemiyor. Yani bu durumda feragat etmeliler zor zamanlardan geçiyoruz. Eşim istese haftanın 1 2 günü gidebilir ama 3 çok her hafta düzenlide çok. He maça gittiği geö geldiği de oldu bunalmıştı bebem 20 günlüktü. Lakin 2. Kez de yaptı. 3 kez yaparsan eve almam dedim. Abartma dedim.Kızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.
Ya çok memnun olurum sen devam ediyor musun şuan pekiBenim diyetisyenimden çok memnunum. Online hizmet veriyordu diye biliyorum. Yarın istersen görüşüp sana özelden bilgilerini atarım canım. Emzirme dönemi için de hizmet veriyordu ben hamilelikten önce görüşmüştüm
Olabilir ya. O kadar ağır bir durum ki doğum illa ki beynimiz hasar görmüştür. Ki sonra ki süreçte pek iyi geçmiyor.Tabii çok iyi anlıyorum. Psikolojik sıkıntıların yanına bir de ilginç bir şey daha eklendi. Rakamlarla ve saatle aram hiç iyi değil doğumdan beri. Basit 4 işlem dahi yapamıyorum. Bunu ciddi söylüyorum. Takviye de alıyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum da
Boşanma değil ama sert dille uyarabilirsin canım hoş değil gerçekten Allah sabır versinKızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.
Benimki uykusu gelince eeee eeee diyor artık 1 aydırHiçbir yere gitmek istemiyorum bu yüzden yaevde de mükemmel değiliz ama en azından bi düzen içinde ilerliyor diye seviyor sanırım bir de arabada uyuyor bir saati dolanıp duruyoruz uyusun diye kimi zaman. Allahım nolur su uykular düzene girsin ya gerçekten çok yıpratıcı
Ben başladım hamilelikte de gidiyordum çok memnunum canım özelden yazayım istersen kendisi Antep’te ben online alıyorumKızlar online diyetisyen düşünüyorum ama var mı öneriniz kilo vermm gerekiyor ama bebeğimin de beslenmesi gerekiyor ve herkesede güvenemiyorum çok detaylı araştırıyorum şuan
Bizim de öyle oluyor bu ara bir de sürekli kulak kaşıyor diş herhalde yaBebeğim ilk defa bu saatte ayakta karnı tok gazı yok ağlamıyo uykusu var ama uyumuyo. Salladım kucakta gezdirdim memede uyutmaya çalıştım uyumuyo
Çok sinirli elimi mememi tüm kuvvetiyle sıkıyo çizdi her yerimiBizim de öyle oluyor bu ara bir de sürekli kulak kaşıyor diş herhalde ya
Ayyy ben tek çocukla hiçbir işe yetişemiyorum sen napıyosunMerhaba kızlar bir selam vereyim dedim nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım buralara özledim sizleri 3 çocukla bol ekşınlı hayat devam ediyor vututuuu modunu açtım
Çok haklısın çünkü normal değil . Koşarak eve gelme istegi olmali çocuğu için onunla zaman geçirmek için hadi kendimizi geçtim ben sinirleniyorum bu şekilde devrandiklarinda ama yoluna girer geçiş süreci bence canımKızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.
Hemde nasıl çok zor bir ay bende çok zorlanıyorumBitik durumdayım dün gece elini ayağını tutmaktan hic uyumadım sırf o uyusun diye bugün de annem çağırdı ona gidiyim belki bir umut dinlenirim dedim giderken arabada uyudu kalktı gitti evde biraz oyalandı 1.5 saat sonra falan yine uykusu geldi her yolu denedik uyumuyor ve yana yakıla ağlıyor ya hem uyumak istiyor hem uyumamak bu ikilem beni tüketti sabrim kalmadı gerecekten bu atak ne zaman bitecek 4. Ay neymiş ya kızlar yaa sizinkiler de böyle mi uykusu gelip uyuyamadığı zaman uyku saatini kaçırdığınız da ağlıyorlar mı böyle deli gibi
Kaçıncı haftada başladı atağı?Hemde nasıl çok zor bir ay bende çok zorlanıyorum
gelişim geriliği olsa boyu da uzamaz sadece kiloya bakmayın. Kilosu ayına göre normal sınırlar içinde ama tatmin olmuyorsanız diye diyorum yanlış emziriyo olabilir misiniz? Ön sütü çok alıp yağlı süte ulaşamıyo olabilir belki. Benim bebe de 24 ağustosta doğdu en son 6400dü doktor gayet iyi dediMerhaba bebeğim 2 Eylül de doğdu, 3.5 kilo 49 cm doğdu. Şuan 4 ay 10 günlük ama 6 kilo 100 gram 65 cm boyusadece emdiriyorum ilk başlarda ara ara mama verdim ama sütüm yetiyor eminim bol bol geliyor neden kilo almıyor bilmiyorum doktorlara güvenmiyorum ilk etapta bizi çok yordular o taraf uzun hikaye ama endişelenmeli miyim? Genel olarak sağlıklı mutlu bir bebek pek bir sorunumuz yok kilo dışında ...
Ay keşke olsa ya. Ücretsiz izne çıktım ben. Şubatta başlayacağım. Bu arada kızlar, siz işe başladınız mı? Özellikle öğretmen olan arkadaşlari merak ediyorum
Ben kullanıyorum ishal oluncaKızlar bebeğine probiyotik kullanan var mı?
Saç için mi diyosunKız okurken yoruldum uygularken vakit bulamam kesin
Çok çok geçmiş olsun canım. İyidir inşallah bebişinYerdeydi ana kucağı zaten yine dayanamadım ölçtüm 55 cmden düşmüş,oğlum 65 cm. Hareketlerinde falan bir farklılık yok gibi şimdilik gözlemliyorum. Düşe kalka büyüyecekler tabi ama çok korktum ya Rabbim korusun hepimizin evlatlarını
Evet canım hatırlıyorum, hatta merak etmiştim seni. İzmir’i hiç bilmiyorum maalesef. İnşallah sorunsuz geçer ameliyatlarınız, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebişin. Rabbim evlatlarımıza sağlık, şifa versin inşallahKızlar hepinize merhabaHatırlayan vardır belki.Oğlum makatı kapalı doğmuştu.İlk ameliyatını doğduğu gün oldu.Şimdi 2.ve 3.ameliyatı için İzmire gelicez ege üniversitesine.Ben konaklama için dsi misafirhanesi Maden işletmeleri misadirhanesini vs aradım Sanırım öğretmen evleri kapanmış bilgisi olan varmı.bize önerebileceğiniz bebekle en rahat edebileceğimiz hastane yakını yerler
Bizim de öyle yaklaşık 20 gündür filan bizim dışımızdaki kişileri iyice süzüyor, eşref saatine gelmediyse dudaklarını büzüp içli içli ağlıyor. Kayınvalidem, kayınbabam, babam hepsi sevmek istiyorlar ama sanki bişey yapmışlar gibi ağlıyorBu arada benim bebe yabancılara dudak büzmeye başladıgeçen bi arkadaşımız geldi kucağımdaydı bi eliyle sımsıkı tişörtümü tutup dudağını büzdü kız her konuştuğunda sıçradı ağlıcaktı nerdeyse
Hiç normal değil bence. Sen ilk doğduğu zamanlarda da bahsediyordun, sana destek olması gereken zamanlarda kaçıyor gibi görünüyor. Biz eşimle beraber bakıyoruz, genellikle evde. İşiyle ilgili gitmesi gereken yerler ya da görüşmeleri oluyor, ona çıktığında arkadaşlarını da görüyor, bir iki kere de sırf görüşmek için çıktı. Dert etmiyorum, o da bunalıyor, yoruluyor. Burda biraz karşılıklı konuşmak önemli canım. Yani senin tek başına çocuğun değil, ikinizin. O çalışıyor olabilir ama işyerinde çalışmak çocuk bakımının yanında hiçbir şey değil. Taş da taşısam bu kadar yorulmam, çünkü beynen bildiğim bir işi yapmak yormaz. Ama bebekle canı mı yanıyor, aç mı, uyuyacak mı, oyalayabiliyor muyum derken hem fiziksel hem mental yoruluyor insan. Bunları eşine de anlatsan belki biraz dahs anlayabilir seni.Kızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.
Mama kullanıyor muydun? Bizim o aralarda, belki biraz daha sonrasında gaz gibi zorlayan bi kabızlık sorunumuz oldu. Mamayı değiştirdik, çözüldü. Rahatladı öyle olunca.Kızlar benim bebeğim 3 ay 16 günlük oldu bu aralar daha gazlı oldu 2.5 aylık olunca rahatlamıştık ama 10 gündür tekrar gaz sorunumuz arttı gece bir buçuk 2 saate bir kalkıyor emerken karnından bayağı gurlama sesi geliyor böyle değişim yaşayan var mı ?
Ay sanki ben yazdımBitik durumdayım dün gece elini ayağını tutmaktan hic uyumadım sırf o uyusun diye bugün de annem çağırdı ona gidiyim belki bir umut dinlenirim dedim giderken arabada uyudu kalktı gitti evde biraz oyalandı 1.5 saat sonra falan yine uykusu geldi her yolu denedik uyumuyor ve yana yakıla ağlıyor ya hem uyumak istiyor hem uyumamak bu ikilem beni tüketti sabrim kalmadı gerecekten bu atak ne zaman bitecek 4. Ay neymiş ya kızlar yaa sizinkiler de böyle mi uykusu gelip uyuyamadığı zaman uyku saatini kaçırdığınız da ağlıyorlar mı böyle deli gibi
Tam benzeyen bulamadım ben de. Zaten şuan tutmuyor ama en uzun tuttuğu avent soothie oldu. Bi de herkesin önerdiği bibs var ama onu da uzun tutmadı bizimki.Biberon ucuna benzeyen emzik öneriniz var mı
Selam canım, biz uykusuzuz bu aralar da asıl sen nasılsınMerhaba kızlar bir selam vereyim dedim nasılsınız uzun zamandır uğrayamadım buralara özledim sizleri 3 çocukla bol ekşınlı hayat devam ediyor vututuuu modunu açtım
Kesinlikle endişelenmemelisiniz. Her bebeğin hikayesi, yolu farklı. Bizim de kilomuz alt sınırlarda ama doktor nörolojik ve fiziksel gelişimini çok iyi buluyor, o yüzden endişelenmiyoruz. Önemli olan sağlıklı ve mutlu bebek, kilo ilk aylar için bir sağlık göstergesi ama sonrasında pek bi önemi yok. Tabi ki anneler olarak biz doysunlar, kilo alsınlar istiyoruz da canınızı sıkmanıza değmezMerhaba bebeğim 2 Eylül de doğdu, 3.5 kilo 49 cm doğdu. Şuan 4 ay 10 günlük ama 6 kilo 100 gram 65 cm boyusadece emdiriyorum ilk başlarda ara ara mama verdim ama sütüm yetiyor eminim bol bol geliyor neden kilo almıyor bilmiyorum doktorlara güvenmiyorum ilk etapta bizi çok yordular o taraf uzun hikaye ama endişelenmeli miyim? Genel olarak sağlıklı mutlu bir bebek pek bir sorunumuz yok kilo dışında ...
Benim de öyle oldu gaz sorunu için mamselin kimyonlu rezene çayını içiyorum onu içtiğim zaman kızım bir nebze olsun rahat ediyor. Karnından genelde geceleri emerken guruldama sesi geliyor benimkinin deKızlar benim bebeğim 3 ay 16 günlük oldu bu aralar daha gazlı oldu 2.5 aylık olunca rahatlamıştık ama 10 gündür tekrar gaz sorunumuz arttı gece bir buçuk 2 saate bir kalkıyor emerken karnından bayağı gurlama sesi geliyor böyle değişim yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?