2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Meyve harici yemiyor o da asla Kilo yapmıyor tek

Yok canım hazır bişey hiç vermedim içerik. NAsıl dediğin ürünlerde
Aslında mamaya benziyor içeriği besleyici ek olarak meyve oluyor içinde birde unlar oluyor aldığım çeşitlerine göre değişebiliyor. Gece kaşık maması diyorlar sanırkm ismine. Benimki sütlü meyveli çok seviyordu piyasada yok sanırım o artık. Elmalı yulaflı diye birşey aldım bu defa yine hipp markasının. Başka markalarda da var böyle şeyler bakıp seçersin kendine uygun olanı.

İnşallah yer ama o kadar eminim ki yemez herşeyi tükürüyor çok fena ya.damak zevki sadece sebzeyi seçiyor bende öyleyim mesela

Kızlaaar dün kızımın doğum günüydü, tüm aile beraberce kutladık. Sizinle de heyecanımı paylaşmak istedim. Hala aklım almıyo nasıl 1 yıl olduğunu Geçen sene hepimiz heyecanla doğum yapmayı bekliyorduk, şimdi bebişlerimiz 1 yaşına geldiler Allah hepsine bizlerle beraber sağlıklı, mutlu, uzun ömürler nasip etsin

Meyve harici yemiyor o da asla Kilo yapmıyor tek
Canım diş ve yaz sıcağı çok etkiliyor. Geçen ay bizim de öyleydi, meyve ve yoğurt yedirebiliyordum sadece. Şimdi biraz biraz yemeye başladı ama hala eskiden yediği herşeyi yemiyor. Et çok güzel yiyordu, şimdi tükürüyor

Bilmiyorum öyle bir belirtide yok ama daha önceki dişler de de böyle olmamıştı hiç zaten bugün birşey vardı hiç keyfi yok huzursuzdu bakalım dişse belli eder kendini
Diştir o azılarıda kaşınıyor artık benim kızın dişi patlayacağı zaman içimden geçiyor

Aynı benimki sanki kndi doğurdu diğer torunlarına karşı da öyle bir değişik zaten ben ciddiyetimi bozmuyorum olabildiğince uzak duruyorum mecbur gidiyoruz işte 2 saat idare etmeye çalışıyorum
İşine baksın o kendi oğlunu ben kendi evlatlarımı doğurdum cahiliye döneminde değiliz. Benimki diğer torununa karşı öyle değil sadece benimkilere diğer gelin uzakta oturuyor ve asla yüz vermiyor buna çocuğu da sevdirmiyor iyi yapıyor. Ben ondan beter laf söylüyorum kavga ediyorum vs vs ama ben büyük gelinim alıştı tabi bana sallamiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…