2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kilosu ne kadar ki şuanda emiyor veya mama içmiyor mu

Benimki ona bayılıyor. Hızlı ve diye parmağı ile gösterip duruyor. Kıvamını ben muhallebi giib yapıyorum. Bence bebeklerin damak tatları var. Seçim yapıyorlar kendilerine uygun olanları.
Belki benimki de sever de hasta ya ağzına hiçbir şey sürmüyo en sevdiği şey muz ona bile kafa çeviriyo yavrum

Kase dediğinin miktarı ne kaç yemek kaşığı? Birde çorba sulu mu yoksa yoğun kıvamlı püre gibi mi içinde neler oluyor besleyici mi? Bazı bebekler az yiyor bence zorlasak da değişmiyor bazı bebeklerin iştahı açık oluyor. Büyüdükçe işler değişir yerler diye düşünüyorum. Bizden çok takibini yapan doktorunuzun önerileri önemli bu konuda.

Arkadaş merhaba umarim hepiniz ve bebisler cok iyidir arastirma makalem icin yardim ederseniz cok sevinirim.
Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

Kızım hasta oldu aşı olamadı hala daha demiştim ya hah o gündür hala hasta ve bana da bulaştı o kadar kötüyüm ki kolumu kaldıracak halim yok. Ben böyle isem kızım nasıl heryeri ağrıyordur burnu tıkalı başı ağrıyordur off düşünmeden edemiyorum şimdi bir de ağız kenarında uçuk gibi bişey çıktı birkaç grce önce ağlayarak uyandı sabahı uçuk olmuş korktu galiba herşey üst üste geliyor bu aralar bizde

Kıyamam çok zorlu geçiyor hastalıkları bizim için. Çok geçmiş olsun. Hala ateşi devam ediyor mu nasıl son durumlar.
Çok sağol ateşi yok ama döküntüler çıktı yüzünde boynunda. Chatcpt altıncı hastalık diyor doktor da olabileceğini söylemişti

Son durum ne kuzum tarhana verdiysen denesene bir genelde seviyor bebekler ve yoğurt ilaç ne kullanıyorsun ve sen doktora gitmismiydin doktor ne dedi
Tarhanayı sevmedi benimki bol sebzeli ilik sulu çorba yaptım önceden severdi ağzına sürmedi en sevdiği şey muz görünce bile bağıra bağıra isterdi assla yemiyor. Bugün 4 gün oldu hiçbir şey yemiyo süzüldü gözümün önünde iburamin cold kullandık 2 gün doktor viral enfeksiyon dedi şimdi döküntüler çıktı galiba tekrar götürcem

Geçmiş olsun biz de 12. Ay aşısını olamadık hastalık yüzünden. Ay ne kötü ya bebeklerin hasta olması

Yaa biran önce iyileşsin kuzucuk bebeler hasta oldu mu Dünya duruyor resmen döküntü nasıl nerelerinde var hastalık kaynakli mi acaba

Yaa biran önce iyileşsin kuzucuk bebeler hasta oldu mu Dünya duruyor resmen döküntü nasıl nerelerinde var hastalık kaynakli mi acaba
Amin inş alnında başladı yanaklarında boynunda ensesinde var şu an galiba altıncı hastalık dedikleri şey bu 2 3 gün dirençli ateş sonrası döküntü oluyomuş

Amin inş alnında başladı yanaklarında boynunda ensesinde var şu an galiba altıncı hastalık dedikleri şey bu 2 3 gün dirençli ateş sonrası döküntü oluyomuş
Osman Gönülal 7 güne geçer diyor. İnşallah geçer hemen.

Geçmiş olsun biz de 12. Ay aşısını olamadık hastalık yüzünden. Ay ne kötü ya bebeklerin hasta olması
Size de geçmiş olsun. O hasta oldu bana bulaştı benden ev ahalisine geçmez umarım. Şimdi biraz daha iyi gibi kızım ama ben fena ateşler içindeyim

Kilosu ne kadar ki şuanda emiyor veya mama içmiyor mu
Emiyor sadece uyumadan önce ve geceleri uyaninca. Mama içmiyor.
Kase 5 6 yemek kaşığı alir. Etsulu sebze, mercimek, tarhana, yayla çorbası yapiyorum. Pure gibi olunca sevmiyor. Corba gibi yapıyorum.
Köfte pankek tarzı seyleri yediremiyorum. Ben de bıraktım artık.
Bi yandan da vicdan yapıyorum beslenmiyor diye.

Ben kıymayı pişirip blenderdan geçirip her şeye koyuyorum. Belki öyle işiniz kolaylaşır.

Aç olsa durmaz zaten anlarsın uyumaz huzursuz olur merak etme bebekler bizden akıllı onlar dertlerini anlatmayı beceriyorlar

Çok besleyici yapıyormuşsunuz çorbaları, zaten yetmeseydi miktarları mutlaka huzursuz olurdu anlardınız. Hiç kendinizi üzmeyin büyüdükçe mutlaka değişecektir sevdiği yiyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…