2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Macun kullanıyor musunuz peki ve fırça nasıl olmalı ki marka paylaşır mısınız
Macun jack&jill florürsüz. Ama değiştiricem. Florürlü alıcam. Bitmek üzere.
Fırça silikon. Tr'de değiliz biz. Örnek olsun derseniz ekran fotosu aldım amazondan. Belki bulabilirsiniz.
Üçlü olanın ortadakini kullanıyoruz. Tekli olanın fırça kısmı silikon. Çok temizlediğini düşünmüyorum diğeri kadar.

Eklentiler

• 1000299857.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000299859.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 7
Macun rocs fırça 03 yaş herhangi biri olabilir ben suan chicco ve rocs fırça ile devam ediyorum

Bu arada bebeğimde geçmeyen illet bir pişik var kullanmadığım krem kalmadı geçmiyor leş gibi bir pişik kanıyor genital bölgesi resmen . Eczanede özel krem bile yaptırdım bana mısın demiyor. Çocuk yürümeyi unuttu seke seke yürüyor acısından sürekli ağlıyor sürekli ağlıyor popoyu silemiyoruZ sildiğimiz an kanamaya başlıyor . Ve durmuyor kanama bez değiştirdim bezden mi diye prima iyi geldi geçer gibi oldu tekrar başladı primayi bırakınca. Molfix in içeriğini değiştirmişler sikayet var da bir suru sikayet okudum . Prima da aşırı pahalı gerek yok mıçmak için o kadar para vermeye ha iyileşsin parası da mühim değil tabi de . Araştırırken Farkettim kiii benim kıza meğer mandalina dokunuyormuş .. evde mandalina yokken iyilesiyor mandalina gelsin beter oluyor . Bu nar limon mandalina portakal ve domates te de oluyor bunları anladım şimdi hepsini kestim bakalım ne zaman iyileşecek

Gao xessica verns teşekkürler bnde araştıracağım bu dediğiniz ürünleri bebitom başlasın diş fırçalamaya bakalım nasıl yapcaksak artık kitledi mi ağzını açmaz da

Maalesef benim kızda 2 haftadır pişik geçmiyor kaşınıyor galiba altını açınca hep eliyle kasıyor ve kanatıyor bnde Molfix kullanıyordum sleepy denedim ama bezle mi alakalı anlamadım gerçe dün değiştirmek aklıma gldi bezi dün geçtik sleepy ye ama bilmiyorum hep değiştirip temiz tutuyorum anlamadım.ben asitli olarak sadece domates veriyorum kahvaltı da yiyor onu uzun süredir yiyor ama pişik olsa hemen olurdu anlamadım geçmiyor

Kızlar iyi geceler, diş fırçalamaya başladık biz de. Ama aklımıza takılan bir durum var. Diş macunu kullanınca bebeğin ağzından nasıl temizlenecek o.
Yutmasında sakınca olur mu biliyor musunuz. Henüz tükürmeyi bilmiyor bizim bebe

Yutmasında bir sakınca yok. Pirinç tanesi kadar konacak. Aslında biz yetişkinlerinde macunu az koyarak çok suyla çalkalamaması gerekiyormuş. Bizzat iki ayrı çocuk diş hekiminden aldım bu bilgileri ki birine bebeğimi götürdüm. Florürlü diş macunu kullanmalısınız da dedi onu da ekleyeyim.

Yutarsa sorun olmuyormuş. Ona göre yapıyorlar sanırım içeriğini. Bana kendi diş macununuzdan minnacık bile kullanabilirsiniz dedi ebe de hemşire de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…