Malesef cnm o çoğunda işe yaramıyor oğlumda bende iyiydim saçım gür du cildim iyiydi simdikinde ise saçlarım kurudur cilt desen kötüledi hormonlar sagolsun
Çok fazla iyi yorum geldi diye almıştım, ama bugün sabah kimya mühendisi bi hesapta içeriğini araştırdıklarını, önerilmediğini gördüm. O yüzden şuanda çok emin değilim
Canım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadı Badem yağınıda tavsiye ederim kullanmak isteyenlere
Anneme çektiysem çatlamam gibi gözüküyor ama bakalım. Bence kremlerden önce su tüketimi geliyor ya içeriği temiz her krem/losyon hemen hemen aynı bence. Bir arkadaşıma da doktoru kakao yağını önermiş aklıma geldi sen badem yağı diyince, dönüşümlü kullanılabilir
Malesef cnm o çoğunda işe yaramıyor oğlumda bende iyiydim saçım gür du cildim iyiydi simdikinde ise saçlarım kurudur cilt desen kötüledi hormonlar sagolsun
Yasasin kötülük diycem ama denmiş bir kere diyicem oda olmiycak bugün bir paylaşım okudum 16 hafta erkek denip 20 haftada kız olduğu çıkmış ortaya yarın tekrar sorarsın
Yapma yanariz lafı varya şuan cinsiyet olayı ona döndü halası felan geldi cuma günü cinsiyet ogrenicez die okadar yol çekilirmi biri Antalya'dan kumlucadan geldi biride İstanbul'dan kız olsun da cicili pembis pembis kıyafet alıp öyle dönelim diyolar
Kızlar bizim de yarın cinsiyet tam netleşir inşallah bence.Kontrolüm var geçen sefer kıza benzetmişti artık yarın tam derse ona göre planlarız alışverişi
Yapma yanariz lafı varya şuan cinsiyet olayı ona döndü halası felan geldi cuma günü cinsiyet ogrenicez die okadar yol çekilirmi biri Antalya'dan kumlucadan geldi biride İstanbul'dan kız olsun da cicili pembis pembis kıyafet alıp öyle dönelim diyolar
Ben de fetal ile öğrendim ilk gecen haftada ultrasonda pipiyi gördük görene kadar bende acaba mı diyordum aynı şeyden muzdariptim çünkü tüm belirtiler kıza çıkıyordu bende de ama artık netleştim canım alışverişe de başladım yavaş yavaş beğendiğim şeyleri alıyorum dün bunları aldım görünce
Ben de fetal ile öğrendim ilk gecen haftada ultrasonda pipiyi gördük görene kadar bende acaba mı diyordum aynı şeyden muzdariptim çünkü tüm belirtiler kıza çıkıyordu bende de ama artık netleştim canım alışverişe de başladım yavaş yavaş beğendiğim şeyleri alıyorum dün bunları aldım görünce