tatlım hayırlı uğurlu olsun inş, erkek anaları olarak aramıza hoşgeldiniz diyelim :)) inşallah sorunsuz ilerlemeye devam ederiz ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Oyyh ojbuldum canım Aminncinsiyet çok merak ediliyor illaki ama çok ta önemli olmadı benim için hiç bir zaman. Sağlıklı olsun, mutlu, iyi yürekli bir insan olsun yeter
Analarının kuzuları hepiciği ☺
Bu sabah günaydın oğluşum diye selamlaştık, şimdiden keyfi bile alıyor aklımı
Sinir bozucu gerçekten, baya da olmuş haftası ama erkek olsaydı görünürdü illaki ucundan kıyısından sanki ya. 13. Haftada benim oğluşun çok belliydi o bölgesi
Kızlar pozisyon uygundu doktor gerçekten tam bir beceriksiz devlet hastanesi doktorları bile böyle değildir herhalde ya adam baktı bi kıza benziyor yok erkeğe benziyor derken bebek sırtını döndü bakamadı kalktık geldik çok sinir oldum sanki para basıyoruz ya
Ben devlete gidiyorum hiçte bu şekilde davranan olmadı oğlanı 11+3 de öğrenmiştim direk söylemişti cinsiyetini bunuda belki pipisi vardır küçüktür die bekletiyor yoksa kız zaten benim kide heveslenmiyorum öyle duruyorum
Tecrübeli anneler birşey sorucam sizce 11+4 falan cinsiyeti anlamak için yeterli midir ? Yani ultrasonda anlaşılır mı yoksa daha net için 13 . Hafta falan daha mı belirgin oluyor
Kızlar merhaba gününüz güzel geçsin inşallah. Sormak istediğim bir şey var folik asitten sonra demir gibi takviyelere ne zaman başlattı doktorunuz. En son gittiğimde 13. haftanın başındaydım doktor bir şey yazmadı, söylemedi de, benim de sormak aklıma gelmedi. Unuttu mu acaba yoksa erken mi daha?
Kızlar merhaba gününüz güzel geçsin inşallah. Sormak istediğim bir şey var folik asitten sonra demir gibi takviyelere ne zaman başlattı doktorunuz. En son gittiğimde 13. haftanın başındaydım doktor bir şey yazmadı, söylemedi de, benim de sormak aklıma gelmedi. Unuttu mu acaba yoksa erken mi daha?
Ya benim12 de ki kontrolde baslatıyo doktorum digerinde de oyle yaptı. Bundada demire baslattı. Ama bazı doktorlar 16 da falan baslatıyor. Mesela benim bi arkadasıma bu haftada magnezyuma da baslatmıstı. Benimki baslatmıyor. Şuan konusmadık bile. Oncekinde de daha ileri haftalarda agrı kramp olursa haber ver magnezyum baslayalım dedmişti.
Ya benim12 de ki kontrolde baslatıyo doktorum digerinde de oyle yaptı. Bundada demire baslattı. Ama bazı doktorlar 16 da falan baslatıyor. Mesela benim bi arkadasıma bu haftada magnezyuma da baslatmıstı. Benimki baslatmıyor. Şuan konusmadık bile. Oncekinde de daha ileri haftalarda agrı kramp olursa haber ver magnezyum baslayalım dedmişti.
Oyyh ojbuldum canım Aminncinsiyet çok merak ediliyor illaki ama çok ta önemli olmadı benim için hiç bir zaman. Sağlıklı olsun, mutlu, iyi yürekli bir insan olsun yeter
Analarının kuzuları hepiciği ☺
Bu sabah günaydın oğluşum diye selamlaştık, şimdiden keyfi bile alıyor aklımı
amin canım, benim için de hiçbir önemi yok hatta ben kız çocuklarını da aşırı severim, yeter ki sağlıklı olsunlar dediğin gibi.. ben de etrafta kimse yokken hep ''oğluşum'' diye seviyorum yavrumu :)) çünkü cinsiyet partisi yapacaz bayramdan sonra, bilmiyor gibi davranıyorum o yüzden