bende tedirginim inanki bi arkadaşım var bir ay kaldı doğurmasına hep kız diye biliyorduk geçenki kontrolünde erkek olduğunu öğrendiler ne olacağı belli olmuyor ya doğduğunda öğrenseydin diyorum kıza şimdi gene iyi yönden bakmak laızm
Bende öyleyim ama yok ben çalıyor ben söylüyorum benim kızçe 20+6 günlük dün doktora dedim sadece kayma hissediyorum normal mi diye o da dediki şuan küçük anca kayma hissedersin yakında tekmeleri tokatları hissedersin merak etme dedi
bende tedirginim inanki bi arkadaşım var bir ay kaldı doğurmasına hep kız diye biliyorduk geçenki kontrolünde erkek olduğunu öğrendiler ne olacağı belli olmuyor ya doğduğunda öğrenseydin diyorum kıza şimdi gene iyi yönden bakmak laızm
Bende öyleyim ama yok ben çalıyor ben söylüyorum benim kızçe 20+6 günlük dün doktora dedim sadece kayma hissediyorum normal mi diye o da dediki şuan küçük anca kayma hissedersin yakında tekmeleri tokatları hissedersin merak etme dedi
şimdi de böyle örnekler var ya arada tek yük çıkıyor arkadaşım şokta şuan etiketlerini sökmemiş kıyafetlerin değiştircem diyor değiştirebilirsem bakalım nasip
Evet artık şansımıza ne yapalım o yüzden 3 aya kadar alışverişini yaptım ben gerisini nolur nolmaz doğunca alırım
ay onun içinde para veremem
şimdi de böyle örnekler var ya arada tek yük çıkıyor arkadaşım şokta şuan etiketlerini sökmemiş kıyafetlerin değiştircem diyor değiştirebilirsem bakalım nasip
Hamileliğin ilk başlarında tedirgin oluyordum, fiziksel olarak bir şey olur mu vs diye. Sonra doktor ultrasonda çılgın gibi bastırınca dedim ki zarar gelmesi o kadar da kolay bir şey değilmiş yani... Ondan sonra çok daha rahat oldum mesela. Bizler normal olarak biraz evhamlanıyoruz tabii ki :)
Kızlar bişey sorucam. Ben hep sırt üstü uzanıyorum herkes zararlı diyor ama engel olamıyorum bazen unutuyorum yine öylr uzanıyorum şu an bile yeni fark ettim yarım saattir öyleyim. Sizce o kadar zararı var mıdır ?
Aynen bu akşam ben riske atmayıp nolur nolmaz bir şehir hastanesinin kadın doğum aciline gideyim su testi varmış galiba onu yaptırayım diyorum. Aklımda kaldıkça kuraacağım galiba.