• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Yaa nasıl bi çekim 😍 ben de mi yaptırsam😅

Burayla anlaştık biz çekimleri benim çok hoşuma gitti, konseptleri çok güzel görünüyo, böyle abiyeli çekimlerden istemedim daha doğal olsun istedim o yüzden burayla anlaştık ✨🌸

Eklentiler

• IMG_0589.webp
    IMG_0589.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba bende gölbaşında oturuyorum
Gölbaşı devlette gece doğumu yok
Gündüz doğumu var
İlçe hastanesi olduğu için gece doğumu kabul etmiyorlar
Benimde etlik bilkent ve diğerlerinden memnun olmayan arkadaşlarım var
Doğumun geceye denk gelirse ne yapmayı düşünüyorsun ?
Hiç böyle bir şey duymadım ama. Gebe okuluna gidince sorarım. Aksi durumda Etlik şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Ki zaten gebelik şekerim çıktı. Doktor 2 hafta diyet verdi. Düzelmezse değerim Etlik şehir hastanesine gönderecek. Dua ediyorum inşallah herşey yolunda giderde doğumum kolay olur sağlıkla çocuğumu kucağıma alırım.

Ben özlede takipliyim de devlet hastanesinde girisim olsun diye gitmistim Elif hanima
İrem hocaya geçin isterseniz. Aylık kontrollere gidin. Ben çok seviyorum kendisini. O kadar iyi ki. Sıfır ego. Birde oranın ebeleri de çok iyi. İnşallah nasip olur orda doğum yapmayı çok istiyorum.

İrem hocaya geçin isterseniz. Aylık kontrollere gidin. Ben çok seviyorum kendisini. O kadar iyi ki. Sıfır ego. Birde oranın ebeleri de çok iyi. İnşallah nasip olur orda doğum yapmayı çok istiyorum.
Cok tesekkur ederim bakacagim o doktorada. Durumum biraz riskli oldugu icin burada devlette dogum yapmayi dusunmuyorum o yuzden. Yoksa benim kontrolum de cok iyi gecti cok memnun kaldim doktordan

Arkadaşlar kabızlık beni çok zorlamaya başladı bebek büyüdkçe iyice sıkışıyor herşey karnımda sanki ne durumdasınız var mı önerileriniz

Benim 166 çıktı doktorum diyete yönlendirdi 1 haftadır diyetteyim ben de takip ediyoruz şekeri de.

Hiç böyle bir şey duymadım ama. Gebe okuluna gidince sorarım. Aksi durumda Etlik şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum. Ki zaten gebelik şekerim çıktı. Doktor 2 hafta diyet verdi. Düzelmezse değerim Etlik şehir hastanesine gönderecek. Dua ediyorum inşallah herşey yolunda giderde doğumum kolay olur sağlıkla çocuğumu kucağıma alırım.
Merhaba. Diyetisyen kontrolünde ölçümleriniz nasıl çıkıyor daha iyi mi,beklenen aralığa düştü mü? Beni diyetisyene yönlendirmedi 3-4gün kendin bak sonra yine gel dedi, çok dikkat ediyorum yediğime içtiğime tatlı,karbonhidrat ,meyve vs kestim ama hala tokluk 150 160 çıkıyor :( insülin mi başlatır bir sonraki aşama acaba

Benim şimdi değil de hamileliğimin başında birkaç hafta geçmeyen göz seğirmem olmuştu. Sonra kendiliğinden geçti şükür. B12 veya magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş
Öyle mi benimde gebeliğin başından beri dönem dönem uzun süren seğirmelerim oluyor ondan o zaman teşekkür ederim

Bel agrisi icin bana korse gibi bisey verdi dün doktor. Sanki iyi geldi, drunuza sorun isterseniz bel agrisi yasayanlar. Fizyoterapi yazalim mi dedi ama ben bi bunla bakayim duruma göre isterim dedim

Back
X