Aşkım bence marka o kadar da önemli değil benim pregoyu dört sene kullanan kuzanim var
Süpersiniz arkadaşlar mağazada da inceleyip kararımı vereceğim gibiYıllarca prego sattım mağazada bir tane garantiye yollanacak ürün gelmedi arabalarından tutun yataklarına elektrikli ürünlerine kadar hepsi çok kaliteli ürünler
Heheheheh benim gibi altınsever arkadaşlarımı görmek beni ancak mutlu ederAhahahah ay sen eşittir ben. Bozamam
Yok yok ben sorun çıkmazsa becerebilirsem normal düşünüyorum ilk bebiş olacak benim dahaŞükür canım, kesik yeri belli canım ya sende mi sezeryan olacaksın? Hep aynı yerden kesiyorlar ön tarafta tüy bitiminin tam üstünden oluyor benim ki tam orada şimdi ikinci kesiği nerden atacaklar açıkçası bende onu merak ediyorum
Biz aldık park yatağını, "Sunny baby 9160 wonderland" hem geniş içerisi 70*120 ölçülerinde, hem dönencesi, titreşim özelliği, sallayabilmek için ekstra ayakları, alt açma aparatı falan da mevcut. E-bebekten 4000₺ ye aldık. Yalnız senin dediğin modellerden farklı olarak bizimkinde asansör dedikleri olay yok sadece. Ona da anne yanına koyduğumuzda bizim yatağımız zaten yüksek diye ihtiyaç duymadık açıkçası. En iyisi mağaza gezip kendin görmekArkadaşlar bu ay park yatağı alalım diyorum, Yoyko 8 in 1 ile Prego Miami arasında kaldım. Yoyko çok daha yüksek fiyatlı bilgisi olanlar var mıdır acaba?
Sağlıkla kullanın inşallah canım benim ona da bakacağım o halde önerin için çok teşekkür ederimBiz aldık park yatağını, "Sunny baby 9160 wonderland" hem geniş içerisi 70*120 ölçülerinde, hem dönencesi, titreşim özelliği, sallayabilmek için ekstra ayakları, alt açma aparatı falan da mevcut. E-bebekten 4000₺ ye aldık. Yalnız senin dediğin modellerden farklı olarak bizimkinde asansör dedikleri olay yok sadece. Ona da anne yanına koyduğumuzda bizim yatağımız zaten yüksek diye ihtiyaç duymadık açıkçası. En iyisi mağaza gezip kendin görmek
Rica ederiiimSağlıkla kullanın inşallah canım benim ona da bakacağım o halde önerin için çok teşekkür ederim
Ay haber vermez miyim canımın içi valla sabahtandır heyecandan işe güce odaklanamadım. İnşallah sağlıklı haberlerini vermek nasip olur oğlumunRica ederiiiminşallah aldıklarımızı sağlıkla kullanalım. Bu arada detaylıdan çıkınca anlat bize de öncelikle sağlıklı haberlerini al, sonra da tatlış oğlun yüzünü güzelce göstersin pozlarını versin inşallah
Bende seninle bekliyorum saat 5 i merak ettim mutlaka yaz canım güzel haberlerle gelirsin inşallahAy haber vermez miyim canımın içi valla sabahtandır heyecandan işe güce odaklanamadım. İnşallah sağlıklı haberlerini vermek nasip olur oğlumunSonra da inşallah senin oğluşun başına
İnşallah bitanem amiiinAy haber vermez miyim canımın içi valla sabahtandır heyecandan işe güce odaklanamadım. İnşallah sağlıklı haberlerini vermek nasip olur oğlumunSonra da inşallah senin oğluşun başına
Ben 5. Sınıfa kadar emdimKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuzben emzik bakıyordum da bir arkadaşım aaa emzik mi vereceksin çocuğa diye beni bir yargıladı emzik karşıtı anneler de varmış meğer ben bu konuda pek kararsız kaldım açıkçası. Philips almıştım 0-6 ay ve şimdi bir tane de bibs almayı düşünüyordum kullananlar ve bu konuda fikri olanlar sizlerin de görüşünü merak ediyorum
Ay senin yerine bende heyecanlandım merakla güzrl haberlerini bekliyoruz oğluşunu görürsün inşallah net olarakAy haber vermez miyim canımın içi valla sabahtandır heyecandan işe güce odaklanamadım. İnşallah sağlıklı haberlerini vermek nasip olur oğlumunSonra da inşallah senin oğluşun başına
Ay senin yerine bende heyecanlandım merakla güzrl haberlerini bekliyoruz oğluşunu görürsün inşallah net olarak
İnşallah bitanem amiiin cumartesiye ne kaldı şurada
İyi ki varsınız kızlar hadi bakalım müjdelerle geleceğim sonra da sizlerin müjdesini alacağım inşallahBende seninle bekliyorum saat 5 i merak ettim mutlaka yaz canım güzel haberlerle gelirsin inşallah
Bebek hareketlerini hissetmeyenler bununla alakalıymış kızlar
yanınızda önceki ultrasonları falan götürdünüzmü canım ya. benim gideceğim doktor ikili tarama testinin grafiğini görmek istiyomuş her gelen hamilenin.Detaylı usg güzel geçti kızlar
Canım ben de 1 bibs birde Philips aldım gönlüm bibsten yana çok şık duruyorKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuzben emzik bakıyordum da bir arkadaşım aaa emzik mi vereceksin çocuğa diye beni bir yargıladı emzik karşıtı anneler de varmış meğer ben bu konuda pek kararsız kaldım açıkçası. Philips almıştım 0-6 ay ve şimdi bir tane de bibs almayı düşünüyordum kullananlar ve bu konuda fikri olanlar sizlerin de görüşünü merak ediyorum
Canım, benim kızım ilk etapta hiçbir emziği almamıştı. 4. Ayda parmağını emmeye başlayınca aventi tekrar denemiştim ve almıştı. Emziğin en büyük faydasını meme bırakma zamanında gördüm açıkçası. Ben sadece uyurken emzik verdim ve emziği de çok kolay bir şekilde 2 yaşını doldurmadan bıraktı. Çocuğun alırsa büyük rahatlık yani. Ama ben her dakika ağzında olmasından hoşlanmıyorum meselaKızlar emzik konusunda ne düşünüyorsunuzben emzik bakıyordum da bir arkadaşım aaa emzik mi vereceksin çocuğa diye beni bir yargıladı emzik karşıtı anneler de varmış meğer ben bu konuda pek kararsız kaldım açıkçası. Philips almıştım 0-6 ay ve şimdi bir tane de bibs almayı düşünüyordum kullananlar ve bu konuda fikri olanlar sizlerin de görüşünü merak ediyorum
Ben izinliyim canım. Evden çalışıyorum ama şirketim bütün resmi tatilleri izinli yapıyor hamileleğimden dolay ıKızlar evden çalışanlara birkaç sorum olacak : malum yarın 1 mayıs resmi tatil diye geçiyor. izinli mi olacaksınız yoksa normal çalışma günü mü oluyor (mesaisiz).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?