2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Hepsi gidicek korkmaaa benim kuzenim toplam 30 kilo aldı hepsinden de fazla verdi emzirirkenn Benim 5. Ayım bitti 4 kilodayım şuann

ben de İzmir'deyim ama şu sıra maddi olarak pek ferah sayılmam o yüzden şehir hastanesi düşünüyorum ama henüz karar vermedim.
Canım kart ile ödeme durumun varsa o 4000 ancak yoksa da dert değil şehir hastanesi sonuçta araştırma hastanesi yeter ki müjdeli haberlerle gel

Oh maşallah yavrucum çok sevindik merakla bekledik seni heyecanlandık herşeyin yolunda olması çok güzel hep böyle gelsin haberlerimiz

Ay coknsevındım boyu ve kaç gram olduğu hakkında bılgı verdımı

Oh maşallah yavrucum çok sevindik merakla bekledik seni heyecanlandık herşeyin yolunda olması çok güzel hep böyle gelsin haberlerimiz
Ay coknsevındım boyu ve kaç gram olduğu hakkında bılgı verdımı
Şükürler olsun çok şükür.aklımda bir tek beyindeki o yapı var şimdi 3 hafta nasıl sabredeceğim. Hepiniz benimle heyecanlandınız inşallah sizlerin de güzel haberlerini alalım 340 gram olmuş teyzesi 23 cm

Maşallah bende 20 sını sabırsızlıkla beklıyorum ben benım kının hıc kılo aldıgını düşünmüyorum devamlı hareket halındeyım koşturup duruyorum karnım desen aynı buyumedı fazla yemek yıyınce anca gelen musterı ler bu hareketlilik kılo verırsın dıyolar moralım bozuluyor acaba kılo almısmıdır

Çok guzel boyu gramı maşallah kuzu'ya

Hiç öyle düşünme benim işyerimde yaşadığım mobing stresi göz önüne alırsan adliye koşturması vs. bebeğin senden alacağını alır muhakkak. Ha bu arada senin karnın bence gayet iyi kuşum maşallah bence bebeğin topaç gibi hiç dert etme

Öyle deme kız eleman yok dıe garsonluk yapıyorum sabah onda geldım ise hala ısteyım ön bırı bulur cıkmam günde defalarca üç kat asagı inip çıkıyorum nefes nefese kalıyorum sıparıs getırır kenn bılmıyprum ya bazen hıc yiyemiyorum yoğunluktan inşallah kılo almıstır kuzum

Aah aaaaaah 22. Haftada 12 kilodayım kendimi nerelere atayım ben

Yoyko için fikrini merak ettim
Yoyko hiç gelmedi bizim mağazamıza onun hakkında yorum yapamam fakat prego hakkında daha çok bilgi vereyim adanada atak ticaret tarafından üretilir varsayalım ki sorun yaşadınız servis ağı çok geniş sorununuz hemen çözülür

Valla bilmiyorum hiç 8 haftalıkken 76 çıktım ilk defa o zaman tartıldım şu an 88 kiloyum
Doğumdan sonra senı ıyı dıyet neklıyor gercı hepımızı bn saha 66 olmusum 62 le Bas aslamıstım gercı ben decamlı ayaktayım koşturuyorum işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…