Hepsi gidicek korkmaaa benim kuzenim toplam 30 kilo aldı hepsinden de fazla verdi emzirirkennKızlaaaarrr daha 4 bucuk aylık hamileyim 7 kilo almıṣım ya yuh yani.
50 kilo baṣladım, 57 oldum. Aslında 7 kilo değil tam 9 kilo aldım. 48 ile baṣlamıṣtım.
Kendimi hayvan gibi hisediyorum...
Vallahi fazla da yemiyorum yani. Hamile değilken daha fazla yerdim. Kendimi çok çirkin hisediyorum sivilcelendi yüzüm. Kıllardan bahsetmiyorum bile.
AA o kadar geçe mi veriyor ayy ben napıcam acabaBenim 14 mayıs detaylı ultrason. Doktorumun önerdigi fsmdeki doktor bu bahsettigim zar zor bulduk randevu. 23+4 olucam sorun olmaz dediler ama olmaz herhalde ya
Evet ya daha günü bile belli değil bizimAy benim de öyle. Haftaya çarşamba randevum var o zaman yönlendireceğim dediburda herkes gidince insan sabırsızlanıyor
Gösterdi teyzesi ama hep yarım yarımGösterdimi yüzünü
Canım kart ile ödeme durumun varsa o 4000 ancak yoksa da dert değil şehir hastanesi sonuçta araştırma hastanesi yeter ki müjdeli haberlerle gelben de İzmir'deyim ama şu sıra maddi olarak pek ferah sayılmam o yüzden şehir hastanesi düşünüyorum ama henüz karar vermedim.
Oh maşallah yavrucum çok sevindikArkadaşlar detaylıdan çıktım yeni bitti. Sizi yerim hepiniz heyecanla beklemişsiniz. Öncelikle İzmir’de olan arkadaşlar için Fuat Akercanı canı gönülden öneririm zira oldukça hassas çalıştı. Tam 1 buçuk saat detaylı detaylı baktı. Bence başka doktorların dikkat etmeyeceği her şeye dikkat etti. Şükür genel itibariyle her şey iyi. Sadece 20 hafta başında gittiğimden beyinde kapanması beklenen bir yapı hala açık 23 te bir kere daha kontrol edecek ama tecrübelerime dayanarak bu hafif açıklıkta ve muhakkak kapanır dedi. Onun dışında plesantada ufak tefek kanama alanlarım varmış ancak gelişim normal olduğundan önemsiz dedi. Başka da bir sıkıntı yok şükürr 3 hafta sonra o yapıda düzeldi mi bebişkomun her şeyi normal.
Ay coknsevındım boyu ve kaç gram olduğu hakkında bılgı verdımıArkadaşlar detaylıdan çıktım yeni bitti. Sizi yerim hepiniz heyecanla beklemişsiniz. Öncelikle İzmir’de olan arkadaşlar için Fuat Akercanı canı gönülden öneririm zira oldukça hassas çalıştı. Tam 1 buçuk saat detaylı detaylı baktı. Bence başka doktorların dikkat etmeyeceği her şeye dikkat etti. Şükür genel itibariyle her şey iyi. Sadece 20 hafta başında gittiğimden beyinde kapanması beklenen bir yapı hala açık 23 te bir kere daha kontrol edecek ama tecrübelerime dayanarak bu hafif açıklıkta ve muhakkak kapanır dedi. Onun dışında plesantada ufak tefek kanama alanlarım varmış ancak gelişim normal olduğundan önemsiz dedi. Başka da bir sıkıntı yok şükürr 3 hafta sonra o yapıda düzeldi mi bebişkomun her şeyi normal.
Oh maşallah yavrucum çok sevindikmerakla bekledik seni heyecanlandık herşeyin yolunda olması çok güzel hep böyle gelsin haberlerimiz
Şükürler olsun çok şükür.aklımda bir tek beyindeki o yapı var şimdi 3 hafta nasıl sabredeceğim. Hepiniz benimle heyecanlandınız inşallah sizlerin de güzel haberlerini alalımAy coknsevındım boyu ve kaç gram olduğu hakkında bılgı verdımı
Maşallah bende 20 sını sabırsızlıkla beklıyorum ben benım kının hıc kılo aldıgını düşünmüyorum devamlı hareket halındeyım koşturup duruyorum karnım desen aynı buyumedı fazla yemek yıyınce anca gelen musterı ler bu hareketlilik kılo verırsın dıyolar moralım bozuluyor acaba kılo almısmıdırŞükürler olsun çok şükür.aklımda bir tek beyindeki o yapı var şimdi 3 hafta nasıl sabredeceğim. Hepiniz benimle heyecanlandınız inşallah sizlerin de güzel haberlerini alalım340 gram olmuş teyzesi 23 cm
Çok guzel boyu gramı maşallah kuzu'yaŞükürler olsun çok şükür.aklımda bir tek beyindeki o yapı var şimdi 3 hafta nasıl sabredeceğim. Hepiniz benimle heyecanlandınız inşallah sizlerin de güzel haberlerini alalım340 gram olmuş teyzesi 23 cm
Ben de 23+4 haftalikken detayliya girecegimBenim 14 mayıs detaylı ultrason. Doktorumun önerdigi fsmdeki doktor bu bahsettigim zar zor bulduk randevu. 23+4 olucam sorun olmaz dediler ama olmaz herhalde ya
Hiç öyle düşünme benim işyerimde yaşadığım mobing stresi göz önüne alırsan adliye koşturması vs. bebeğin senden alacağını alır muhakkak. Ha bu arada senin karnın bence gayet iyi kuşum maşallah bence bebeğin topaç gibi hiç dert etmeMaşallah bende 20 sını sabırsızlıkla beklıyorum ben benım kının hıc kılo aldıgını düşünmüyorum devamlı hareket halındeyım koşturup duruyorum karnım desen aynı buyumedı fazla yemek yıyınce anca gelen musterı ler bu hareketlilik kılo verırsın dıyolar moralım bozuluyor acaba kılo almısmıdır
Öyle deme kız eleman yok dıe garsonluk yapıyorum sabah onda geldım ise hala ısteyım ön bırı bulur cıkmam günde defalarca üç kat asagı inip çıkıyorum nefes nefese kalıyorum sıparıs getırır kenn bılmıyprum ya bazen hıc yiyemiyorum yoğunluktan inşallah kılo almıstır kuzumHiç öyle düşünme benim işyerimde yaşadığım mobing stresi göz önüne alırsan adliye koşturması vs. bebeğin senden alacağını alır muhakkak. Ha bu arada senin karnın bence gayet iyi kuşum maşallah bence bebeğin topaç gibi hiç dert etme
Aah aaaaaah 22. Haftada 12 kilodayımKızlaaaarrr daha 4 bucuk aylık hamileyim 7 kilo almıṣım ya yuh yani.
50 kilo baṣladım, 57 oldum. Aslında 7 kilo değil tam 9 kilo aldım. 48 ile baṣlamıṣtım.
Kendimi hayvan gibi hisediyorum...
Vallahi fazla da yemiyorum yani. Hamile değilken daha fazla yerdim. Kendimi çok çirkin hisediyorum sivilcelendi yüzüm. Kıllardan bahsetmiyorum bile.
Yoyko hiç gelmedi bizim mağazamıza onun hakkında yorum yapamam fakat prego hakkında daha çok bilgi vereyim adanada atak ticaret tarafından üretilir varsayalım ki sorun yaşadınız servis ağı çok geniş sorununuz hemen çözülürYoyko için fikrini merak ettim
Kaç kıloyla basladın kuzuAah aaaaaah 22. Haftada 12 kilodayımkendimi nerelere atayım ben
Valla bilmiyorum hiç 8 haftalıkken 76 çıktım ilk defa o zaman tartıldım şu an 88 kiloyumKaç kıloyla basladın kuzu
Ah sorma dogumdan sonra vermek için baya ugraşıcaz bende 21+4teyim 5 kilo almışım toplamAah aaaaaah 22. Haftada 12 kilodayımkendimi nerelere atayım ben
Doğumdan sonra senı ıyı dıyet neklıyor gercı hepımızı bn saha 66 olmusum 62 le Bas aslamıstım gercı ben decamlı ayaktayım koşturuyorum işdeValla bilmiyorum hiç 8 haftalıkken 76 çıktım ilk defa o zaman tartıldım şu an 88 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?