Öğlene kadar yatıyorum sonra kahvaltı yapıyorum bir türlü ayılamiyorum evdeki işler de kalıyor öğlene kadar uyuyunca tabi herşey birbirine girmiş durumda şuan bnde
Kabin boylar da ilk aylar için çok uygun değil canım ki sıkılan bebek kabin boydan da sıkılıyor yani en fazla 1.5 yaşa kadar düzenli kullanıyorsun zaten bence.
Öğlene kadar yatıyorum sonra kahvaltı yapıyorum bir türlü ayılamiyorum evdeki işler de kalıyor öğlene kadar uyuyunca tabi herşey birbirine girmiş durumda şuan bnde
Kızlar doktorum bebek dönerken son zamanlarda mide bulantısı yapar demişti bana hatta ben ilk çocuğumu doğururken doğum esnasında istifar etmeye başladım bir anda hiç mide bulantısı yaşamamıştım son aylarda kanala girerken doğum esnasında da olabiliyormuş içerde dönerken de olabiliyormuş . Benimde son 1 haftadır midem bulanıyor ama uyku için aynı şey söz konusu değil uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum
Kızlarrrrr araba alan var mı cıldıracagımmm ben bi tane prego mios 2066 buldum ondan alayım diyorum 18 bin tl ama sonra da aynı ozelliklere sahip daha uygun araba bulunamaz mı yani oluyorum.. naptınız araba işini.
Kızlar doktorum bebek dönerken son zamanlarda mide bulantısı yapar demişti bana hatta ben ilk çocuğumu doğururken doğum esnasında istifar etmeye başladım bir anda hiç mide bulantısı yaşamamıştım son aylarda kanala girerken doğum esnasında da olabiliyormuş içerde dönerken de olabiliyormuş . Benimde son 1 haftadır midem bulanıyor ama uyku için aynı şey söz konusu değil uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum
Hamile yastıgımı çocuklar oyun oynarken patlatmıslar hep yenısınıde almak ıstemedım yastık koyup uyumaya çalışıyorum ama yok bana mısın demıyor eee getırırsen hamılelıgo yaza olursun böyle yarın 10 da randevum var bakalım kuzum ne kadar büyümüş