2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    254
Bazı doktorlar 9. Ayda bazıları 1 yaşta alıyor. Farklı bir durum yoksa tek defa vermek yeterli olacaktır.

Kızlar bende uzun süredir gruba bakamıyordum, gece uykuları son haftalarda çok kötü bizim de gece sayamıyorum kaç kere kalkıyor ve sadece meme istiyor başka türlü durmuyor sabaha kadar memede 1 yaşa sayılı günler kaldı bizim de, sizler de de bu durum var mı diye bakmaya gelmiştim, ben de harika haftalar uygulaması var orada 8. Sıçrama da diyor, daha 23 günümüz var bitmesine , hepimizin Allah yardımcısı olsun

Bazı doktorlar 9. Ayda bazıları 1 yaşta alıyor. Farklı bir durum yoksa tek defa vermek yeterli olacaktır.
bizim en son 9. ayda bakılmıştı, 1 yaşta tekrar istemedi. daha önce anemisi vardı açıkçası içime hiç sinmiyor. demiri falan da bıraktırdı. çocuğun rengi pek hoşuma gitmiyor ben yarın doktora götürüp kanına bakmasını isticem. canı acıyacak ama aklıma çok takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…