Yok önce buzluktan buzdolabı kısmına alıp çözüldükten sonra biberonu veya süt poşetini kaynar olmayan sıcak suda ısıtmak gerekiyor.
Aynen, doğru yapmış aslında. Bizimki de ara ara farklı kustu, korktum ama sonra bi huzursuzluğu olmayınca önemsemedim. Belki o anlıktır canım sizinki de.
Ya ben acayip terliyorum hamilelikten beri ve çok yoruldum. Koku da kötü, eskiden hiç kokmazdım. Şimdi kış mış bana mısın demedi valla hala aynı. Bazen kısa kollu pijama giyiyorum o derece.
Cucuthecatt
A
adenliya
Ben de hamilelikten beri de temiz içerik olsun diye siveno kullanıyorum ama gerçekten kokuyu hiç engelleyen bişey yok. Sürekli yıkayıp yenilemek gerekiyor. Dışarı çıkarken eskiden rexona clinical ve parfüm kullanırdım. Şimdi ikisi de olmayınca ya kokuyorsam diye çok korkuyorum. Birine sarılmaya filan korkar oldum. Can sıkıcı ama ne zaman geçer bilmiyorum, yani umarım geçer
Benim avuç avuç dökülüyordu. Demir, B12, D vitamini ve Solgarın Formula SNH takviyesini düzenli kullanıyorum. Şampuanımı da değiştirdim, Ducray kullanıyorum. Yarı yarıya azaldı dökülmeler ama tamamen bitmedi. O arada açılmalar oldu tabi. Duştan sonra da biberiye suyu sıkıyorum, yeni saç çıkarıyor diyorlar. İnşallah öyle olur. Bir de kafeinli şampuan ve toniklerin dökülmeyi durdurduğunu okudum ama denemedim bilmiyorum.
Evet farklı bi koku var. Hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorum ama emzirme bitene kadar geçmezse yandık
Piyanolu oyun halısı iyi, kitap okuyoruz, diş kaşıyıcı silikonlar var oyuncak gibi onlardan almıştım o baya oyaladı. Hem rahat tutuyor hem dişini kaşıyor iyi geldi. Hışırtılı kitaplarla çok oyalanıyor, onları ağzına sokmaya çalışıyor. Çıngıraklar var onları da rahat tutuyor. Bir de hayvan sesleri çıkaran bi oyuncak var, hediye gelmişti. O her zaman dikkatini çekiyor ama bozulursa diye bakalım dedik aynısından bulamadık, benzerini gördüm geçenlerde. Link eklerim bu anlattıklarıma. Ama en çok müzikli, ses çıkaran oyuncaklarla oyalanıyor bizimki. Çok gezesi var ama biz onu tutmayalım istiyo

Havada durulmayacağını anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyor. Muz yiyeyim çilek tadı gelsin diyo

geze geze oyalıyoruz en çok ama kollarım, belim bitmiş durumda.
Meleni Baby Bebek Diş Kaşıyıcı – Duyusal Diş Kaşıyıcı El Topu Pembe
Fisher Price Çıngırak -
https://amzn.eu/d/31UffHV
Molie Ilk Siyah Beyaz Eğitici Dişlikli Askılı Kitabım
Oyuncak Piyano Türkçe Müzikli Eğitici Oyuncak Hayvan Sesli Piyano en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com