• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Benimki babaannesinin kızı diye seviyor 🤣 bide köye gittiğimde gelen tüm misafirler kaynanama aynı sana benziyor diyip durdular sinir olmuştum hiç de benzemiyor Bi kere 😑
BU erkek tarafı öyle canım çocuğu babası ve onun ailesi yaptı beni ve ailemin genlerini yok sayıyolar resmen😀 çocuğun ayrınayrı her parçasını kendi sülalelerinden birine benzetiyolar😁

Kızlar hepinize merhaba 💖Hatırlayan vardır belki.Oğlum makatı kapalı doğmuştu.İlk ameliyatını doğduğu gün oldu.Şimdi 2.ve 3.ameliyatı için İzmire gelicez ege üniversitesine.Ben konaklama için dsi misafirhanesi Maden işletmeleri misadirhanesini vs aradım Sanırım öğretmen evleri kapanmış bilgisi olan varmı.bize önerebileceğiniz bebekle en rahat edebileceğimiz hastane yakını yerler
İzmiri hiç bilmiyorum ama ameliyatınız sorunsuz geçer bebiş hızlıca iyileşir umarım🙏

Bu arada benim bebe yabancılara dudak büzmeye başladı😀 geçen bi arkadaşımız geldi kucağımdaydı bi eliyle sımsıkı tişörtümü tutup dudağını büzdü kız her konuştuğunda sıçradı ağlıcaktı nerdeyse🥺

Geçmiş olsun canım yüksekten düşmemiş iyidir ama gözlemle yine sen. Çok fenalar bu ara ne yapacakları belli olmuyo ayaktan bi destek bulursa anında popoyu havaya atıp dönüyo benim bebe hiç bırakamıyorum artık
Sağolasın canım. Benim bebe akıllanmamış hala kalkcam diye uğraşıyor 😂. Gerçekten çok fenalar dikkat etmek lazım

Eklentiler

• 7F5F9E78-719D-4057-A76A-6E01EC33A306.webp
    7F5F9E78-719D-4057-A76A-6E01EC33A306.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 60
Bebekleriniz ney sesine tepki veriyor mu? Az önce bir ninni açtım ney sesi vardı dudaklarını büzüp içli içli ağlamaya başladı
Bazı ses ve müziklerde evet. Geçen tvde makber çalıyordu aynı şekilde ağladı. Sabah ezanında da öyle :( yapıp ağlıyo 🥲

Kızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.

Kızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.
Benimki genelde evde 5:30 da cıkıyo. Eskiden tenise yada daha onceden maça gittigi olurdu. Ama benim hamilelikte yatak istirahati falan mecbur eve geldi şimdide cocuk cok oyalıyo. Öğlenleri de eve geliyordu ilk dogdugunda şimdi artık gelme gerek yok diyorum. Gece cocuk uyutmadıgından fazlaca yprgun oluyo zaten

• Maşallah
Reactions: Gao
Ben 2.donem baslamayi planladım ama bakalım. Evde hiç iyi hissetmiyorum.
Tabii çok iyi anlıyorum. Psikolojik sıkıntıların yanına bir de ilginç bir şey daha eklendi. Rakamlarla ve saatle aram hiç iyi değil doğumdan beri. Basit 4 işlem dahi yapamıyorum. Bunu ciddi söylüyorum. Takviye de alıyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum da

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Bu arada benim bebe yabancılara dudak büzmeye başladı😀 geçen bi arkadaşımız geldi kucağımdaydı bi eliyle sımsıkı tişörtümü tutup dudağını büzdü kız her konuştuğunda sıçradı ağlıcaktı nerdeyse🥺
Evet artık insan ayırt etmeye başlıyorlar geçen misafir geldi bize de misafirler gidene kadar huzursuzlandı ağladı hep

Back
X