- 12 Aralık 2023
- 1.001
- 926
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide yapıyor bunu muhtemelen derin uykuya gecemediginden uyumak için oluyor cünkü bizimki gözlerini açmıyor uykuda baslıyor aglaması sonra o ara geri uyutamazsam uyanıyor. Uyandıktan sınra bazen aglama kesike den devam ediyor hani ruyada aglamısta hala ruyanın etkisinde gibi bazen de gozunu acıp beni gördügünde hemen düzeliyo gülüyo falan. Geceleride bazen oluyo aglama baslıyo ama uyanmadan. Sakinleştirmek cok zor oluyo. Ama yani uyanıp aglama olayı değil uykusunda oluyor başlaması bizim.Kızlar sizin bebişler uykudan uyanırken nasıl uyanıyor? Benim ki sanki korkmuş gibi bir anda sıçrayıp ağlayarak uyanıyor susturmakta bile zorlanıyorum zaman zaman30. Dk sanki çocuğa bir şey batıyor yattığı yerde öyle acı çeker gibi oluyor
![]()
Tadımlara devam ediyoruz ayın 12 sinde doktor kontrolümüz var o zaman temelli yemeye başlıcaz inşallah bakalım doktorumuz öyle demiştiBaşladınız mı bu arada siz ek gıdaya
Sizin gaz durumunda bir değişiklik oldu mu ? Bizimki sürekli gaz çıkartıyor ama yine gece uyanmaları devam sadece uyandığında daha çabuk yatışıyor o kadar ağlamıyorGazdan kusuyor olabilir o halde bizimki gazı fazla olunca daha çok kusuyor
Ah canım benim uykusuzluk çok zor gerçekten. İnsan dinlenemeyince herşey çok zorlaşıyor, tahammül kalmıyor. Ama geçecektir eminim, bebişlerin günü gününe uymuyor ki iki gün iyi iki gün kötüAz önce oturdum ağladım ya ne gündüz ne gece uyku uyumuyor iki dakika bile dinlenemiyorum çok zoruyku gerilemesi sandığım şey kesinlikle daha çekilirdi beterin beteri varmış diyorum bu ne gerilemesi ne atağıysa hemen bitsin dayanamıyorum artık bu uyku sorunlarına çocuğum da bitik sürekli mutsuz asık surat memnuniyetsiz
![]()
Cidden gündüz kısa gece uzun olsa daha mantıklı gibiKızlar ben size dün 3-4 saate 1 emiyo dedim ya bu gunduz için geçerli geceleri max 2 saat duruyoturtugum emzirme takvimine baktım
normalde tersi olmazmıydı yaaa.
Bizde dün gece ne yaşadık anlamadım aşı ateşi oldu calpol verdim gece düştü. Normal emip uyuma dongusundeydi ki Sonra gece 3-4 müydü neydi sesler geliyo yanımda acıktı heralde dedim ama benim bebe uykusunda konuşuyordu yuzume falan püf püf yapıyo( uykuda tüküremıyo galiba üfleme olarak sadece) korktum cok hasta die ateş ölçtüm ama 37,5 tan fazla değildi. Bi süre konustu konustu sonra uyandı 15 dk falan heralde. Bi süre de öyle uyutmaya calıstık
Bizimki mavi halaKızlar bebişlerin göz renkleri ne durumda? Bizimki hala kahve olmadı hareli yeşil gibi mavilik kalmadı artık ama kahve de değil rengi açık baya
Endişelenmeye gerek yokmuş canım, geçermişYa 6. Ay aşısından sonra sağ bacağında iğne yerinde hafif şişlik oldu bide böyle sertlik var resmen ele geliyor hemşireye yazdım bazı aşılarda olabiliyor kolonyalı pamuk bas ve ov dedi akşamdan beri yapıyorum ama Bi değişiklik yok
ay üstlükler hep ıslanıyor çıkarıyorum altındaki temiz kalıyorBizim kombinler de hep uyumsuzEki Görüntüle 3540955
püf püf derken böyle dudaklarıyla ses çıkarır gibi mi canım? titreşimli gibiCidden gündüz kısa gece uzun olsa daha mantıklı gibiAy o püf püf bizde de var iki gündür
nefes alıp püf püf yapıyo
![]()
Benimde öyle önlükler bitiyor yetiştiremiyorum üst desen gene öyle bugün 6 aylık diye çekim yapıcam bakalım yeni cicilerleay üstlükler hep ıslanıyor çıkarıyorum altındaki temiz kalıyorbi yerden sonra başlarım kombinine dedim kdjdjd
Evet o kremleri de sürekli kullanmak iyi değilmiş ama alerjinin kaynağını da bulmak zor galiba ya napcaz bilmiyorum. İki gündür mustela sürüyodum aşırı çoğalmış ve kızarmıştı dün akşamdan beri hiçbir şey sürmedim hepsi sönmüş kızarıklığı azalmış hiç iyi gelmedi
Ben de senin gibiyim nemlendirici falan ecowell kullanıyorumkızlar makyaj yapıyor musunuz? özellikle de oje sürüyor musunuz? ben fazla mı pimpiriklendim bilmiyorum krem bile süremiyorum ya içeriğinde zararlı bişey varsa ya süte geçerse diyebebek için olan nemlendiricilerden kullanıyorum. bugün bi oje süresim geldi ama vazgeçtim yine
bu sene çıkaramam herhalde ama seneye karda inşallah bebişlerimizle kartopu oynarız hepimizKar yağıyor meraklı gibi bakıyor onlar neymişEki Görüntüle 3540983
Kız ben senin bebeği kız sanıyordum ya erkek miydiiii?Hatlar karışmış bendeayy bunu kardeşim çok yapardı. yerdi ayaklarını süreklibenim oğlum daha anca eliyle uzanmaya çalışıyor ağzına götürmeye çok var kddjj
6 ayda 1 kere bence hiç normal değil. Erkekler nefislerine hakim olamazlar heleki evli bir adam yani. Borcu bile olsa. Bi ara duymuştum belli bir süre eşinle ilişkiye girmesen dinen o evlilik mekru oluyormuş ama doğruluk payını tam bilmiyorum. Bence siz oturun karşılıklı düzgünce konuşun herkes derdini tasasını açık açık anlatsınAynı durumdayız hamile kaldım doğurdum çocuk 6 aylık olcak daha 1 kere yakınlaştık oda benim on kere söylememle. Dedim değişiklik olsun yeni elbise aldım geldi söyledim bekliyorum ki sorsun ne aldın diye oda yok. Ben direk söyledim biri olduğunu düşünüyorum yada artık beni çekici bulmuyosun dedim belki çirkin görüyorsun dedim. Tabiki kabul etmedi. Bizde biraz borç sıkıntısı içindeyiz oda onun yüzünden stresli olduğunu adapte olamadığunı söyledi. Ama asla teklifte bulunmayı düşünmüyorum bidaha çünkü zorla kendimi kabul ettirmiş gibi hissediyorum.
Makyaj yapıyorm ama yüzümü çocuğuma değdirmiyorum hep yapıyorum hatta. Oje de adet dönemlerinde sürüyorum sadece biraz tırnağımı kısalttım. Parfümde dışarı çıkarken Veya bebeğim uyurken gece sıkıyorum valla çok pimpirikli olunca işin içinden çıkılmıyor.kızlar makyaj yapıyor musunuz? özellikle de oje sürüyor musunuz? ben fazla mı pimpiriklendim bilmiyorum krem bile süremiyorum ya içeriğinde zararlı bişey varsa ya süte geçerse diyebebek için olan nemlendiricilerden kullanıyorum. bugün bi oje süresim geldi ama vazgeçtim yine