- 17 Temmuz 2022
- 4.443
- 3.809
- 63
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi 1 haftadan fazla vermem zaten ne olur ne olmazKavanozu bozmadiktan sonra birşey olmaz durabilir ama kullanmaya başlayınca 3 4 gün içinde yemek lazım canım ben öyle biliyorum
canım sizde de abla vardı diye hatırlıyorum. Benimki ablası yerken onun yediklerinden yemek istiyorYok öyle zorlamiyorim canım sadece deniyorum sürekli. Acaba bı süre denemesem mi. Bilemiyorum valla az önce armut verdim eline bı dilim biraz ağzına götürdü tiksindi sadece yaladigi halde![]()
Ay evet yazmışım kafa gidik benim şu sıralar almıyor canımProbiyotik alıyor mu
Karbonat döküp biraz bekliyosun sonra süpürüyosun geçiyo diye biliyorum ben canımKızlar kusmuk kokusu halıdan nasıl gider? 6 metre kare halı yıkayamam da sildim ama burnuma geliyo sanki hala koku. Karbonat döktüm bekleticem inş işe yarar
Bebişlere suyu biberonla mı veriyosunuz kaşıkla mıDimi 1 haftadan fazla vermem zaten ne olur ne olmaz
Ben daha hiç vermedim suBebişlere suyu biberonla mı veriyosunuz kaşıkla mı
Deniyorum canım sürekli. Hiç mi birşeyi beğenmez anlamadım kiErteleme keyifli olduğunda güldürüp vermeyi dene
Aynen canım 5 yaşında ablası var. Ablası da karşısına geçiyor bak ablam böyle yiyeceksin diye karşısında yiyor çocukcanım sizde de abla vardı diye hatırlıyorum. Benimki ablası yerken onun yediklerinden yemek istiyorsabah büyük kızıma bazlama tost yapmıştım, baya elini falan uzattı ona da verdim ucundan koparıp baya eme eme yedi
hatta büyük parça kaldı ağzında onu aldım elimle kıyameti kopardı aldım diye. Ona yaptığım püreleri çorbaları asla yemiyor, yalnızken asla yemiyor ama ablasının elinde ne görse onu istiyor
![]()
Kaşıkla verdim bikac kez ondan da tiksindiBebişlere suyu biberonla mı veriyosunuz kaşıkla mı
Dene bence ya, sabah bazlama yeyince ben de akşam eline tam buğday ekmeği verdimAynen canım 5 yaşında ablası var. Ablası da karşısına geçiyor bak ablam böyle yiyeceksin diye karşısında yiyor çocukAma hiç oralı olmuyor cimcime. Bende bı ekmek faln deneyim belki çocuk onlar istiyordur.
Dün eşime diyorum belki kız et köfte tavuk istiyor diye oda abartma kafayı yedin iyice dedi
![]()
Deneyim valla herşeyi deneyebilirimDene bence ya, sabah bazlama yeyince ben de akşam eline tam buğday ekmeği verdimonu da yedi
yarın pankek deneyeceğim
ya bu ablalar çok tatlılar
![]()
Ayy bu ikinciler ayrı oluyor ya , benimki de öyle bıraksam 7/24 emecekDeneyim valla herşeyi deneyebilirimAma hiç ümit vaat etmiyor bu kız, hiç yemeyecek gibi
Anasının memesinden başka birşeyi sokmuyor ağzına emzikte almamıştı zaten ondan da kusacak gibi oluyordu
Evet çok tatlılar arada bir sacmalasalar da
![]()
Uzaması bozuk demek değilmiş bu arada, 38-40 derecelerde ekzopolisakkarit salgılayan yoğurt bakterileri sayıca daha fazla oluyormuş ondan dolayı uzuyormuş, yoğurt tadı varsa yoğurtmuş instada gıda mühendisi prof yazmıştı gönderiyi şimdi bulamicam ama, yani mayalamaya sıcaklığı bir tık düşükten başlatınca öyle oluyomuş, benim de ilk yaptığım uzamıştı yedim gitti hani belki yine öyle olursa çöpe atan varsa en azından kendisi yer belki diye yazayım dedim.uzamadığı sürece kabulbenim çncekiler sümük gibi uzuyodu
Benimkide bir haftadır öyle şu an atak döneminde daha da 2 haftası var. Benimki saat başı uyanıyor memesiz asla uyumuyor. Uykusuzluk çok zor yaKafayı yedim yiyeceğim. 6. ayında da saat başı uyanmazsın ya… Diş mi gaz mı neyse bana geçsin uyusun bu çocukyeni adetimiz kucakta uyuyor yerine koyunca ayakları tepeye kaldırıp sağa sola dönerek kendini uyandırıyor
![]()
Yerine koyunca tedirgin oluyor kaygıdan yapıyor ayaklarını sağa sola vurmayıKafayı yedim yiyeceğim. 6. ayında da saat başı uyanmazsın ya… Diş mi gaz mı neyse bana geçsin uyusun bu çocukyeni adetimiz kucakta uyuyor yerine koyunca ayakları tepeye kaldırıp sağa sola dönerek kendini uyandırıyor
![]()
Aminnn amin Rabbim onların eksikliğini göstermesin hiçbirininBenimkide bir haftadır öyle şu an atak döneminde daha da 2 haftası var. Benimki saat başı uyanıyor memesiz asla uyumuyor. Uykusuzluk çok zor yaama ne yapalım geçecek bu günler sağlıklı olsunlar da
![]()
Yerine koyunca tedirgin oluyor kaygıdan yapıyor ayaklarını sağa sola vurmayı![]()
Benim minnoş oğlum neye tedirgin oluyor acaba bin yıldır yattığı yatak hiç onu yatağı dışında yatırmadım. Keşke onun rahatsızlığını giderecek sihirli değneğim olsaBenim kızçe sen misin beni gündüz 3 saat uyutan dedi ve gece sürekli uyandı ağzıma tükürdü![]()
Benim ilk kızımda memede uyuyordu memeyi kesince o sihirli değnek dokunuşu oldu ve kesintisiz uyumaya başladıAminnn amin Rabbim onların eksikliğini göstermesin hiçbirininAynen bu arada memeyle uykuya dönmeye çalışıyor sadece
Benim minnoş oğlum neye tedirgin oluyor acaba bin yıldır yattığı yatak hiç onu yatağı dışında yatırmadım. Keşke onun rahatsızlığını giderecek sihirli değneğim olsa![]()