- 13 Mart 2019
- 378
- 601
- 103
- 33
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.441
Bence kese şekilli sukullu erkek geldi bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kese şekilli sukullu erkek geldi bana
ay benım esımde benden heyecanlı ben erken daha diyprum o benden once bır suru sey almıs haahahabende herkes diyip genelleme yapmak istemem ama geneli böyle. benim eşimde daha vakit var alırız bakarız diyip duruyor çünkü hala babalığı hissedemiyorlar biz gibi değiller bende ona sormadan alıyorum valla napiyim
ben de bayrampasadayımmmsultangazideyim![]()
Çok güzel olmuş sağlıkla gelsinlerEvet erkeklere yaptırınca kızımı da eklettim odaklarına asacagim nasipse![]()
ahahahahah ayben hala pek hissetmedim bir kaç kez kıpırdama hissettim ama bana öyle geldi gibi büyük ihtimalKızlar
Bende orda hissediyorum ve gıdıklanıyorum![]()
Çok teşekkür ederim cümlemizin ki inşallahÇok güzel olmuş sağlıkla gelsinler![]()
Yok canım ultrasonun bir zararı ben her hafta giriyorum kusmalar şiddetlendikçe birşey mi oldu diye kontrol ediyorlarHanımlar , bu ultrason bebeğe zarar veriyor mu acaba ?
Mesela benim ayda 2 kere doktora gittiğim oluyor şimdi Kasım ayında hem devlete gidicem yeşil alan açtırmaya detaylı için araştırmaya bakıcam . Devlet direk açar mı bi bakalım bebeği görelim der mi bilmiyorum ama hem o hem kendi doktoruma hem detaylı derken 3 kere bakılcak tedirgin oluyorum belki devlete baktırmam direk alan açtırmaya çalışırım
Bende arıyorum ama yok 182 arayıp aldınız mhrs ni?
Bende yapayım canımMhrs saat tam 09.58 de giriş yapıyorum saat tam 10.00 oldupunda aratma yapıyorım bilgileri girmiş oluyorum sadece ara butonuna basıyorum
Valla benimki kıpır kıpır bazen aaaa diye bağırıyorum istemsizce gıdıklandigim içinahahahahah ayben hala pek hissetmedim bir kaç kez kıpırdama hissettim ama bana öyle geldi gibi büyük ihtimal
Bence tedirgin olacak bişey yok. Bizim aileler aynı şehirde değil doğru düzgün tanıdık yok. Kızımı sürekli parka götürdüm yağmur kar olmadığı sürece hava soğukta olsa çıktık. Çok soğuklarda oyun alanına götürdüm şimdi 22 aylık oldu. Konuşması ileri seviyede. Parka gidince hemen arkadaş olmak istiyor çocukların yanına gidiyor.çocuk için en iyisi anne ilgisi.kizlar ya benim bebişim arkadaş grubunun ilk bebesi olacak ben biraz tedirginim bebegim arkadaşsız kalıcak etrafımda hiç arkadaş olarak anne birisi yok diye. keşke sosyal medyadan falan takipleşsek yakın olanlarımız vardır bebişleri birlikte büyütsekkkkk
Ayyy şükür sevindim böyle duyduğumaYok canım ultrasonun bir zararı ben her hafta giriyorum kusmalar şiddetlendikçe birşey mi oldu diye kontrol ediyorlar
Diğer gebeliklerimde de bu şekildeydi
Bir zararı yok
Aslinda çok zayıf değilim normal yani 69 kg ile hamile kaldım fazlada kilo almadim bu haftaya kadar belkide vücudun bi tepkimesidirAyy yukarıda da mı hissediyorsun zayıf mısın acabaa?Benim göbüş kısmım hissedilmiyor içersi kreş gibi oysaki 2 tane bebek buna rağmen
gerçekten yüzümün ve vücudumun sol tarafı benim de felç oldu doğum vakti geldiğinde ağırlık merkezim değişmiş olacak gibi
![]()
Onlarda var bi adaptör sadece kayıp onu da elektrikçiyeden almamız lazım kaybolmuş.Benim de ikinci gebelik ve eksiklerim
-Kamera(çünkü büyükle uğraşırken küçüğün uyuduğu zamanlarda onu kameradan izleme ihtiyacı duyarım diye düşünüyorum, ilk gebelikte zaten kulağım hep onda oluyordu ara ara gider bakardım ya da direkt yanımda uyurdu.)
-Ateş ölçeri kulaktan almamıştım hep o aklımda kaldı belki onu alırım
-birkaç yenidoğan kız bebek kıyafeti (ilk bebeğim erkek bazı kıyafetleri unisex onları giydiririm ama illa cici bici kız şeyleri de lazım)
3 parça kıyafet aldım bile dayanamadım![]()
Yaa bunlar tahriş etmiyor muOnlarda var bi adaptör sadece kayıp onu da elektrikçiyeden almamız lazım kaybolmuş.
Bu arada elektrikli bebek burun aspiratörü alcam.
Bu ağızdan çekilenlere ciğer lazım
Gerçekten tavsiye ederim
Mis gibi çekiyor, hiç tahriş olmuyor aynı şey zaten sürekli kullanmıyorsun. İhtiyaç olduğunda da çok faydası oluyor. Rahat rahat emiyorYaa bunlar tahriş etmiyor mu
Bunları hiç görmemiştim. 5 sene önce yoktu böyle şeylerOnlarda var bi adaptör sadece kayıp onu da elektrikçiyeden almamız lazım kaybolmuş.
Bu arada elektrikli bebek burun aspiratörü alcam.
Bu ağızdan çekilenlere ciğer lazım
Gerçekten tavsiye ederim
Bunu da favorileyim tşkler canımmMis gibi çekiyor, hiç tahriş olmuyor aynı şey zaten sürekli kullanmıyorsun. İhtiyaç olduğunda da çok faydası oluyor. Rahat rahat emiyor