• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
bende herkes diyip genelleme yapmak istemem ama geneli böyle. benim eşimde daha vakit var alırız bakarız diyip duruyor çünkü hala babalığı hissedemiyorlar biz gibi değiller bende ona sormadan alıyorum valla napiyim
ay benım esımde benden heyecanlı ben erken daha diyprum o benden once bır suru sey almıs haahaha

Hanımlar , bu ultrason bebeğe zarar veriyor mu acaba ?
Mesela benim ayda 2 kere doktora gittiğim oluyor şimdi Kasım ayında hem devlete gidicem yeşil alan açtırmaya detaylı için araştırmaya bakıcam . Devlet direk açar mı bi bakalım bebeği görelim der mi bilmiyorum ama hem o hem kendi doktoruma hem detaylı derken 3 kere bakılcak tedirgin oluyorum belki devlete baktırmam direk alan açtırmaya çalışırım
Yok canım ultrasonun bir zararı ben her hafta giriyorum kusmalar şiddetlendikçe birşey mi oldu diye kontrol ediyorlar
Diğer gebeliklerimde de bu şekildeydi
Bir zararı yok

kizlar ya benim bebişim arkadaş grubunun ilk bebesi olacak ben biraz tedirginim bebegim arkadaşsız kalıcak etrafımda hiç arkadaş olarak anne birisi yok diye. keşke sosyal medyadan falan takipleşsek yakın olanlarımız vardır bebişleri birlikte büyütsekkkkk
Bence tedirgin olacak bişey yok. Bizim aileler aynı şehirde değil doğru düzgün tanıdık yok. Kızımı sürekli parka götürdüm yağmur kar olmadığı sürece hava soğukta olsa çıktık. Çok soğuklarda oyun alanına götürdüm şimdi 22 aylık oldu. Konuşması ileri seviyede. Parka gidince hemen arkadaş olmak istiyor çocukların yanına gidiyor.çocuk için en iyisi anne ilgisi.

Yok canım ultrasonun bir zararı ben her hafta giriyorum kusmalar şiddetlendikçe birşey mi oldu diye kontrol ediyorlar
Diğer gebeliklerimde de bu şekildeydi
Bir zararı yok
Ayyy şükür sevindim böyle duyduğuma ✨
Teşekkür ederimm
İlk olduğu için aklıma geldi birden öyle durup durup bir çok şey geliyor zaten ahaah

Ayy yukarıda da mı hissediyorsun zayıf mısın acabaa? 😂 Benim göbüş kısmım hissedilmiyor içersi kreş gibi oysaki 2 tane bebek buna rağmen 😂😂 gerçekten yüzümün ve vücudumun sol tarafı benim de felç oldu doğum vakti geldiğinde ağırlık merkezim değişmiş olacak gibi 😂
Aslinda çok zayıf değilim normal yani 69 kg ile hamile kaldım fazlada kilo almadim bu haftaya kadar belkide vücudun bi tepkimesidir 🤭
Bekle sen 1 haftaya senin minnoslar bidaha durmayacak sırayla hangisi denk gelirse🤣🫠kreş gün yüzüne çıkacak 💙🤣🙏🏻

Benim de ikinci gebelik ve eksiklerim
-Kamera(çünkü büyükle uğraşırken küçüğün uyuduğu zamanlarda onu kameradan izleme ihtiyacı duyarım diye düşünüyorum, ilk gebelikte zaten kulağım hep onda oluyordu ara ara gider bakardım ya da direkt yanımda uyurdu.)
-Ateş ölçeri kulaktan almamıştım hep o aklımda kaldı belki onu alırım
-birkaç yenidoğan kız bebek kıyafeti (ilk bebeğim erkek bazı kıyafetleri unisex onları giydiririm ama illa cici bici kız şeyleri de lazım😂)
3 parça kıyafet aldım bile dayanamadım😍
Onlarda var bi adaptör sadece kayıp onu da elektrikçiyeden almamız lazım kaybolmuş.
Bu arada elektrikli bebek burun aspiratörü alcam.
Bu ağızdan çekilenlere ciğer lazım

Gerçekten tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_9391.webp
    IMG_9391.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 7
Onlarda var bi adaptör sadece kayıp onu da elektrikçiyeden almamız lazım kaybolmuş.
Bu arada elektrikli bebek burun aspiratörü alcam.
Bu ağızdan çekilenlere ciğer lazım

Gerçekten tavsiye ederim
Bunları hiç görmemiştim. 5 sene önce yoktu böyle şeyler 😅 ben de bakayım bu makineye

Back
X