• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Teşekkür ederim canım, tatile gitmiştik havuzdan kaptı sanırım. Bu ara herkesten duyuyorum el ayak hastalığını, siz de dikkat edin
Evet benim arkadaşımın çocukları da havuzdan kaptı 😔 🙏🏻
Valla canım kendisi bırakması çok güzel bir şey, çünkü bence bez bırakma süreci en zoru sonraki en zoru ise meme bıraktırmak 😅 ben ilk kızımı aman travma olmasın diye 2 ayda alıştıra alıştıra bıraktırdım. 1 yaşına kadar emmiş zaten ve kendisi bırakmış. Hiç üzülme yani
Ay çok içimi rahatlattın canım ya çok teşekkür ederim 🥹💕 Çok duyuyordum hep zor bırakmaları, bizimki böyle oldu 😅

Evet benim arkadaşımın çocukları da havuzdan kaptı 😔 🙏🏻

Ay çok içimi rahatlattın canım ya çok teşekkür ederim 🥹💕 Çok duyuyordum hep zor bırakmaları, bizimki böyle oldu 😅
Ayyy canım ne demek , benim çevremde emzirenlerin hepsi çok zor bıraktı, en güzeli seninki gibi kendiliğinden bırakması ☺️

Bebeği emeklemeye çok alışmış, az ayakta dursun diye tutunca hemen yere çöküp emeklemek isteyen bebeği olan var mı? Sıralıyor ama yürümekte gözü yok. 8 aylıkken emeklemeye başladı. O zamana kadar ayakta durcam diye çivi gibi yapardı bacaklarını oturmak istemezdi zor oturturdum şimdi tam tersi oldu. Vakti vardır ama iyice de emeklemeye bağlanmasın ya. 23 eylül doğumlu bu arada.

Ben onu bilmiyorum canım aylık kilo alımına bakıyor doktorum ordan anlıyor normalde kilosu iyi benimkininde ama o ay 250 gram az diyor ek gıda iyi gitmemiş diyor ne alakaysa🤕
Benim bebeğim 2 aydır falan hep aynı kiloda doktor kilosu iyi diyor geçiyor ama çok çok hareketli ondan almıyor heralde iştahı da iyiydi 15 20 güne kadar

Hangi damlayı kuklanıyorsunuz bu durumda?
Direkt doktorun mesajını kopyalayayım: Netira göz damlası günde üç defa bir damla her iki gözle damlatalım. Çapaklanma geçtikten sonra iki gün daha kullanıp bırakalım ancak bu arada şiddetlenme olacak olursa göz doktoruna mutlaka gösterin

• Beğen
Reactions: Gao
Direkt doktorun mesajını kopyalayayım: Netira göz damlası günde üç defa bir damla her iki gözle damlatalım. Çapaklanma geçtikten sonra iki gün daha kullanıp bırakalım ancak bu arada şiddetlenme olacak olursa göz doktoruna mutlaka gösterin
Sağolun. Yakında gelicez ülkeye. İlaçları, vitaminleri alıp döneyim dedim.

Back
X