• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Kizlarr bebegim emeklemeye başladığında beri dizleri karardi. Böyle keselemek istiyorum ama kıyamıyorum. Köpüklü banyoda da geçmiyor. Sizde de böyle durum var mı. Çocuğum surekli sokakta oynuyomus gibi görünüyor. Cok canim sıkılıyor.

Yo kilo boy olarak bir sıkıntımız yok aynn tombik bebek istemiyoruz demişlerdi bana da 1 yaş sendromu galiba işte. Kafaya takmıyorum çok şükür sağlığı yerinde sadece aynı durumda olan var mı diye yazdım dönemsel birşey midir diye. Açıklamaların için çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek. Kesinlikle geçicidir, her gün başka özellikleriyle karşılaşıyoruz. Daha neler göreceğiz kim bilir, sağlıklı olsunlar hep yeter ki.

Kizlarr bebegim emeklemeye başladığında beri dizleri karardi. Böyle keselemek istiyorum ama kıyamıyorum. Köpüklü banyoda da geçmiyor. Sizde de böyle durum var mı. Çocuğum surekli sokakta oynuyomus gibi görünüyor. Cok canim sıkılıyor.
Benim bebeğimde de biraz oldu. 11. Ay emeklemeye karar verdi şimdi de tutamıyoruz. Zamanla geçer kış gelince ya da uzun giymeye başladıklarında bence.

En etkili düşürme ateş düşürücü sonrası hemen küvetine su doldur oturt içinde 10 15 dakka kalsın ılık su içinde oynasın 39 derece ateşi böyle kurtardım çok zordu geçmiş olsun dirençli ateştede doktor görmek istiyor
39 oldu yine ılık suya soktum bu saatte tir tir titredi fitil verdim şurubu içiremedim yine.n tek başımayım bi de var ya lanet olsun vardiyalı işe

Benim bebede öyle ben keseliyorum çok hafif tabi ama geçmiyor zamanla düzelir diye düşünüyorum artık yürüyor bazen emekliyor canı isterse ama çok sık değil

39 oldu yine ılık suya soktum bu saatte tir tir titredi fitil verdim şurubu içiremedim yine.n tek başımayım bi de var ya lanet olsun vardiyalı işe
Şırıngayla da almıyor mu ağzının kenarına sıksanız. Çok geçmiş olsun. Bizimki de tükürür ama ağzının kenarından sıkınca bir kısmı giriyor

Şırıngayla da almıyor mu ağzının kenarına sıksanız. Çok geçmiş olsun. Bizimki de tükürür ama ağzının kenarından sıkınca bir kısmı giriyor
Ağlata ağlata damlalıkla veriyorum çoğunu tükürüyo gittiği kadar artık :(

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Çok geçmiş olsun salgın var galiba ya bizde de öksürük ve burun akıntısı var çok az pedifen ve prospan kullanmaya başladım inşaallah ilerlemez ateş baktım yok çok şükür

Çok geçmiş olsun salgın var galiba ya bizde de öksürük ve burun akıntısı var çok az pedifen ve prospan kullanmaya başladım inşaallah ilerlemez ateş baktım yok çok şükür
Sağol ya doktor da öyle dedi aslında crpsi falan çok yüksek çıkmadı ama ilk defa ateşleniyo böyle ne yapacağımı şaşırdım 3 gün oldu bi şey de yediremiyorum

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Kızlar kaşık maması alan varmı ya kaşıkla mı biberonlamı veriyorsunuz az içti bıraktı sevmedi kafasını çeviriyor tadı da güzel dolapta tutup birazdan verebilirmiyim yoksa dökeyimmi

Kızlar pazartesinden itibaren oğlumu bakıcıya bırakacağım bu hafta az kalacak ama daha sonraki hafta 5 saat kalacak emmeyecek o süre içinde zorlanır mı acaba ? Benimle aynı durumda olan var mı mama falan verecek misiniz o sürede ?

Kızlar pazartesinden itibaren oğlumu bakıcıya bırakacağım bu hafta az kalacak ama daha sonraki hafta 5 saat kalacak emmeyecek o süre içinde zorlanır mı acaba ? Benimle aynı durumda olan var mı mama falan verecek misiniz o sürede ?
Gün içinde sadece uyku öncesi emziriyorum. Öyle bir rutininiz yoksa kalıyorlar 5 saat rahat.

Ben evden çalışıyorum annem parka çıkarıyor bazen baya da uzun kalıyorlar orda ikinci uykusunu bile yaptığı oluyor arabasında. Rahat rahat 5 saatten fazla kalıyor yani.

Kızlar kaşık maması alan varmı ya kaşıkla mı biberonlamı veriyorsunuz az içti bıraktı sevmedi kafasını çeviriyor tadı da güzel dolapta tutup birazdan verebilirmiyim yoksa dökeyimmi
Ben hiçbir şey yemiyo diye hipp elmalı sütlüden aldım hatta içine muz ezdim daha güzel olsun diye ağzına bile sürmedi

Ben hiçbir şey yemiyo diye hipp elmalı sütlüden aldım hatta içine muz ezdim daha güzel olsun diye ağzına bile sürmedi
Benimki ona bayılıyor. Hızlı ve diye parmağı ile gösterip duruyor. Kıvamını ben muhallebi giib yapıyorum. Bence bebeklerin damak tatları var. Seçim yapıyorlar kendilerine uygun olanları.

Bebegim yeterli yiyor mu diye aklıma takılıyor. Doğduğundan beri hep sınırda kilosu.
Sabah zeytin peynir ve cok az yumurta yiyor.
Öğlen ve akşamda kucuk bi kaşe corba içiyor.
Gün içinde başka hicbirsey yemiyor. Sizce yeterli mi yoksa zorlayim mi?

Back
X