- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #2.901
mesirmacunu merhabalar canım beni de listeye ekleyebilirmisin rica etsem yaşım 29 en son sat tarihim 18 Eylül 5-5 ken kese gördük 6-4 de kalp atışı duyduk inşallah rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin
Kızlar, rubella IgC, anti Cmv ıgc değerlerinizi baktırdınız mı hiç?
Kızlar siz hic baktırmadınız mı progesteron benim 16 cok mu düsük yarına randevu aldım hemen
Ya canlarım 7+6 haftalık hanileyim benim midem çok fena olmaya başladı benim gibi kusmaları olan var mı bu zamanlarda ?
Kuzum sen bunu niye bu kadar kafana taktın :) doktorun da iyi demiş, stres yapma bebişe zarar moniciim Allah'ın izniyle iyi bebişlerimizkızlar doktor yazdı simdi 16 progesterona normal dedi ama bilemedim bana deger düsük gibi geldi ne yapsam bilemedim 7+2 yim sata göre
canım keyy :) benim 5. haftadan beri var artık alıştık birbirimize :) çok normal kuzumYa canlarım 7+6 haftalık hanileyim benim midem çok fena olmaya başladı benim gibi kusmaları olan var mı bu zamanlarda ?
erkek bence :)) günaydınnnM Mrykkk
Daha önce attım ama hatırlamadığım için etiket yapmadım arkadaş yapınca hemen atayım dedimkarından pazar akşam 7de randevum var onuda atarım
Eki Görüntüle 3329433
Allah gönlüne göre sağlıkla hayırla versin kuzumMayıs annelerine bakarken aklıma geldi rüyamda ult bebeği görüyordum burnu büyüktü diyordum aslana göre bunun burnu kocaman olacakkız erkek gibi birşey hatırlamıyorum görüntüsü erkeğe benziyordu allahım önce sağlıklı sonra kız olsun
Biz daha kalbini de duymadık ya kusum ondan panikledim bi bucuk sene ugrasınca cocuk icin her durumda endiseleniyorum, simdi doktora gidicez hem kalbini duyayım hem rahatlayayım mormalde haftaya gidecektik ama üc hafta olacaktı, bugün bi gidesim varmıs benim belliKuzum sen bunu niye bu kadar kafana taktın :) doktorun da iyi demiş, stres yapma bebişe zarar moniciim Allah'ın izniyle iyi bebişlerimiz
sende bendensin bende bi takıyorum kafama böyle soluğu bi şekilde doktorda alıyorum :) bizde 5 senedir bekliyoruz :) Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemizeBiz daha kalbini de duymadık ya kusum ondan panikledim bi bucuk sene ugrasınca cocuk icin her durumda endiseleniyorum, simdi doktora gidicez hem kalbini duyayım hem rahatlayayım mormalde haftaya gidecektik ama üc hafta olacaktı, bugün bi gidesim varmıs benim belliinsallah güzel haberlerle gelirim dua edin
Amin kusumm insallahsende bendensin bende bi takıyorum kafama böyle soluğu bi şekilde doktorda alıyorum :) bizde 5 senedir bekliyoruz :) Rabbim sağlıcakla nasip etsin cümlemize
kaçta randevun:)Amin kusumm insallah
Hayırlısı bakalım ikisine de razıyız sağlıklı sıhhatli olsunlar kucağımıza alabilelimdeSatlarımız aynı gün bakalım cinsiyetleri ne olacak
Bende sürekli yiyorum ama bende bulantı hiç yok sadece miğde ekşimesi varİlk haftalar çok yiyordum turşu acı deli gbii ama şimdi bulantılarım yüzüne ara verdim sürekli turşu acı yeme isteği var
9.20 ama gelmemis doktor henüz canımkaçta randevun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?