- 28 Ekim 2022
- 9.502
- 27.543
- 478
- 29
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #2.881
Ben bugün 1 tane içtim.Bi fincandan bişi olmaz sanırım doktorlar da diyor ya, genelde abartmadan bi fincan kahve bi fincan nescafe yeter diye, iyi geliyorsa eğer bulantına kuzum sağlıcakla kavuş bebişine
Etsiz olanından ye, çiğ et yasak kesinlikle.Ya benim canım cigkofte istediii çok severim uzun zamandır yemeyincene olur ki yesem yeni gebelere ilk 3 Ay hep yemeyin derler ya
Cigkoftecilerdeki zaten etsiz değil mi ya eğitimci insanim yıllardır hiç böyle biseyi neden arastirmadm bilmiyorumEtsiz olanından ye, çiğ et yasak kesinlikle.
İlk kızımda hiç skntim olmamisti herseyi yerdim bu sefer hersey de araştırıyorum ilk 3 Ay gebelikte ne yasak ne dokunur zararlidirEtsiz olanından ye, çiğ et yasak kesinlikle.
6 7 haftalık usg görüntüsü varsa beni etiketleyin cinsiyet biliyorum %80 hep doğru bildiklerim
Bir de karından mı vajinal mi usg belirtin sevgiler
Evet on gün önce karindan ultrasonda kese gördük 5+6ydi, sat 8hafta falan sanırım ama benim regl döngüsü normal değil 38-40 gün falan ortalama ona guvenemeyiz o yüzden.sen kese kalp atışı görmüş müydün canım ben listeye seninle ilgili bir şey yazmamışım gözümden mi kaçtı acaba
Canım teşekkür ederim Allaha şükürOh maşallah kaç gündür girmiyorum geriden okuyarak geldim durumunun ne olduğunu bilmediğim için sormakta istemedim çok sevindim gözünüz aydın
Sağlık bakanlığı etli ciğkofteyi yasaklayali bi on yıl falan olmuştur heralde, zaten o fiyata etli yapamazlar ama şeker yüksekliği ve katkı maddesi açısından çok da iyi değil nareksisi ama fazla abartmadan yersin bence sorun olmaz.Cigkoftecilerdeki zaten etsiz değil mi ya eğitimci insanim yıllardır hiç böyle biseyi neden arastirmadm bilmiyorumetli mi etsiz mi klasik Bi cigkoftecim vardır gider gelir yerdim
Benim 6. haftanın başından beri var maalesef hemen hemen her gün, bazen günde 2-3 kereYa canlarım 7+6 haftalık hanileyim benim midem çok fena olmaya başladı benim gibi kusmaları olan var mı bu zamanlarda ?
Merhabaa hayırlı olsun son adet tarihini de yazar mısın
Yaş 33Merhaba teşekkürler
11.09.2023 sat gunu
İlk keseyi 5+3 te gördüm
7+2 de kalp atışlarını duydum
Tahmini dogum 17 haziran
Kizlar turşuyu çok seviyordum ama gebelikte resmen kavanoz kavanoz yememek için kendimi zor tutuyorum aranızda turşu yiyen var mı benim gibi
ben ilk zamanlara göre daha iyiyim geçiyor sanki evet :)
Ohh evde koy kafayı yat dinlen kuzum ama oğluşun varmış ,
artık dinlenip oğluşunla vakit geçirirsiniz ohh mis
İnşallah ya 3. Tüp bebeğim onu da kaybedicem diye çok korkuyorum biliyorum herşey imtihan ama elimde değil işte üç gündür hastanedeyim doktor da kesin birşey söyleniyor ki
Kızlar tahlil verdim de adete göre 7+2 ultrasana göre 8 hafta arası bi yerdeyim, idrarda orta enfeksiyon cıktı ama bende yanma ya da cok idrara cıkma vs yok dahiliye doktoru ilac verdi ama kendi doktoruma danısmadan almak istemedim siz ilac kullandınız mı enfeksiyon icin bi de progesteron 16 cıkmıs nasıl sizce deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?