2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Şube olan köftecilerde evet yok, özel restoran ve kebapçılarda etli oluyor mesela Urfa’dan diye bir restoran var severek yeriz. Normal çiğ köfteyi neden sordu arkadaş onu da bilmiyorum bulgur baharat sonuçta. Zararlı olan içine çiğ et giren bu dönemde.

Aynen kuşum oğluşunla ilgilenir, hem dinlenirsin, bebişin gelecek oh mis gibi

Merhaba bugün keseyi görmeye gittim 5+4 üm
Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı

Keseyi gördük çok şükür ama rahimde 5 cm miyom çıktı bebekten uzak şanslısın diye ama düşüğe vs sebep olabilir dedi aynı durumda olan varmı
bi arkadaşım 3-4 tane miyomla sağlıklı doğum yaptı canım stres yapma

Benim son doğumumda önce oğlumu aldılar, sonra kavun kadar bir miyom alındı. En başta çok küçüktü fakat Gebelikte o da beslenip büyümüştü, ama patalojiden kötü bir sonuç gelmedi. Bebeğim de sağlıkla doğdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…